Detalii despre Spitalul Municipal
Raspunsuri - Pagina 2
Triss_11 spune:
Buna fetelor !
Ma bucur enorm sa aud atatea laude la adresa dr. Anca.
Ce pot spune este ca mi l-a recomandat cineva din spital inca din prima luna de sarcina iar acum am 38 de sapt. sub atenta indrumare si urmarire a dansului. Sunt foarte incantata si multumita pana acum pt. ca,aceasta sarcina dusa cu bine si fara probleme pana in acest moment, se datoreaza in mare parte dr. Anca.
Destui medici nu m-au sfatuit sa duc o sarcina pt. problemele pe care le am. (nu grave, de altfel).
Dansul m-a sprijinit si m-a urmarit indeaproape.
Pe langa faptul ca este un profesionist mai este si medic "cu fata umana"; numai felul cum iti vorbeste si raspunde la toate intrebarile cu calm si rabdare... Am fost la destui ginecologi si pot compara.
Acum urmeaza nasterea cat de curand la Municipal tot cu dr. Anca. Stau linistita ca sunt pe maini bune.
Il recomand cu toata caldura pentru cine doreste sa aiba o sarcina frumoasa si un bb reusit.
Beatrice & bb de 38 sapt.baietel (DPN 25 mai)
Municipal - conf.dr. Alexandru Anca
Andreutza spune:
Nastere usoara, Beatrice! Intradevar ai facut o alegere foarte buna. Si mie pe Grigoriu mi-a recomandat-o cineva din spital care lucreaza cu ea dar a nascut cu dr.Anca. Dar eu am vrut musai sa fie femeie si sunt tare multumita. Si bb meu este o "opera" a naturii "ajutata" de doamna doctor.
Cu drag,
Triss_11 spune:
Merci, Andreutza.
Cine stie, poate ca ne vom cunoaste pe la Municipal. Tinem legatura.
Eu mai sciu si pe la "mamici de mai iunie 2004".
Acum am 38 sapt si 1 zi si vad ca nu sunt semne ca cineva ar vrea sa vina pe lume. Sunt sub observare zilnica de catre doctor si ....asteptam.
Ma documentez intens despre nasteri, anestezii si postpartum. Mai am un pic si "sacosa de travaliu" este gata.
Beatrice
Violeta - Georgiana spune:
Buna, fetelor!
Eu sunt un membru nou si este prima oara cand va scriu.
Si pe mine ma intereseaza foarte mult acest subiect. Mai am pana nasc - am abia 25 de saptamani
, dar as vrea sa aflu de pe acum preturile, asa ca am citit cu interes toate mesajele. Voi naste la Municipal, prin cezariana. Deci, e cineva care a nascut anul acesta? Cat se da si cand? Inainte de operatie sau dupa! Sin inca o intrebare (daca stie cineva sa imi raspunda)! A nascut cineva cu dr. Corina Parau de la Municipal? Cum este? Multumesc pentru raspunsuri. Astept cu nerabdare, poate stie cineva si ma poate lamuri, mai ales ca imi este cam frica...
Va pup!! 
Violeta
Mickyyy spune:
Eu am nascut de curand (acum 6 saptamani) la Municipal si l-am avut ca doctor pe Radoi, de care am fost super multumita (am nascut foarte usor, natural, cu epidurala). Oricum, sunt multi doctori buni la Municipal, cei recomandati de fete inainte, dar nu numai. La discutii generale e o lista destul de mare cu medicii de acolo si recomandari facute de fetele care au nascut cu ei.
Cat despre “cotizatii” la spital, eu am nascut natural si am dat 150$ la doctor, 1.500.000 la moasa care m-a asistat, 1.000.000 la anestezista (pentru cele 5 minute cat a stat sa-mi monteze epidurala am zis ca nu merita mai mult) si….NIMIC la nenatolog pentru ca spre rusinea mea n-am stiut care e!! Ca s-au tot perindat pe la patul meu asistentele dupa nastere, si n-am vazut de 2 ori aceasi fata (una-mi aducea bebele sa suga, alta-mi completa fisa, alta-mi recolta sange) si n-am apucat nici sa le citesc ecusoanele. Asa ca ghinionul ei, toti cei care au fost in jurul meu la nastere si i-am recunoscut dupa, le-am dat, cel putin la asistente sau infirmiere, sume intre 50 si 100 mii, functie de cat de mult am considerat eu ca se implica. La asistentele pentru bebe le dadeam cam 100.000 (erau 2 ture de asistente pe zi) iar la cea pentru mine 50 sau 100 functie de ce-mi facea. Oricum, in toate saloanele in care am nimerit, desi mie nu mi se parea ca dau mult (sumele care se vehiculau pe forum erau mult mai mari decat ce dadeam eu), eram cea mai darnica. Din salonul in care am nascut eu o singura fata a dat 3.000.000 doctorului la nastere, restul au dat sume intre 1-2,5 milioane. Ca sa nu mai zic ca s-au uitat la mine tare ciudat cand am dat 1.5 mil la moasa, pentru ca in general se dadea cam 500.000.
