Copil singur cu avionul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Danutza,

uite ce am gasit pe o pagina de stiri de la Delta Air.
Chiar daca nu zboara cu Delta, sant sigura ca si alte companii au cam aceleasi amenajari pentru minori care zboara singuri:

..Delta Air Lines Reopens Dusty's Dens? for Summer Travel Season Offered In Six Airport Locations for Children Traveling Alone.  Delta Air Lines' is reopening Dusty's Dens? beginning May 28 to assist children traveling alone during the summer travel season. Dusty's Dens? provide a safe and comfortable place for children ages 5 to 14, traveling alone, to relax between their connecting flights, or to wait for the designated person(s) meeting them at their final destination. Children visiting the Dens can enjoy refreshments, video equipment and reading materials during their stay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza Mamaruta spune:

Fetelor, multumesc inca o data pentru suportul vostru. Alexutza a ajuns bine in Romania si acum e plina de ea (ca doar a zburat singura cu avionul) si nici timp nu mai are sa vorbeasca cu noi la telefon. Oricum, m-a impresionat ca odata ajunsa la maica-mea acasa (era cam 11,30 noaptea) a iesit in curte si a pupat pamintul tarii ei, asa cum ii spusese taica-sau.

Deci, micuta romancuta s-a descurcat foarte bine, iar mesajul ce l-a primit mama de la stewardesele KLM a fost ca frumoasa "spaniola" (asa e fiica-mea, mai creola) a fost foarte cuminte si a cucerit pe toata lumea.

Oricum, ma gindesc de pe acum cu groza la intoarcerea cu avionul.

Va sarut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Danutza, ma bucur ca fetita a ajuns bine si ca tu te-ai linistit...auzi, da curtea aia n-o fi fost cumva betonata?

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

danutza, felicitari pt fetita ta "spaniola", si stai fara grija, cum a zburat o data o sa zboare si a doua oara.
Eu citesc cu mare interes toate subiectele cu copilasi care merg singuri pe avion si acuma indraznesc sa intreb: de la ce varsta pot zbura singuri? Ma gandesc ca de aici e zbor direct, dureaza putin si-mi fac sperante:) Deci, cand ii "imbarc"?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,
Trebuie sa te interesezi la compania aeriana care este varsta minima pentru copiii care calatoresc neinsotiti, acestea sunt reglementarile lor interne.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

aha, am priceput. Pai singura cu drum direct e Taromul, chiar am sa ma uit pe la ei pe site sa vad daca scrie ceva. Mersic!

Cristina

Mergi la inceput