Invitati fictivi la cina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

(maine seara o invit pe adela si pe baiatul ei, tre sa bem aldamasu, nu?!)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Nu spune de doua ori ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Eeei... cum sa-i invit la cina? N-as avea habar cum sa ma port sau ce sa spun sau ce sa fac cu mainile... mi-ar zdrangani tavile de argint si m-as fastaci toata. Dar mi-ar face nespusa placere dac-as putea sa ma fac mica-mica... nevazuta... si, la o cescuta de cafea (obligatoriu cu caimac) si la un serbet de zmeura cu apa rece, ori un dulcet de ciresi amare, sa fiu martora la o intalnire intre Constantin Balaceanu-Stolnici, conu' Alecu Paleologu si Neagu Djuvara.

Q

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antoioana

Hmmm...si eu l-as invita pe Adrian Pintea, dar nu la cina. Mai degraba la pranz.
anto

Hmmm... n-ai vrut de fapt sa spui ca l-ai invita la micul dejun, inca de cu' seara?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

as invita la cina pe... (dar de ce la cina? de ce nu in parc? nu-mi place la cina, e prea festiv, mai bine la o cafea)

De ce? Pentru ca asa este conceput programul asta si eu n-am avut inspiratie/fantezie suficienta sa-l schimb, doar l-am copiat. Da' tu iti faci probleme, cu palatul tau de 5 etaje cu scari de marmura?

Sau ai vrut doar o atmosfera mai degajata?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by qsar

Eeei... cum sa-i invit la cina? N-as avea habar cum sa ma port sau ce sa spun sau ce sa fac cu mainile... mi-ar zdrangani tavile de argint si m-as fastaci toata.
Q

Iti inteleg veneratia fata de invitatii tai, dar cred ca ai face fata conversatiei galant.
Parerea mea

Mergi la inceput