Si absolut la toata lumea, incepand de la doctor si terminand cu ultima infirmiera le-am dat bani DUPA. Doctorul nici n-a vrut sa primeasca inainte. Si sincer, desi toti se asteptau sa primeasca, nu mi s-a parut ca e cineva care sa nu-si faca treaba cum trebuie pentru ca nu si-a primit portia! Am avut o colega de salon dintr-o comuna din apropierea Bucurestiului, care nu si-a permis sa dea mai mult de 1.000.000 la medic si foarte rar sume simbolice la asistente (intre 10 si 50.000 lei). Vreau sa spun ca asistentele n-au facut nici o diferentza de tratament intre mine si ea. Poate doar la externare, cand mi-au facut formalitatile inaintea ei, in rest, in timpul vizitelor sau controalelor toate se purtau la fel de dragut cu noi.
Nasteri usoare tuturor, si daca mai veri informatii “proaspete”, intrebati!
Mickyyy si
Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy
Jeff spune:
Am nascut in martie 2001 cu Badiu la Municipal.
E super doctor, am nascut natural, usor, si atat de repede ca nu a mai fost timp si de peridurala.
In spital este foarte curat, toata lumea este atenta, asistentele dragute chiar daca nu le dadeai nimic.
Singurele scarbe au fost cele care ne faceau toaleta pt episiotomie (doar daca nu dadeai ceva) si infirmierele care taaare greu se mai miscau sa-ti schimbe cearsaful.
Spaga, spaga si iar sfanta spaga ca peste tot....
In rest profesionalism la cote occidentale.
Melania & Anna-Luciana
scarlett spune:
Vreau sa va multumesc foarte mult pt raspunsurile date.
Am fost la Municipal si am vorbit cu Doamna Doctor Grigoriu care mie mi-a facut o impresie f. buna.
Deci voi naste cu Doamna Grigoriu.
Daca doriti sa-mi dati niste detalii am sa le citesc cu placere.
la revedere si aveti grija de voi!
Anculina spune:
Mickyyy, eu o sa nasc pe 27 mai tot cu Radoi. Cum e? Zi-mi mai multe despre el! Pe mine m-a luat in 36 de saptamani, dupa ce am plecat de la o doctorita de la Bucur si mi se pare supermisto!Mersic.
Mickyyy spune:
Anculina, desi in momentul cand l-am ales pe Radoi ca medic (aveam 14 saptamani) citisem pareri si pro si contra pe forum (chiar aici la nasterea pe glob exista un subiect special dedicat lui), eu mi-am urmat instinctul si am ramas in continuare pacienta lui si n-am regretat nici un moment. Ca profesionist, e un doctor de nota 10, am nascut natural si usor (un bebe superb de 3,800kg care mai avea si cordonul infasurat in jurul gatului) si n-am avut nici un fel de complicatii dupa. Epiziotomia nici nu se mai cunoaste si n-am avut nici o problema cu ea (la o saptamana de la nastere eram deja la volan, adica puteam sta normal pe scaun). A venit special pentru mine la spital de 2 ori (cand m-am internat si cand am nascut) iar pe timpul sarcinii indiferent la ce ora din zi sau noapte l-am sunat, mi-a raspuns si mi-a dat un sfat (si cand zic orice ora, inseamna si 7 dimineata in week-end, si 9-10 seara). Controalele le faceam fie la clinica Apolo, fie la centru medical Unirea, asa ca lui nu i-am dat niciodata nici un ban pana la nastere (plateam consulatia si nimic mai mult). Iar la nastere bani i-am dat dupa (am nascut la 8 seara si plicul i l-am dat dimineata). Nu mi s-a parut genul de doctor care sa profeseze pentru bani (asa cum se vehicula pe aici), desi nu-i refuza.
Daca ar fi sa mai nasc inca o data, tot pentru el as opta.
Daca mai vrei si alte amanunte, trimite-mi un mesaj privat si ai sanse sa primesti mai repede raspunsul, in general nu mai verific toate subiectele unde postez si nu-i exclus sa treaca saptamani pana-mi aduc aminte sa mai intru pe-aici.
Mickyyy si
Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy
anemona spune:
Fetelor care ati nascut in Municipal, am si eu o rugaminte. Am inteles de la unele fete ca ar fi dusuri la saloane, altele zic ca nu sunt. Care este adevarul? In afara de rezerva aia de 63 euro/noapte, mai exista vreo rezerva de 2-3 paturi fara plata care are dus? Am inteles ca ar fi doar in aripa aceea renovata si cu picturi pe pereti, dar nu sunt sigura.
Eu voi naste in iulie si as vrea sa stiu din timp, sa vad ce pot aranja.
Multumesc anticipat pt raspuns!
Anemona cu bebelina de 32 saptamani.