telefon stresant

telefon stresant | Autor: mr_baz

Link direct la acest mesaj

Cum as putea afla si eventual bloca apelurile pe care le primesc de la un numar ascuns.Pare imposibil.Solutii??
PS nu as vrea sa renunt la numarul meu actual

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Dupa cate retin eu se poate face cerere la cei la care ai abonamentul de punere "sub urmarire" a telefonului tau si atentionare a celui care te streseaza.
Eu am scapat odata de un "telefon strasant" raspunzand pur si simplu la toate apelurile si fara sa spun nimic. (mobilul era pus pe "auto-answering"). Dupa o vreme s-a saturat persoana sa mai tot "plateasca" degeaba si a renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Lia multumesc mult!! Persoana suna chiar si in miez de noapte si pun pariu ca nu e de la New York.Incerc sa fac haz de necaz dar nu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Acum cativa ani un coleg de-al meu a fost "hartuit" pe fix cu astfel de telefoane (deci nu putea afla cine suna) si stiu ca si-a pus tel sub urmarire. Dupa cate imi amintesc a scapat de telefoanele stresante, dar n-a aflat cine suna (informatie secreta nedezvaluita de romtelecom)
La mobile cred ca e si mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daca zici de numar ascuns.. ce tip de telefon mobil ai ?

Cu respect,
Florin

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

un nokia 5110. caramida rezistenta in timp si la hoti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Poti discuta cu furnizorul de servicii telefonie mobila la care esti abonat (doar daca esti abonat, nu si daca ai cartela) si sa iti respinga apelurile ce nu se identifica.

Poti cauta in manualul telefonului tau, a.i. sa nu iti raspunda, decat la numerele specificate de tine.. sau sa respinga anumite numere specificate de tine. Modelul Ericsson T20e.. pe care l-am avut eu mai acu catva timp, stia sa faca kestia asta.

Cu respect,
Florin

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Daca nu ai apeluri importante de primit noaptea, redirijeaza toate apelurile catre mesageria vocala pe toata perioada noptii.
Cei care au ceva sa iti transmita iti pot lasa mesaj pe care il poti asculta dimineata, iar cei care iti dau apeluri abuzive vor intra pe mesagerie si vor plati apelurile respective !
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletaq spune:

Dar i-ai spus sa nu mai sune?
Data viitoare poate raspunde mrs.(prietena,mama,altcineva).
Succes!

Mergi la inceput