sangerare dupa cauterizare

sangerare dupa cauterizare | Autor: lilii

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.Suntenti nemaipomeniti,faceti o treaba foarte buna cu acest site.Ma bucur milt ca v-am gasit.
Am si eu o problema...daca m-ar putea ajuta cineva!
Timp de 3 ani m-am luptat cu tratarea unei exocervicite.Am fost la multi medici,am urmat toate tratamentele,dar in final nu se vindecase ,motiv pentru care m-am hotarat si am cauterizat-o(acum 14 zile).De fapt am facut rezectie cu ansa si cauterizare.
Eram foarte fericita ca am reusit sa scap cu bine.
problemele au aparut c-am dupa 10 zile,cand a inceput o sangerare(nu este foarte mare).
Ingrijorata,bineinteles ca m-am dus din nou la doctor care m-ia spus ca nu am nici o problema,sa stau linistita,este explicabil,fiindca rana a fost destul de mare.
Problema este ca doctorul nu imi da nici un fel de tratament pentru oprirea acestei sangerari,sau eventual niste ovule ajutatoare.M-a pus sa fac spalaturi intrav. cu pelin(asta chiar din a-4-a zi dupa cauterizare).
Eu in continuare sangerez si nu stiu ce am de facut.
.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lili eu stiu ca testul papanicolau CII este f bine ptr o femeie cu viata sexuala. C III este inflamatie, infectii etc si C IV ci C V e nasol(neoplasm). Eu asa stiu. Dupa cauterizare sper ca ai luat pauza de . Acea rana face o coaja ca orice rana si trebuie sa cada. Dar medicul care te-a cauterizat nu te-a chemat o data pe saptamana la pansat(improriu spus iti pune niste solutii acolo si te curata).

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu stiu ca aceasta sangerare este normala in decursul a doua saptamani de la cauterizare. Si eu am facut cauterizare, n-am sangerat imediat dar la o saptamana am inceput sa sangerez, nu foarte abundent. M-a tinut cateva zile. Am fost avertizata de medicul care a facut cauterizarea ca asa se va intampla. Doctorita isi facuse si ea cu ceva timp in urma cauterizare si mi-a zis ca a sangerat foarte abundent, exact ca la menstruatie. Asa ca nu te speria, este normal. Insa dupa cauterizare eu am mers timp de aproape doua luni la pansat. O data pe saptamana mergeam la cabinet unde imi curata rana si o usca apoi aplicau niste pudra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Buna,Lilii! Eu sunt Gabi si vreau sa-ti spun ca am avut si eu o astfel de problema. Acum 3 ani am descoperit o rana mica pe col si am incercat cateva luni bune sa scap de ea cu spalaturi cu ceaiuri de pelin ,de galbenele, insa nu am reusit si acum doua luni am fost la cauterizare pentru ca intre timp rana se marise mult.Dupa cauterizare medicul mi-a interzis sa folosesc irigatorul si contactul sexual timp de o luna, pentru ca se formeaza o coaja si aceasta se poate sa cada si atunci nu se mai prinde rana, in schimb mi-a dat un tratament cu ovule, supozitoare si niste pastile pe care le-am luat toate o data, erau 4 pilule.Nu am fost la pansat, m-am dus direct la controlul final dupa menstruatie si a spus ca rana s-a vindecat. Acum eu nu stiu cat de mare a fost la tine, poate asa e normal sa se intample cand rana e foarte mare.Si mie mi s-a parut ca aveam cateva pete maronii-rosiatice, dar au disparut pe parcursul tratamentului cu ovule.Dar daca tu te duci regulat la control nu cred ca ai de ce
sa-ti faci griji.

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxiana spune:

Buna Lilii.Acum 3 luni am facut si eu electrocauterizare.Medicul meu mi-a recomandat:repaus-2 luni,dus-fara baie in cada,fara tampoane intravaginale si tratament:Vit C,Panadol-nu cumva sa iei aspirina,Vit A-pt.refacerea tesutului,Colpotrofin si Betadine -ovule administrate alternativ si Vibramicina.Eu lucrez la farmacie si sa stii ca e unul din cele mai bune tratamente pe care le-am vazut prin toate retetele ce mi-au trecut prin mina.E normal sa mai apara dureri si singerari pt.ca mucoasa uterina se reface si se curata.
Tinem legatura

Mergi la inceput