Mamici din Arad...? (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo,acum suntem mai linistiti ca ne-a zis medicul sa ii dam completare ca nu se satura de la mine.Nu ca nu as mai avea da nu suge de lene.Si asa 50 ml ii bea intr-un sfert de ora.Asa ca ii dam de la sin si apoi completare.Imi pare rau da decit sa il vad ca plinge de foame si nu ia in greutate mai bine asa.Miine ne vede si pediatra si speram sa fie ok.In rest suntem bine si ne place afara.Pacat ca nu avem in zona un parculet cu iarba .Am vazut multe mamici plimbindu-se cu bb-ei .Ar trebui sa se amenajeze ca prunci sunt destui.Cind imi amintesc ,cite locuri de joaca erau in Berlin ,mi-e ciuda.Creca tot la 2 blocuri era unul.Sa nu mai vorbim de verdeata.Speram sa ajungem pe mal numa sa mai creasca un pic ,ca mi-e frica sa conduc cu el in masina.
Noutati nici noi nu avem asteptam de la voi.Clau sunt super pozele!!!
Cum mai stai cu slabitul?
Mie o singura pereche de pantaloni imi vin.Si aia fiindca sunt cu talie joasa.Vine caldura si nu stiu ce ma fac ca eu purtam doar pantaloni.....Va trebui sa trec pe rochii mai largi.
Va pupam!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor,am aparut si eu.
Azi cand am venit de la lucru am dormit 2 ore (eu nu dorm la amiaza de obicei)si acuma seara am fost pe strand la plimbare ca a venit frate-meu de la Oradea la noi.Sa stiti ca am fost foarte impresionata de cum arata strandul,curatenie super,vopsit totul,banci dusuri bazine...,arata foarte fain.Am fost la inghetata,suc,cafea...am stat pana s-a facut noapte.Dragos a facut numai prostii,a fugit tot timpul,nu astat nici o clipa.S-a udat tot pe pantaloni cu apa,noroc ca am la mine pentru schimb intotdeauna.
Fetelor si maine e sarbatoare,Constantin si Elena.Va anunt ca pe mine ma cheama si Elena,mie nu-mi place numele asta,dar n-am ce face.
Ma duc sa-l culc pe Dragos ca deja face urat pe-aici,mai ales ca a venit frate-meu,isi face de cap acum.Azi a dormit pana la 12,apoi l-am culcat la 15,30 si a dormit pana la 17,nu stiu ce somn l-a apucat,cert e ca acum nu are chef sa se culce.Vom avea un mic circ pe seama asta.

Voi pe unde umblati? Mai dati un semn de viata.
Va pup pe toate fetele si pe bb.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau,

Clau am reusit sa vad si eu acuma pozele si tare dulce ii Raul,mai ales acolo unde ii cu Mama Vio in masina:Aia m-a dat gata.

Eu ce sa va zic ca as fi tras un chef fiind singura dar daca as fi avut cu cine!Am stat tot treaza pina pe la 4 dimineata si m-am uitat la TV.La sotul meu i-am facut orez cu ceapa,usturoi,morcovi,zuchinii si carne de pui.Exista aici si un praf care se cheama Djuvec(se citeste giuveci)si are cam acelasi gust ca ghiveciul din Rom.Asa ca am pus si ala peste orez si cu un pic de apa amestecat iese foarte bun si cind a venit barbatelul acasa a stat tot cu tigaia la el in brate(ca farfuria a fost prea mica)si a mincat pina nu mai putut.
Si totusi ii mai bine cind ii el acasa!!!!

