FIV 12

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ana, asa a patit si Monica, a avut o sangerare maronie exact spre sfarsitul perioadei de asteptare. Si am mai auzit si cazuri de sarcini naturale cu pete maronii. Deocamdata nu-ti pierde speranta, incearca sa stai linistita si continua cu Scobutil. Utrogestan iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

LA MULTI ANI!!!!

Ellena
Monica Elena
Ileana!

Sa dea Dumnezeu sa vina si !!!!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwi117 spune:

Draga Try,
Multumesc pentru link-uri.
Am sa studiez problema.
Fiind noua pe forum si putin bulversata de cantitatea de subiecte, nici eu insami nu am nimerit pana acuma la acest subiect care, din pacate, m-a cam speriat prin continutul mesajelor si care era de fapt subiectul cu care ar fi trebuit sa incep.
Am considerat in toti acest ani, ca daca nu va fi sa fie pe cale naturala, oricum pot face FIV si lucrurile se vor rezolva implicit.
Raman insa optimista, mai ales ca ne-am propus 3 copii (eventual nu pe toti dintr-o data).
In momentul de fata sunt dispusa sa ma supun si la 50 de FIV-uri daca va fi nevoie. Daca ma deprim pe parcurs, o sa mai scad numarul la 20 (HA!). Ma consolez adeseori cu gandul ca bucuriile generate de anumite reusite sunt in general proportionale cu efortul depus.
Si in mod cert, fiecaruia ii vine randul mai devreme sau mai tarziu, la un dram de noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

try, esti o comoara, m-am uitat pe link-uri si am gasit ceva care ma interesa in mod expresss

ardit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Anemona iti multumesc din sufletel pentru buchetele de speranta pe care le imparti.
Ce scobutil?din ala n-am luat,numai utrogestan
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Multi ani traiasca, Multi ani traiasca la Multi Aniiiii!!!
Va pup pe toate Elenele si sa va Dea Domnul bbei frumosi si sanatosi pe care vi-i doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ana, ma refer la scobutil supozitoare, poti folosi daca ai crampe, e chiar indicat pt ca linisteste contractiile uterine. Ia legatura cu Monbb si intreab-o si pe ea cum a fost, a trecut exact prin treaba asta.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

LA MULTI ANI,SARBATORITELOR!Sanatate si tot ce este mai frumos,fie pentru voi!

Ana,numai rezultatul testului de sange este sigur.Pana atunci te rog sa speri.Curaj si sa ne dai vesti bune!

Ana,am uitat sa-ti spun ca este important sa iei in continuare UTROGESTAN(administrat oral).Eu am Utrogest(cred ca doar denumirea este alta) si recomandarile medicului au fost acestea.Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ja,eu am luat lizadon sau scopantil dar asa cum spune Anemona poti lua si Scobutil.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Salutare
Sunt tot in stadiul de pata maronie de 2-3 zile(banuiesc ca-i de bine nu?)
Sa iau scobutil chiar si preventiv(pentru relaxarea uterului ) caci nu pot spune ca am dureri,simt ceva crampe,dar nu neaparat dureroase.Utrogestan iau, nu oral,pe alte parti,cate 6 pe zi.
Voi celelalte cum va simtiti?
ana

Mergi la inceput