Ginecolog: barbat? femeie?

Ginecolog: barbat? femeie? | Autor: ioana

Link direct la acest mesaj

Ce preferati? Medicul ginecolog la care mergeti sa fie barbat sau femeie? In ceea ce ma priveste, parca am mai multa incredere in medicii-barbati, in general, si barbatii - medici ginecologi in special. Ironia sortii a facut sa fiu operata (cezariana) de o femeie. Care nu a facut decat sa-mi confirme preferinta pentru medicii barbati. Voi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

da, parca barbatii sint mai seriosi ...dar si mai indiferenti, un amestec bizar;
toti te trateaza cam ca pe un obiect, asta din ce-am vazut, din fericire am o prietena medic ginecolog si m-am dat mereu pe mina ei, si in plus m-am convins ca e a e draguta cu toata lumea; din ce-am vazut in maternitate pot spune ca parca femeile ginecolog si moasele sint mai scirboase si in vorba si in comportament , vorbesc despre cele care fac pe durele.... dar sint si exceptii din fericire, sa le binecuvintam, de exemplu tot personalul mediu din sectia de reanimare din maternitatea brasov!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy spune:

si eu prefer ginecologi barbati dar la pediatrii prefer femeile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eu prefer barbat-ginecolog. Am fost la multi ginecologi dar barbatii-ginecologi au mina mai "usoara". Asa mi se pare mie.

Va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

100% barbat-ginecolog!!!
La 18 ani am avut o experienta foarte neplacuta de la o femeie-ginecolog... Am avut un chist pe ovarul sting,care intre timp a fost operat,si la declansarea primelor dureri de nedescris,in camera de garda a spitalului TITAN (nu stiu daca acum se cheama la fel!),pe masa de consultatie,cu lacrimi in ochi,imploram sa m-i se faca ceva sa nu mai sufar. Doctora,foarte aspra,cu mina inauntru(scuze!!!),ma apasa pe burta si tipa ca o isterica"-LASA BURTA MOALE,DOAMNA!!!" Pentru ea era usor sa tipe,eu insa nu intelegeam ce vrea de la mine,era prima oara la ginecolog...Am urit-o din acea clipa si cind am fost internata,am cerut sa nu-mi fie doctora nici ea nici alta femeie.
In Grecia ginecologii sint ca ciupercile si majoritatea lor sint barbati.Eu am cunoscut doi si amindoi sint exceptionali doctori si ,nu in ultimul rind,prieteni... Cel cu care am nascut se intimpla sa fie si var cu Makis...

www.geocities.com/mpapad_50/Image081S.jpg" border="0">
MARRY CHRISTMAS
THEODORA ALEXANDROS GIANNIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Theodora a scris despre ceva foarte important, eu uitasem, desi m-am gandit la asta in timp ce deschideam subiectul: medic - prieten! Eu chiar ma simteam apropiata de medicul care m-a urmarit in timpul sarcinii, puteam vorbi cu el orice, un om deschis la minte si fara prejudecati. Sa va mai spun ca nu era roman, ci sirian, vorbea insa corect romaneste, cu un accent simpatic. Un medic bun, care a inteles de ce prefer cezariana, ba chiar mi-a recomandat sa fac cezariana, din motive pe care mi le-a explicat pe indelete. Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la fel!!! am fost la 3 medici femei...2 au vrut sa-mi extirpe colul (am o rana pe col din nastere), iar a 3 a nici nu si-a dat seama ca sunt insarcinata si a spus ca-mi intrziase menstruatia 6 saptamani!!! din cauza unui chist de pe ovar, pe care ea l-a catalogat ca fiind SARCINA EXTRAUTERINA si a decis sa-mi scoata ovarul!!! Medicul cu care voi naste mi-a devenit foarte bun prieten si ma vede cand vreau eu, GRATIS, stie sa ma inveseleasca cand sunt trista, ma suna din cand in cand sa vada ce fac...si a operat-o pe mama de fibrom acum 8 luni. Dupa 1 luna mama era in perfecta stare. Asta si multe altele mi-au dat incerdere in el. Am crezut ca este asa bun cu mine din cauza ca este unchiul celei mai bune prietene, dar m-am convins ca este asa cu toate pacientele.
cam atat.papa

ariel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Obligatoriu BARBAT. Sunt mult mai intelegatori decat femeile. Sunt mai blanzi, mai respectuosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

barbatii sunt mult mai priceputi

KORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

KORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Eu cat am fost in tara am optat la inceput pt medic ginecolog femeie. Dupa un timp am schimbat-o pt un medic ginecolog barbat, care ca si-n cazul Ioanei nu era roman( apropos Ioana la ce medic mergi? eu mergeam la dr.Sam de la Profesmed, asta in Iasi ca vazu-i ca esti de acolo) dar am fost f multumita de el. Ajungand aici, in US, intimplarea a facut sa fiu urmarita in timpul sarcinii tot de medic ginecolog- barbat chiar daca initial optasem pt femeie. Rezultatul: am fost din nou f multumita de EL, asa ca pe viitor nu voi mai sta pe ginduri si voi opta din prima pt ginecolog-barbat.

AlinaB si Andreea

Mergi la inceput