Ok,eu va las acuma si va pup pe toate si pe bbei

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Alina M. "La multi ani" de ziua numelui!Sa fii sanatoasa si fericita!
...si daca mai e vreo gagicuta pe aici pe care o cheama si Elena sau Constantina, "la multi ani" si ei!
Fetelor, mi-e un dor de Arad......nu stiu cand vom ajunge pe acolo....dar de-abia astept sa mergem si noi pe strand seara...
Claudelu, sunt foarte frumoase pozele! Sa-ti traiasca gandacelul!Ai un baietel superb!
Noi am fost ieri prin oras, am mers un pic si la catedrala, si am umblat o gramada pe jos, asa ca aseara eram prea obosita sa mai postez ceva...bb e bine(sper si cred), ador cand il simt miscand....poate marti mergem la eco sa vedem cum e si poate si ce e ingerasul!
In week-end ne-am planificat sa mergem la chefuri ca de azi incep serenadele....asa ca diseara ne chefuim!
Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt si 2 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Clau am vazut si eu tona de poze,nu am cuvinte...,e atat de dragut Raul si mare,nu mi-am inchipuit.Abia astept sa-l vad,defapt sa-i vad si pe Dragos care nu l-am vazut niciodata ,pe Dragos ce-l jucaus si pe toti ceilalti copii.Se pare ca vin prin 4-5iunie daca nu intervine ceva nou.Mai ,am si uitat ca vine timpul frumosAm uitat de strand,am putea sa ne intalnim pe strand,ce ziceti?Eu tot la intalneala ma gandesc ,ca data trecuta am fost toate cam retrase un pic ,pana ne-am dat drumul a fost timpul de plecare .Magda sa-ti faci timp sa stai mai mult ,ca noi ce suntem mai vorbarete.Poate-i luam si pe barbatusi.Abia asteptClau sora ta nu a plecat ?Ma gandeam ...la tortul ala de Kiwi...,mai bine nu-l pozai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna ziua fetelor... am si eu o intrebare pt cele care locuiesc inca in Arad.
Exista ceva scoli sau gradinitze in limba engleza in Arad, daca da imi putetzi da un nr de telefon de la acele institutzi sau cateva informatzi despre ele (ce program au, cat plateshti pe luna, se merita sa dai copilul acolo).
Multzumiri anticipate.
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI, ELENO!!!!
SA NE TRAIESTI FERICITA SI IUBITA!!!

Anto draga mea sa stii ca si eu abia astept sa vii la Arad sa tragem o intalnire...mie imi e groaza ca eu trebuie sa iau si masca de oxigen ca atunci cand ma apuc uuit sa respir

ALina M si eu abia astept sa ies pe strand, ca mie tare dor...Mi-etare groaza pe cand creste Raul ca ma astept sa fie la fel de nazdravan ca si Dragos al tau, ca are o energie in el de speriat...

Pufy bine mama ca te simti in stare de chefuri...eu pe timpul sarcinii nu prea suportam aglomeratia...

Li pacat ca nu ai cu cine chefui...nu ai prietene pe acolo???

Alinus eu stau destul de bine cu slabitul...am inceput sa alerg si sa fac abdomene...mi-a mai scazut din burta, dar sa nu te gandesti ca am devenit, mai am mult pana acolo...

Sa stii ca nici in Vlaicu nu este nici un parc si sunt fffffff multi copilasi...sa vezi ca minte bolnava am...m-am gandit ca e destul de mare Eternitatea, e liniste acolo, pomii, verdeata multa, bancute...ce rost mai are inca un parc...

Azi am fost cu Raul la control si ...are 5.500, 56 cm si diametrul capului 40...este MARE!!!!!!!

Eu nu am mai intrat aseara ca ni s-a stricat modemul si

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Gabriela imi pare rau dar eu chiar nu mai stiu...era candva o gradinita pe centru dar stiu sigur ca s-a inchis si de alta de genul asta nu stiu!!!!

Mergi la inceput

Ce ziceti????

DESCHID ALT SUBIECT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc fetelor pentru urari.
Clau azi-noapte pe la 1,20 eu vizionam pozele tale.Sunt super,ti-am mai zis,si Raul e un scump,sa stii ca e foarte mare,arata de cateva luni.Am mai postat aici ca n-ai deschis subiectul,asteptam sa deschizi tu.

Anto,e o idee foarte buna sa ne intalnim pe strand.Abia astept sa ne intalnim toate,de data aceasta speram ca va fi si Clau si Cristina pe langa cele care am fost la prima intalnire.Cum stai cu gatul?,nu ne-ai mai spus.Azi mi-am amintit de tine ca a fost o fetita(de 1 an) la noi la cabinet si era toata infectata la urechi de la gaurile pt.cercei.Arata groaznic saracuta si avea ganglioni retroauriculari de la infectie.Ce a plans saraca cand am curatat-o,dar mie mi-a venit sa-i spun cateva la "inconstienta" de mama-sa care nu a dus-o la medic pana a fost in ultimul hal.

Ioana distractie placuta la chefuri.Voi cand veniti in Arad(in vizita)?

Li,vad ca esti tare fericita ca ti-a venit sotul.Mie nu-mi place singura acasa noaptea.Cand era Calin plecat(nu se intampla prea des)mergeam sa dorm la niste prieteni.

alina

Mergi la inceput