Mamica de mai-iunie (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Madutza, uitasem: am inteles eu bine sau nu sti ce-i flatulenta? Sau nu stie Mariuca? Ca al meu stie de minune ... trage niste parturi de te da pe spate ... ca un om mare

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele! Ce bine ca ati aparut! :-)
Christina, nastere usoara, suntem cu gandul la tine. Bebe sanatos sa ai si sa scapi repede si usor de nastere. Abia astept sa ne dai vestea cea mare.

Piatra Lunii, la mine n-a venit inca bebita da iti spun ce stiu. Pe de-o parte ce zicea si Irinusha, ca daca ii speli buricelul trebuie uscat bine-bine de tot si indiferent daca il speli sau nu e bine lasat cat mai mult la aer, ca sa se vindece. O colega chiar mi-a zis ca ea ii intorcea putin scutecelul la buricel ca sa nu il acopere. SUnt chiar scutecele (de la Pampers parca) care au decupat in dreptul buricelului. Da poti foarte bine folosi unul normal si doar sa il intorci putin inauntru in zona aia. Pupici si numai bine si tie si bebelinei tale.

Madutza, ce bine ca Mariuca e asa cumintica, asa poti si tu sa dormi, sa te refaci si sa fii calma, sa te bucuri de zilele astea. De ce are solduletul cu pricina probleme? de la nastere? Oricum ma bucur ca dr a zis ca se rezolva problema asa usor.

Mai Irinusha, tu ai copil precoce se pare daca deja striga la tine
:-)). Irinusha, asa e procedura, sa ii faca ecografie la soldulet, sau ai Cris a avut ceva probleme de la nastere?

Maria, felicitari pentu buricut!!!

Madutza, flatulenta sunt partuletele (sper sa nu gresesc, eu asa stiu).

Anculina, ce frumos, mai ai asa putin si il tii in brate. Incearca sa nu te gandesti prea mult ca sa poti dormi linistita pana atunci, sa nu te sperii. Totul o sa fie asa rapid si bebe o sa iti stea in brate.

Nally, inca nu ne-am invrednicit sa il asamblam, da cand il asamblam poate ii fac o poza si o sa il vezi. Mi-a spus o vecina care a re bebelusa de 9 luni ca fetita ei in perioadele cand a fost mai maraita, se linistea foarte bine intr-un cosulet care vibra (de altfel mi l-a si dat imprumut pentru bebe). Ceea ce am primit e cam pe acelasi principiu, da e mai mult ca un scaunel lasat pe spate caruia i se pot schimba pozitiile, se poate ridica tot mai mult si in final se face un scaunel de copil de 2-3 ani. EU vazusem prin magazine da credeam ca e doar pentru bebelusi.

Nally, eu abia astept perioada asta de gangureli, imi imaginez cat de scump poate sa fie. Si apoi, Sebi are aproape o luna jumate ca a fost cel mai grabit dintre bebelusi. Pupici si numai bine.
Eu zic ca daca fata-i frumoasa, nu-i nimic ca e un pic mai marisoara. Ce bine ca Sebi o sa aiba atatia tovarasi de joaca. Maine-poimaine nu-l mai aduni de la joaca :-)

Irinusha, cand oi incepe sa alergi dupa el, cred ca o sa iti treaca ideea cu devenitul barbat. Sau cine stie...:-) EU imi cam fac griji ca nu am gasit pe aici ceai de colici. CIneva mi-a zis sa iau chimen de la raionul de condimente de la magazin si in ultima instanta poate o sa fac si asta, da parca nu-mi vine a crede sa nu gasesc chiar de nici un fel.

Abia astept si eu vesti de la Christina...

MOna ce se mai aude cu lapticul?

Eryka tu ai nascut si ne tii in suspans?

Papadie, trebuie sa stai la coada ca mai sunt fetele de iunie :-))
Tu cand ai DPN-ul? Numai bine, sarcina usoara si nastere rapida cu bebe sanatos.

Irina, burtica cu baietel

37+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Irinel mama, Buna dimineataaaa!!! Sebi e al meuuuu!!!!
Io sunt nally mamica lui Sebi!!!
Maria il are pe Alex!
Te pupic dulce!!! Esti o scumpa!!!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Nally, scuze-scuze-scuze... Departe gandul de mine sa iti iau baietelul sa-l dau la altcineva. Si stiam ca Sebi e al tau, cred ca am uitat ca vorbeam cu MAria :-)
Se pare ca incep sa ma sclerozez. uite o sa ma duc sa modific mesajul :-)
Adevarul e ca doar ce m-am trezit de dimineata, am fost tare lenesica. Pupic Nally si tie si lui Sebi si spune-i sa ma ierte ca am putut face asa o gafa.

Irina

Mergi la inceput

Irinel ... gata !!! te-am iertat!
Pupici!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Ufffffffff, ce bine Nally! Mersic, promit sa nu mai fac!!!

Pupici

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Salut fetelor!

m-am intors acasa... Am contractii la 5 minute dar din pacate deocamdata nu sunt dilatata mai mult de 1 cm si mai stau acasa pana mai pe seara... daca nici diseara nu sunt dilatata mi-au zis ca poate trebuie sa vin abia maine si ma vor induce.

Tineti-mi pumnii sa mearga repede totusi.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!
Christina nastere usoara!
Madutza pupici pt. Mariuca cea cumintica.Sper sa se rezolve problemuta cu bine
Irinusha pt. Cris cel mancacios.
Maria felicitari pt buricutul lui Alex!Tu ce mai faci?
Anculina mai este putin pna pe 26...o sa ne gandim la tine.
Irina sa faci poze la scaunelul vibrator, sa il vedem si noi
Nally ai grija cu Sebi ca il fura fetele
Mona ce face Lia?
Eryka ce se mai aude la tine?
Noi am profitat de soarele de afara si ne-am plimbat,ca de obicei .
Fetelor mai este putin si intreaga lista de se transforma in si

iuliana & din burtica (34+ sap.)

Mergi la inceput

Christina sunt alaturi de tine! Putere si curaj ca nu ami este mult si vei fi cu minunea din burtik la tine in brate! Sa faci miscare multa! Plimba-te prin casa! eu ma plimba prin salon dar efectul e acelasi!
Pupici si daca ma ai chef si ma poti mai da-ne cate un semn!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Christinuca, tinem pumniceii! Sper sa te dilati, sa mearga repede. Sa ne mai spui si noua cum te simti. Te pup si ma gandesc la tine. Doamne ce putin mai ai si o sa iti tii puiul in brate.

Irina

Mergi la inceput