Probleme cu site-ul

Probleme cu site-ul | Autor: crinuta

Link direct la acest mesaj

Ce se intampla in ultima vreme cu site-ul de merge atat de greu? Tot timpul sunt erori, dispar mesaje, iar nr de mesaje ramane acelasi de cateva zile bune, indiferent cate alte mesaje am scris.

Crinuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Si mie mi se intampla exact acelasi lucru, cred ca este o problema, poate e din cauza latimi de banda?! Sau nu...poate ne raspunde cineva care stie sigur.

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Acum s-a rezolvat partea cu mesajele, dar nu asta e cea mai importanta. Problema cu eroarea a ramas, si de fapt am constatat problema asta de vreo saptamana.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

taaaaare greu se mai incarca!
apoi crapa!
mai sta! mai merge oleaca! hop hop si tot asa.

Chiar: ce se intampla cu site-ul?

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

As dori sa va rog sa-mi trimite-ti cu CopyPaste eroarea pe care o vedeti afisata la florin@desprecopii.com.

Serverul este lent deoarece are nevoie de un upgrade. Upgrade-ul hardware il putem acoperi dar nu avem bani de software. Tocmai am scris la Microsoft Romania si am cerut ajutorul lor (mai precis niste licente gratis sub forma de sponsorizare).

Daca sunt si alti doritori care ne pot sponsoriza cu astfel de licente (de exemplu au cumparat mai multe licente de la Microsoft dar nu le folosesc pe toate) astept propuneri.

In principiu am nevoie de un SQL 2000 si de un Windows 2003. Inca nu sunt sigur daca am nevoie de standard sau de enterprise... poate imi explica cineva pe scurt (tot pe mail) care sunt diferentele caci nu am timp sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Florin, am dat copy si paste si ti-am trimis pagina cu eroarea respectiva pe mail.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna Florin,
dar intre timp nu se poate face ceva sa mearga mai bine? problema aceasta cu incarcatul greu al paginii si cu erorile in deschiderea paginii (apare un mesaj cum ca pagina nu raspunde) au aparut de aprox. 10 zile, dar pana acum eu nu am mai observat asemenea probleme...s-a intamplat ceva in ultimul timp!?! sa ne asteptam sa mearga asa in continuare?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Asa cum am mai spus, la volumul de trafic ridicat, avem nevoie de un server mai performant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

In fiecare zi nu pot intra la diferite ore deloc pe forum,doar pe pagina centrala!
Azi de la ora 16.00 aprox si pina acum cind postez nu s-a deschis forumul! S-au se deschide si ramane acolo...nu se deschid subiectele!

Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/

Mergi la inceput