Spaga noastra cea de toate zilele-vol II

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

roxanica mama in publicitate nu se iau da se dau...si mama mama ce mai spagi dai pentru un cont baban (adica un client).
Conchita promit ca imi framant si eu creierasul cu o meserie!

[quote]Originally posted by roxana1974

Si ma mai gandesc la angajatii din firmele de publicitate care practic alearga dupa clientzi, niciecum n-au sansa sa faca vreun favor cuiva...gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by conchita
si mai cred ca secretarele sunt cele mai expuse micilor atentii, voi ce parere aveti?
dar de ziaristi nu zice nimeni nimika?

Authority Zero

La secretare pot sa te contrazic ca nu e generala treaba. Depinde de domeniul firmei si de politica ei. Unde lucram eu primeam ciocolata si flori de martisor, de 8 martie si de zilele de nastere (la ultima mai primeam ceva in plus de la sefu). Politica la noi era a usilor deschise pana la sefii ai mari (la ei cel putin, la propriu stateau usile deschise). Si partenerii straini ai firmei ne aduceau bomboane.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Oana scumpa, n-am zis ca toate iau, am spus ca sunt expuse la "mici atentii"

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

aaa, nu amestecati borcanele. Nu se pun micile atentii la shpaga. Ca buchetul de flori sau cutia cu cea mai fina ciocolata data unui medic care te-a ajutat la mare durere e cel mai firesc si frumos gest. Nici un buchet de flori unei secretare nu-i shpaga.

Insa da, mi se pare ca postul de secretara e destul de expus, daca shefu' e exact omul care ne trebuie pentru a rezolva afacerea.

D.

Mergi la inceput

conchita stiu: aia de la morga care imbalsameaza mortii! aia sigur nu iau spaga. de ce ar lua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Minerii nu iau spaga,k n-au de ce!
Agricultorii nu iau spaga,k n-are cine sa le dea!

Aaaa,stai ca am mai gasit!Muncitorii din fabrici:sculeri matriteri,lacatusi mecanici,etc...,Lucratoarele din confectii,petrolistii care lucreaza la sonde.
Ma mai gandesc!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by ralucah

conchita stiu: aia de la morga care imbalsameaza mortii! aia sigur nu iau spaga. de ce ar lua?

iti zic eu de ce, ca sa "infrumuseteze" defunctii cand e cazul. acolo se mai face si trafic de neste treburi (ochi de pilda) in conspiratie cu portarii.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Ei, iau si ei daca iti tin mortul 10 zile si "uita" sa-l imbalsameze. Vai, ce sinistru!

Mergi la inceput

si eu care eram asa fericita ca gasisem o meserie fara spaga! da ma mai gandesc..trebuie sa fie ceva imposibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

E vreo diferenta intre spaga si mita?

P.S. Daca spun: am dat mita - mituiesc, cum spun am dat spaga - ???
(nu am scris la topicul "iubitorii limbii romane" ca a "murit"; pe cine sa mituiesc sa mi se raspunda la ultimele intrebari de acolo? )

Mergi la inceput