Ma bucur,ca existi.Am invatat multe stand si citind problemele altora.Am si eu o problema.Acum 2 ani am nascut prin cezariana la Sp.Bucur.Aveam aproape 7 luni.Copilul a avut 1,150kg,era ok,dar dupa 2 zile a decedat.Acum un an am avut dupa ciclul menstrual o hemoragie abundenta si cand m-am dus la medic mi-a spus ca trebuie facut chiuretaj deoarece atele care trebuiau sa se topesca de la operatie sunt acolo.Anul acesta in ianuarie am fost la control si mi s-a spus ca e totul ok ca ate nu mai sunt,ca tot se prezinta in ordine,dar de 5 luni ne chinuim sa avem un copil si nimik. Mi s-a dat antibiotice,nimik.Mi s-a spus sa fac polidine ca mareste ovulatia,nimik.Ce pot face sa raman din nou gravida si daca dupa aceasta cezariana poti sa ramai infertila.Aceasta sunt intrebarile mele si inca o data ma bucur ca existati sa ne alinati suferintele pe care toti le avem.
Va multumesc anticipat!
Draga Diana, bine ai venit! Vei gasi multe fete cu aceleasi probleme ca si tine la capitolul <Asteptand un ingeras in viata noastra>, multe subiecte fierbinti si o groaza de informatii. Te asteptam acolo!
Numai bine!
Anemona
Buna, Diana. Bine ai venit si sedere cat mai scurta in calitate de "aspiranta"
Imi pare tare rau pentru ca a trebuit sa treci prin aceasta tragedie. Pierderea bebelusului tau.
Cu polidin am incercat si eu la inceput. O doctora batrana mi-a dat sa fac in perioada de ciclu. Acum consider acest tratament un "leac babesc". Stiu ca inainte femeile se fereau sa ia polidin tocmai din aceasta cauza (ramaneau insarcinate). La mine nu a vut nici un efect.
Primul pas, cred eu, este gasirea unui medic bun. Sa faci dozari hormonale, histero, monotorizarea ovulatiei si spermograma sotului tau.
E un inceput. Sanatate multa si tine-ne la curent.
P.S. Data trecuta ai ramas repede insarcinata?