Vacanta in Turcia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, noi am facut concediul vietii noastre (pana acum) in Turcia, acum 9 ani. Am fost cu finii nostri cu masina lor (o Dacie), am dormit in cort, am vizitat pe drum Troia, Efes, Milet, Pergamon si in final ne-am oprit la Kusadasi (pe vremea aia nici nu stiam ce e, dar vazusem pe harta ca e o statiune la Marea Egee) unde am stat 5 zile intr-o pensiune foarte ieftina, gasita la fata locului (erau foarte multe posibilitati). Avea terasa de marmura, dus, bucatarie si priveliste cu apusul soarelui in Egee. Splendid, curat, ieftin.
Oamenii intalniti pe drum au fost foarte prietenosi si ospitalieri, ne-au ajutat cand s-a defectat Dacia, am ramas incantata.
Singura problema a fost cu Dacia, ca nu avea aer conditionat, asa ca am cam transpirat. Dar am vazut atatea locuri frumoase pe drum... In plus, daca nu am fi fost limitati cu banii, am fi putut dormi in vile, pensiuni sau hoteluri pe drum.
Daca as mai merge, nu as renunta la placerile drumului, sunt multe de vizitat. Dar as vrea o masina cu aer conditionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

La Kusadasi am fost si noi in urma cu cativa ani, in gashca, cu masinile. Si am stat la Selam Hotel, de fapt o gradina extraordinar de frumoasa cu casute cu pridvor. Mi-aduc aminte ca la vremea respectiva am negociat cu patronul 10 $ de persoana pe noapte. Au si piscina, si bar si micul dejun inclus (nu cine stie ce dar inclus). Daca n-ai bebe e bine, adica daca n-ai pretentii de frigider sau aer conditionat. Noaptea era criminala, abia dormeam din cauza tatarilor sau a fumigenelor contra lor. De curat era curat. Cel mai mult m-a impresionat gradina....era de vis. Si am fost la plesneala......pentru ca atunci nu era nevoie de viza sau rezervari.....Plaje erau pentru toate gusturile, adica si nu nisip si cu pietris.....Efesul e aproape......da, la Kusadasi (Insula Porumbelului in traducere)as merge iar daca n-ar fi bebe. Cred ca inca mai am cartea de vizita a Selamului.....
Maria

Mergi la inceput