Mamici de ianuarie-februarie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Fetelor, eu ieri am pentru prima data. Daca va continua asa voi incepe sa iau pastilele pentru greturi in sarcina. Sunt curioasa daca ajuta la ceva.

Fabya, de ce nu scrii si aici ce s-a intamplat?

pupici
Crinuta si bb 7 saptamani

Pe mine nu prea m-au ajutat pastilele pt greturi in sarcina. Nici pe dinti nu puteam sa ma spal fara sa .dar acum, dupa ce a trecut atata timp, nu mi se mai pare ceva asa de groaznic cum mi se parea atunci. Dar ma bucuram totusi fiindca asa stiam ca inainteaza sarcina (atunci cand am pierdut o sarcina au disparut brusc greturile, asa ca pe urma, cum aveam o zi fara greturi intram in panica si ma rugam sa-mi mai fie rau ca sa stiu ca e totul in ordine)

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

M-am uitat si eu la Clinica Virtuala.
In primul rand nu trebuie sa te gandesti la cele 2 sarcini pierdute.
Apoi, eu as lua Duphaston sau Utrogestan + acid folic ( 1 mg pe zi) si as face repaus total.
Test ai facut?

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuto, asteptam pe cineva dupa mine care sa , caci, chiar eram cu de ce numai eu sunt cea care . Lasa, caci, chiar daca este neplacut, are dreptate adita, e semn ca sarcina este acolo si speram sa fie bine. Ma luase si pe mine dimineata o tentativa iar, dar din fericire m-a lasat.
Fabya, eu nu ma pricep in chestii din astea deloc, la mine este prima sarcina, si sper sa tina bine acolo. Caci pana pe 14 iunie mai am o luna fara o zi!
Va pup si revin mai tarziu ca plec acum!

oana si bb din burtica (6 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Fabya, cred ca si eu mi-as face griji in locul tau, e normal, dar incearca sa gandesti un pic mai pozitiv, caci si psihicul te ajuta mult sa invingi! Stiu ca pentru noi este usor de zis, dar este cel mai bine pentru tine, sa nu te gandesti suparata numai la asta. Ca poate acum va fi bine (ceea ce iti doresc) si nu faci bine ca gandesti negativ. Pupici!

oana si bb din burtica (6 saptamani)

Mergi la inceput

Oana, vezi ca ai 7 saptamani, nu 6.

pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta

Oana, vezi ca ai 7 saptamani, nu 6.

pupici

Merci, Crinuta, am uitat sa schimb! Ce repede trec saptamanile cand nu te gandesti asa mult!!! Dar nu prea pot sa nu ma gandesc!

oana si bb din burtica (7 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, am fost ieri la doctor si pot sa spun ca este primul doctor la care am stat 40 de minute in cabinet, si am primit raspuns la orice intrebare !

Deocamdata nu am facut eco, cred ca joia viitoare voi face, insa eco transvaginala, mai mult ca sa vada starea uterului acum, inainte sa creasca bebe prea mare. Am citit undeva ca nu ar fi indicata ecografia transvaginala in primele luni de sarcina. Voi stiti ceva ?

Si mai am o hartie plina ochi cu analize de sange si din secretie pe care la voi face saptamana viitoare, sper sa iasa bine, ca am ceva emotii.

Eu insa nu am greturi si doctorul mi-a spus ca era mai bine daca le aveam. Am citit intr-o carte ca aparitia greturilor scade usor riscul pierderii sarcinii, asa ca rabdati cu stoicism, fetelor care aveti greturi, ca e de bine!

Va pupicesc,
Lali

Mergi la inceput

Lali, chiar ma miram ca mergi la eco asa devreme. Eu am facut eco vaginala. Daca dr se pricepe, nu exista riscuri. Pot spune ca prestatul e mult mai periculos in aceasta perioada decat eco vaginala.
In legatura cu greturile, nu trebuia sa iti spuna asa ceva. Sunt atatea femei care nu au avut nici o zi cu greturi, si sarcina a decurs fara probleme. Mi se pare exagerat sa iti spuna ca mai bine aveai, ca era mai sigur.
Tu stii cand ai avut ovulatia? In functie de asta poti stabili and mergi la eco. La mine sarcina e ceva mai mica decat nr de saptamani, pt ca am avut ovulatie tarzie. Eu una nu te sfatuiesc sa mergi la eco mai devreme de sapt 7, asta in cazul in care vrei sa vezi bataile inimii. Oricum, asa cum am spus, asta depinde si de iua ovulatiei.

Revin la greturi. Sa stii ca eu pana ieri nu am vomitat, desi aveam zilnic o stare vaga, foarte vaga de greata, si abia ieri am incheiat 7 saptamani, deci si greturile astea apar la unele femei mai devreme, la altele mai tarziu.

Adita, ce pastile ai luat tu pentru greturi? Se gasesc in Romania asa ceva? Eu stiam ca se gaseste doar Emetiral care e apa de ploaie.
Aici mi s-a recomdandat ceva belgian, insa nu stiu ce efect au. O sa va tin la curent.

pupici

Mergi la inceput

Fetelor, voi puteti manca orice? Eu am zile cand nu pot vedea carne, cand pot manca doar fructe, insa problema este ca ma apuca niste dureri de stomac, de nu stiu ce sa mai fac, si in acelasi timp nu pot manca nimic. Vi se intampla si voua asa ceva?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta, eu pot manca orice! Numai cand sunt in starea aia de greata, gata sa , nu pot manca nimic, dar in rest nu conteaza ca e carne, ca sunt legume, fructe. Dar in schimb as dormi ore in sir si nu m-as trezi. Mi-e un somn...si dorm...si tot mi-e somn!

oana si bb din burtica (7 saptamani)

Mergi la inceput