Mamici de Sept.-Oct. 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Mada spune:
Fetele, pe mine cui ma lasati, am avut examen azi si de aia nu am intrat pana acum.
Pai vin si eu!
Eu sunt imbracata intr-o salopeta de blugi si o bluza alba.
Unde e ambulatoriul, eu vin cu masina si habar n-am. Unde as putea sa parchez stiti cumva?
Astept raspuns de la voi.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu
diana21 spune:
Eu o sa vin martea viitoare, bine macar ca v-am convins pe voi sa va duceti! Noi azi la 6 mergem la eco s-o vedem pe Fetita la televizor!!! pupici!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 25 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
roandre spune:
Mada, si eu vin cu masina. Am inteles ca in fata spitalului e o parcare destul de mare. Eu o sa incerc sa intru pe acolo cu masina si trebuie sa gasesc un loc. O sa ma duc mai devreme sa am timp sa caut. Nu stiu exact unde se tin cursurile, dar o sa intreb pe acolo.
Va pup!
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 21 saptamani si 3 zile
Dr Branescu, Polizu
arad_linda spune:
Buna mamici,
Eu am cam tras bine chiulul. ma rog, pina am regasit subiectul mamici sept -oct, si apoi ma cam apucat lenea.
Tzin sa va anuntz ca saptamina trecuta am fost la eco si ne-am trezit cu un BAIEZTEL (zic eu) de toata frumusetzea..
Tati este foarte mindru ca are baietzel, iar de cind l-a vazut pe caseta se cam rushineaza la porstii..lololol..sa speram ca ii trece.
Ma tot plingeam ca nu il simt pe asta mic, insa de vreo saptamina se zbate ca un adevarat fotbalist. Uneori ma chiar intreb cind se mai si culca. Daca la inceput erau numa senzatii de "bule" lolol vb cuiva.. de vreo 3 zile imi trage suturi nu gluma, si nu stiu cum se face insa le nimereshte pe doamnele ovare. Cind o nimershte insa pe doamna vezica, abia apuc sa ajung la veceu. naiba stie, instantaneu te trece un pishu..ca am incpeut sa vb deja cu el si sa ii explic ca mami mai are si alte lucruri de facut nu numa sa viziteze wc-ul..
Va mai scriu, insa sa ma maia duc la curent cu povestirile voastre.
pupici pe burtici
Linda , taticul si noul membru Andrei
21 saptamini
V-am zis ca are o putza cit ecranul?
arad_linda spune:
Tot eu,
Am terminat de citit pag 9, si ma bucur sa aflu ca scugerile mai abundente sunt normale. Eu nu am apucat sa il intreb pe dr, ca se grabea asha de tare ca am intrat bou si am ieshit vaca de la cabinet.
Cu scaparile de urina am si eu probleme. in primele doua zile m-am speriat. nu eram sigura daca este urina sau lichid amniotic, m-am ingrozit, stitzi voi cum e, caci deja i-am cumparat hainutze, jucarii si alte cele. ma rog am intrat repede pe net si dupa articole contradictorii mi-am ales ceva pozitiv si am zis ca lasa ca il intreb pe dr. Da nu am reushit ashe ca m-am mai linsihtit acum cu forumul.
Apropo cu insomniile..si eu in fiecare noapte ma trezesc pe la 3 dimineata pina pe la 6 jumate, numa stau si ma uit pe pereti, mai vizitez toaleta. Efectiv sunt asha de treaza de zici ca am dormit cel putzin 12 ore. ziua insa pe la unu ma apuca somnul..
pupci pe burtici,
Linda , taticul si Andreiutzul
21 sapt
irina piticuta spune:
Adela, ai facut ce ai facut si te-ai semnat tot cu BB de 20 de saptamani...Eu sunt atat de nerabdatoare sa nasc, ca in fiecare saptamana, daca ma intreaba cineva, eu mai adaug doua, astfel ca ajunsesem deja pe la 26 de sapt, cand eu am de fapt vreo' 23...
Patrice, sigur e copilasul! In cateva zile il vei simti mai bine, acum incepe sa aiba putere, sau cel putin la mine asa s-a intamplat. De cand mi-a miscat mi s-a marit si burta f. mult, pana atunci abia ca se vedea, iar acum cred ca am cea mai mare burta
Cred ca fetele au ajuns deja la Municipal...Ma bucur pt ele si ma pt mine. Abia astept sa ne povesteasca si noua.
Diana, ce face prichinduta?
irina
Naty spune:
Fetelor
si eu sunt una din nefericitele care termina serviciul tarziu si nu pot ajunge la cursuri.
Sa ne povestiti si noua maine si poate intrebati daca nu se pot tine mai tarziu.
Cali, sa-mi zici si mie daca gasesti un model de rochita, trebuie sa merg la o nunta, 2 botezuri si o casatorie civila si n-am model de rochie. M-am convins ca in oras e imposibil sa gasesti ceva mai elegant pentru burtici.
Unde mai pui ca vine curand si propria mea casatorie civila si pentru asta n-am nici rochie, nici material, nici idei.
Asa ca, ajutati-ma si pe mine cu sfaturi.
Si, apropos, stie cineva cum poti sa faci la sfat ca sa te programeze sigur intr-o anumita zi la o ora normala? Noua ne-a zis la sectorul 5 sa venim cu 12 zile inainte cu actele si ne programeaza, dar tare mi-e teama ca ne trezim cu o ora foarte matinala sau, mai rau, cu un "nu avem loc", Si n-ar fi nimic daca nu am avea dat avansul la restaurant.
Raluca DPN 8 oct.
cali spune:
Patrice, sigur e bebita Ilinca..in scurt timp o vei simti din ce in ce mai tare..
Georgiana, nu mi se pare jos burtica..
Linda, sa-ti traiasca baietzelul!!
NAty, si fetele care ai sunt interesate, uite un link de unde te poti inspira, cu modele ptr diverse ocazii: www.imaternity.com " target="_blank">http://www.imaternity.com si www.maternityclothingonline.com" target="_blank">http://www.maternityclothingonline.com
de-abia astept sa ne povestiti si noua cum a fost la cursuri!
o seara frumoasa si linistita!
Cali
irina piticuta spune:
Mi-am pus si eu poza in paginuta mea. Ce ziceti, are cineva burtica mai mare ca a mea, sau eu m-am ingrasat cel mai mult?
O seara placuta
irina
cristia spune:
Irina ai o burtica super frumoasa! Intr-adevar e maricica si sa fii mandra de ea. Mie nu mi se pare ca esti grasutza! Cate kg ziceai tu ca ai pus? Je am pus 5 da burtica nu-i asa de mare ca a ta!
Cristiana si bebe din burtica (21 saptamani si 2 zile)