Gradinita Germana
Poate cineva sa-mi recomande o gradinita cu predare in limba Germana? La gradinita germana de stat este f greu de inscris copilul si apoi au si o curte f mica ..Are cineva exprienta cu o gradinita particulara germana ( nu cele din Cotroceni)
Va multumesc
Raspunsuri
Moony spune:
Buna!Vezi ca am postat la subiectul "Articol din Capital" o adresa de gradinita privata din sectorul 5 care are se pare si germana.Succes!
johnny81 spune:
Am gasit cateva gradinite care te-ar putea interesa.
Sector 1:
/gradinite/sector1/monicrem.html
Sector 2:
/gradinite/sector2/georgescu_abc.html
Sector 4:
/gradinite/sector4/max_and_moritz.html
Sector 5:
/gradinite/sector5/kinderland.html
Am fost de ajutor?
augusty spune:
Multumesc mult pentru toate informatiile. M-am decis deja pentru o gradinita si astept perioada de inscrieri.
aquariusrpro spune:
Minunica mea este la o gradi langa Parcul Carol. POt sa-ti povestesc doar de grupa de germana. Pe cea de engleza nu o stiu.
Grupa de germana este super. Educatoarea.. toata stima! Nu stiu cum face Camelia ( educatoarea ) dar copilutii au inceput cu poezii cantecele asociate cu diverse gesturi / mini dansuri si acum stiu o multime de cuvinte si deja formeaza propozitii simple. Au inceput germana in octombrie iar io nu stiu boaba de germana. Deci copilul chiar nu are cu cine vorbi acasa. De abia de cateva zile mi-a venit ideea sa dau Tv-ul pe posturi germane ( tare-s nesuferite.. dar o sa incerc sa suport ).
Gradi are curtea mica dar este parcul aproape. Ii duce CAmelia in parc de cate ori se poate. Au program de pictura, modelaj, martea ii vede un medic, miercurea ii "danseaza" o profesoara, etc. Program divers. Cu mancarea nu am avut probleme.
Este foarte adevarat ca educatoarea este deosebita. Eu m-am plans de schimbarea frecventa a educatoarelor - asta se intampla in septembrie / oct - dar vad ca pana la urma au ales bine.
Mai este un avantaj, gradi merge non stop, fara vacantele de la gradi de stat.
Bafta cu gradi!
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
johnny81 spune:
Site-ul / si-a schimbat structura. Link-urile date de mine nu mai merg. Va trebui sa intri pe site.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by aquariusrpro
Minunica mea este la o gradi langa Parcul Carol. POt sa-ti povestesc doar de grupa de germana.
Roxana,
despre ce gradinitza este vorba? Da-ne nishte amanunte, te rog.
Multzumesc.