Cum va place...Eurovizion?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Buna, buna,...
Vad ca suntem prinse tare de Euro(visune) . Prestatia Sandei a fost dezgustatoare . Cred ca au uitat ca era vorba de un concert-concurs si au nimerit la un bar penibil si de prost gust (tot erau in Turcia). Muzica n-a fost foarte rea dar prezentarea a lasat mult de dorit! Cand s-au dus in Turcia i-a verificat cineva sau au facut-o de capul lor "artistii"?! Oare romanii au ales-o ca fiind cea mai buna?! Ma indoiesc! Sau pur si simplu pentru Sanda si trupa ei aceasta inseamana "show"? Oare s-a priti in oglinda printesa cu stele in par si rochie neagra. Cred ca se poate lua de mana cu Poloneza!

Oricum de votat tot am votat. Cu inima stransa am ales 23 la telefon. Am facut-o cu speranta ca la anul va fi mai bine ... Anul acesta am ramas cu un gust tare amar...Chiar am suras cand Franta nu ne-a dat nici un punct cu toate ca am dat telefon.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Dezamagire totala........
Mie tare imi semana prestatia Romaniei de aseara cu mai tot ce iese din tara noastra draga: pe pile si ne facem de ris in timp ce valorile adevarate nu sunt promovate, de asta suntem asa cum suntem, din nefericire,....vorba cuiva de mai sus: noroc de Spania ca s-au mai vazut citeva voturi ca de nu....auziti, si nu ni se potrivea noua mai bine "influentele carpatice" din show-ul Ucrainei? Ce sa-i faci, noi suntem mai emancipati de atita....
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

as zice influente tiganesti.Iar Zena aia din Ucraina deplorabila. eu am vazut doar al doilea cintat, la sfirsit...semana bine cu melodiile din filmele rusesti cu tigani!

cum spunea comentatorul de la BBC , bune comentarii, "insain voting, insain music , and it gets worse and worse every year"

l-a lasat insa fara grai (el care a comentat tot...)Andreea Marin, a tacut si a sorbit-o din ochi. nimic rau de ea. hai ca-i bine! mi-aduc aminte acum doi ani , m-am uitat la eurovision la TVE , iar comentatorul spaniol tot asa , cind a aparut Andreea a facut :"frumoasa femeie,frumoasa femeie"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Daca tot suntem la comentarii... comentatorul Suediei a spus ceva de genul (dupa aparitia Sandei): si noi care eram in dubiu in privinta costumatiei Lenei - in comparatie cu Sanda, rochia Lenei e de nivel gala Nobel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by liris

. anul asta am de gind sa nu-mi mai pierd vremea.

e doar o mare teapa!

ei nu!?

quote:
as zice influente tiganesti.Iar Zena aia din Ucraina deplorabila. eu am vazut doar al doilea cintat, la sfirsit...semana bine cu melodiile din filmele rusesti cu tigani!

Si ce e rau in asta?

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Nu pot sa zic ca mi-a placut Sanda dar in orice caz voturile s-au dat pe crierii de vecinatate.Suedia a primit 12 puncte din partea Danemarcei, Islanda, Norvegia, 8 puncte din partea Latviei, deci sigur ca a urcat rapid in top.La fel Ucraina si restul.Doar noi am fost mai ghinionisti ca nu ne-a dat decat Spania, Portugalia (tari latine) si Cipru parca.Si eu am dat Romaniei 2 voturi de aici din Suedia si am mai auzit si alte fete dar degeaba...
Ucraina totusi cred ca a meritat sa castige dar in orice caz nu mi se pare corecta votarea asta intre vecinatati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

eu sīnt suparata..grand prix-ul e cel mai mare kkt care exista!!!si cu punctatul asta..aiurea..relatii politice dintre tari..vecinatati..etc..etc..kk maka
pentru mine pe loc 1 Serbia/Montenegro
2 Cipru s.a.m.d
Ukraina,cu parere de rau nu mi-a placut de loc.
Romānia nu prea a īncīntat pe nimeni..desi sanda a aratat cam turbata hehehe(dar arata bine)

Pacat ca nu se dau punkte pe merit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

Si ce e rau in asta?

~~Adela&Julia
[/quote]

ce e rau cu faptul ca era deplorabila? sau ca are influente tiganesti?
ei ziceam si eu asa...ptr cine e multumit cu influentele tiganesti,in muzica si cultura, foarte bine!

si apropos m-am uitat doar la sfirsit (nu era nici un film bun pe alt canal...s-au vorbit holandezii astia sa ma faca sa ma uit la "explozia europeana de muzica ") , ca sa vad cine da notele din Romania, ca voiam sa vad daca apare iarasi Leonard Miron in sacou rosu "pasiune"...sa aiba ce ride englezu ' iarasi. Dar i-a rupt Andreea gura, mut mut englezu, pierdut in contemplare, mai bine o trimiteau romanii pe Andreea Marin, lua macar premiu pe aspect si cinta si ea un hip-hop acolo, adica recita o chestie in caz ca nu are voce fata...si veneau turistii anul viitor la "Eurocontest" :) la Bucuresti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

" mai bine o trimiteau romanii pe Andreea Marin... "
De acord....

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mie mi-a placut melodia greciei f mult....cat depre reprezentanta noastra si melodia ei...de cand au fost preselectiile la noi, nu am inteles cum a castigat asta...
In fine...nemaivorbind de faptul ca voturile au fost date pe criterii de vecinatate..
Asa ca la anul...as propune sa ii trimitem pe O zone...sau ceva cu muzica populara...ca sa-i dam gata(apropo de melodia castigatoare,parca era o sarba de a noastra)

AniS

Mergi la inceput