Preturi amenajari locuinta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Auziti, la SETUM a fost careva dintre voi?
e o fabrica tot in zona Valea Cascadelor care se ocupa de usi metalice si sisteme de inchidere...parca as da o fuga si pana la ei sa vad ce ofera..dar programul e pana pe la 4, 5, program normal de fabrica...

Va pup,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Draga Mitub, autorizatia ne-a costat cu totul cam 10 mil lei pt o valoare aproximata de primarie si institutul de proiectare la 20 mil lei (adica valoarea amenajarilor), din care 7 mil a costat proiectul (care a durat 2 LUNI!!!!!) apoi cam 2 mil contractul cu societatea de salubritate pt ridicarea molozului rezultat, taxa de cam 700.000 lei la electrica, si inca taxe mici si timbre fiscale, nu mai stiu exact. Totul a durat 4 luni, intai obtii certificat de urbanism de la primarie, apoi cu el te duci la nshpe institutii sa obtii aprobari si proiectul si apoi cu toate astea te intorci la primarie si obtii autorizatia finala. Iti imaginezi ca fiecare institutie in parte iti da un termen de cca 2-3 saptamini....
Nici nu stii cate fire de par albe mi-au iesit....
SETUM ne-am pus si noi la intrare - este un magazin aproape de Bucur Obor, pe Mihai Bravu, cam spre iesirea din pasaj spre Dimitrov.

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Danat ca sa inchei un contract cu salubrizarea sa vina sa-ti ridice molozul trebuie neaparat in contextul in care obtii o autorizatie de la primarie, sau se poate si in mod independent? Asta e o problema, unde sa aruncam molozul, chiar daca nu faci modificari de pereti, ramane foarte mut si stiu ca nu se poate arunca la gunoi pur si simplu. Poate stii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by mitub

Auziti, la SETUM a fost careva dintre voi?
e o fabrica tot in zona Valea Cascadelor care se ocupa de usi metalice si sisteme de inchidere...parca as da o fuga si pana la ei sa vad ce ofera..dar programul e pana pe la 4, 5, program normal de fabrica...

Va pup,
Boga

Pagina celor de la setum:
http://www.setumsa.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Noi am gasit pe cineva caruia i-am platit sa care molozul. Pentru autorizatia de constructie am platit o groaza de taxe
- pt avizul sanitar vreo 450.000
- pt avizul aparare civila tot vreo 350.000( nu ma intrebati de ce l-a cerut)
- 0.5% din valoarea estimativa a devizului din proiect in cazul nostru 400.000
- la notar pentru copie legalizata dupa contractul de vanzare cumparare. copie legalizata dupa ordinul prefectului si pentru declaratei pe propria raspundere ca locuinta nu este ipotecata

Si mai am de platit o taxa la Inspectoratul judetean pentru disciplina in constructii, dar intrucat am obtinut deja autorizatia nu m-am grabit.

Pentru orice eventualitate, nu uitati ca daca nu va elibereaza autorizatia in termen de 30 de zile de la data depunerii cererii, se considera aprobata tacit si puteti sa mergeti sa cereti autorizatia conform legii aprobarii tacite in a 31a zi. Dar de obicei la 30 de zile o dau ( ce coincidenta...)

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Am fost sambata in Practiker, au o gramada de chestii, mi s-a parut mult mai variat ca oferta comparatuiv cu Brico.
Din pacate, in Valea Cascadelor n-am ajuns pentru ca la ora 7 nu cred ca mai era deschis...

Am mai vb cu niste prieteni ce tocmai au terminat de aranjat sufrageria, i-a costat vreo 400 Euro, fara termopane, pe care le aveau mai demult... parchet laminat, indreptat peretii si zugravit.

Numai bine, mai vb,
Boga

Mergi la inceput