6 dintr-o lovitura:)))

6 dintr-o lovitura:))) | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Ati vazut stirea cum ca o mamica fericita se pare din SUA a nascut 6 bebelusi, 3 baietei si 3 fetitze? Mami si ghindocii sunt bine sanatosi doar tati ar cam avea nevoie de un psihiatru , nu de alta dar mai aveau 2 gemeni de 3 ani acasa.
Nu am priceput daca au urmat un tratament de fertilizare sau o fi fost doar soarta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am vazut si eu aseara la stiri, chiar mi-a placut comentariul'' copii sunt intr-o stare buna, dar tatal s-ar punea sa necesite ingrijiri''
Da Marina, au urmat un tratament

quote:
Initial creeata de Marina

Ati vazut stirea cum ca o mamica fericita se pare din SUA a nascut 6 bebelusi, 3 baietei si 3 fetitze? Mami si ghindocii sunt bine sanatosi doar tati ar cam avea nevoie de un psihiatru , nu de alta dar mai aveau 2 gemeni de 3 ani acasa.
Nu am priceput daca au urmat un tratament de fertilizare sau o fi fost doar soarta

Marina

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am vazt!Sa ma apuce ameteala si nu alta!6 maaa?+2 acasa!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hihihih...pt noi e distractiv..dar sa ai 8 copii...vai vai..ce o fi in casa aia cu 8 gandacei? las'...ei sa fie sanatosi..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

am vazut si sincer nu asi vrea sa fiu in pielea ei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Cand am vazut stirea primul gand care mi-a venit a fost: "Cum se poate ca 6 copii dintre care cel mai voinic are 1 kg sa fie sanatosi si bine merci, iar in Ro 1 copil de aceleasi dimensiuni este de nesalvat si declarat avorton?" Inseamna ca se poate, nu?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da furni,se poate cu aparatura,medicamente,personal adecvat!Dar pina atunci,mai este...din pacate!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

hai sa va mai zic o faza: aici anul trecut a fost o emisiune despre o familie care, fara nici un tratament (!), a facut intai 1 copil, apoi 2 gemeni, apoi 3 ! 1+2+3!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Greu, dar frumoasa viata. Mie mi-ar place sa ma "nenorocesc" asa. Dau dreptate taticilor, dar de ce numai ei?

Multa sanatatea sa le dea Dumnezeu!

Mergi la inceput