Asigurare med. pe perioada CIC?

Asigurare med. pe perioada CIC? | Autor: catuta

Link direct la acest mesaj

Poate sa-mi spuna cineva ce se va intampla cu asigurarea medicala a mamicilor care vor ramane in CIC.
Vom mai fi asigurate?

Multam

Catalina
DPN - 8/august/2004 - THEODORA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Sigur ca sunteti asigurate, sunteti in continuare salariate si vi se opreste contributia la fondul de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

din aprilie nu se mai retine contributia la fondul de sanatate, pentru ca baza de calcul a contributiei de sanatate este venitul impozabil, si cum din 2004 indemnizatia CIC nu mai este un venit impozabil, nu se mai retine contributia la fondul de sanatate.
Asa ca nu stiu ce o sa se intample cu noi! Se vehiculeaza ca trebuie sa incheiem contract cu CASS, desi mi se pare absurd!
Poate ne lamureste cineva mai bine!

Gabi si bebe Tudor(22.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Sorry, eu stiam legea mai veche.
Cautati pe www.cdep.ro , unde gasiti toata legislatia. Poate va ajuta cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

din aprilie nu se mai retine contributia la fondul de sanatate, pentru ca baza de calcul a contributiei de sanatate este venitul impozabil, si cum din 2004 indemnizatia CIC nu mai este un venit impozabil, nu se mai retine contributia la fondul de sanatate.

Nu e sigur ca nu trebuie retinuta contributia la sanatate, desi, intr-adevar, asa suna Codul Fiscal. Astfel incat unele firme retin, altele nu, altele retin doar la un salariu, dar nici una din variante nu e sigura. Parerea mea.
Sunt discutii, inca nu s-a publicat nimic, vedeti subiecte mai vechi pe acest forum.

Mergi la inceput