Ajutor!Din nou pete pe chilot!
Eu sunt Teodora!Nu am mai intrat de mult in legatura cu voi desi v-am citit mereu;am o problema care mi-a dat fiori in stomac;acum 3 luni v-am spus ca am avut o sarcina oprita in evolutie si ca am suferit cumplit atat fizic cat si psihic;inainte de a sti ca sunt gravida am vazut pe chilot niste pete maro;m-am mirat pentru ca stiam ca nu trebuiau sa vina rusii;acum am din nou acele pete si este prima luna cand am avut contact fara sa ma protejez;imi este frica si vrea sa imi iau un test de sarcina;nu vreau sa mai trec din nou prin acelasi calvar;oare sunt iara insarcinata?voi pati la fel ca data trecuta?voi ce spuneti?imi este frica!ajutati-ma!
Raspunsuri
anemona spune:
Teodora, in a cata zi a ciclului esti? Eu zic sa-ti iei un test de sarcina si, in caz ca e pozitiv, sa mergi imediat la medic. Daca ar fi o sarcina, cred ca solutia imediata ar fi sa incerci sa iei utrogestan si un antispastic (no-spa sau scobutil), pt a preveni o eventuala insuficienta progesteronica (sugerata de sangerare) si pt a relaxa musculatura uterina (cu no-spa sau supozitor cu scobutil).
Curaj, nu mai sta in panica, incearca sa afli ce este. Ar putea fi menstra acum?
Bafta multa si sa ne spui cum te mai simti!
Anemona
Irinel spune:
Teodora si eu zic ca in functie de ziua in care esti, daca crezi a poate fi sarcina, sa faci testul si daca e pozitiv sa fugi la doctor. Dar sa nu intri in panica, nu inseamna ca pierzi sarcina, insa trebuie sa stabileasca doctorul ce trebuie sa faci. Daca esti graviduta, e mai bine ca petele sunt maronii si nu de sange curat. Curaj, si spune-ne si noua daca e bebe mic in burtica.
Pupic
Irina
teodora racz spune:
Fetelor maine ma duc sa imi iau testul;scurgerea inca nu mi-a incetat;nu trebuie sa fiu la menstruatie acum ci abia in 19 mai;de aia imi este frica pentru ca data trecuta cand am fost gravida la mijlocul ciclului la fel mi s-a intamplat;am dureri vagi ca la menstruatie dar nu dor;dorm mai mult decat de obicei si am momente in care mi-e greata;mi-e frica!oare de ce aceste pete pe chilot?corpul meu lupta impotriva copilului?dupa ce am pierdut cealalta sarcina am facut o serie de analize;toxoplasmoza,clamidia,listeria,CMV,leptospiroza,riketzia;toate mi-au iesit negativ;sper sa fie bine!va multumesc ca ma incurajati!n-am spus inca la nimeni nici chiar sotului;va scriu luni ultimele noutati;Pa!
irinacodrina spune:
Teodora, iti tin pumnii! Spune-ne cum e? Daca e sarcina, mergi repejor la doctor, si spune-i de antecedentele tale, sa te ajute sa mentii sarcina!