ce parere aveti despre ANL?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Bibi,nu o iei te rog putin mai pe indelete,asa ca sa pricep si eu...Deci cum e cu sfoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Chiar interesant subiect. Cei care au obtinut in felul asta locuinta sa ne spuna ce demersuri au facut.

Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

1. completat cerere tip (cumparata de la posta) si trimis la ANL. Obtinut numar de inregistrare
2. asteptatttttttt
3. ne-au chemat intr-o zi (au trimis acasa instiintarea) sa ne prezinte modelele de case si sa ne spuna preturile. Dupa ce ne-au adus la cunostinta toate astea, au mai ramas cam un sfert in sala. In aceeasi zi, ne-au invitat sa ne alegem tipul de casa si pozitia (adica efectiv numaru casei). Am crezut ca-i la mishto. Aaaaaa, si ne-au intrebat, pe fiecare in parte, cat vrem sa dam avans.
4. Am fost sa incheiem contractele (de construire, de mandat, de credit ipotecar). Am platit avansul
5. Am defilat cam un an pe santier, ne-am certat, ne-am impacat, iar ne-am certat...(si am platit si ratele)
6. Am semnat receptia si ne-am mutat
N-am avut de tras nici un fel de sfori. (poate ca am fost norocosi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by bibi

Pot sa zic si eu o vorba?
MULTZI CHEMATI PUTINI ALESI.
Adica dragilor, daca aveti o sfoara trageti de ea ca merita.
Daca nu, respiratzi adanc si ganditi-va la alte solutii.
ANL nu e o solutzie pentru orisicine!

bibi

chestia cu sforile poate ca a functionat la inceput, cand ANL finanta casele. mai nou, bancile sint cele care finanteaza si daca esti suficient de potent pentru unn credit ipotecar si suficient de rabdator sa parcurgi toate etapele atunci te faci cu casa! eu chiar am avut ocazia sa trag ceva sfori pe acolo, insa sistemul pentru Hentry Coanda a fost atat de transparent incat nu s-a putut face nimic in acest sens. cheia succesului a constituie rabdarea!

madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ooooooo, pai de rabdare eu nu duc lipsa.
Si tot aplic ca imbecila la fiecare proiect. Ei si ce?
Trebuie sa mai fie si ceva umplutura.Si cand spun umplutura ma refer la mai multzi cunoscuti de-ai mei, poate mult mai potentzi financiar decat mine, care au ramas si ei ca fraierii de fiecare data in afara cartzilor.
Nu mi-o luati in nume de rau, nu va cunosc si daca la voi a mers usor si fara interventii felicitati-va! De o mie de ori, felicitati-va!
Argumentul cum ca finantarile se fac de catre banci nu e suficient, pentru ca mai sunt si alte aspecte care adunate la un loc constituie o suma de avantaje, deloc neglijabile, care fac ca lucrurile sa nu fie deloc transparente si cusere. Si ca sa dau un singur exemplu- ma refer la costurile de construire. Pai un apartament cu suprafatza de peste 100 mp ajunge la un pret de maxim 50.000 euro. TVA nu platesti daca nu ai mai beneficiat de un credit subventionat. Pai la banii astia cred si eu ca-i omor iar contractarea se face cu cei din ciclul; "Idealul meu in viatza e sa stau mereu in fatza!"

Semnat bibi, cea prea mult rabdatoare si in curand toma necredinciosu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinSiAnca spune:

Am auzit unele pareri cum ca,,,,,,,,calitatea lucrarii nu e cea mai buna, finisari proaste, treaba facuta "ca la stat". Asa e?

Mergi la inceput