Mamica de mai-iunie (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Hello fetele! N-am nascut dar nici mult nu mai e. Azi am fost la control.Doctorul a facut cateva constatari uimitoare... In primul rand, colul meu e lung si inchis.Apoi, copilul nu e coborat in bazin,sta sus de tot.Si cel mai shock e ca bebelina e mare-mare,si anume are peste 4000g. Mai exact are 4300g, ceea ce e fff mult mai ales ca nici nu am ajuns la ziua termenului. M-a trimis la clinica sa vada si aia minunea.Acolo m-au consultat pe toate partile si au decis:maine cezariana. M-am targuit cu ei si au lasat cezariana pe poimaine,maine merg doar la un control CTG. SI am mai dobandit ceva, promisiunea ca vom incerca cu nastere normala,provocata si daca se ingroasa gluma fugim la cezariana. EU am inceput sa am contractii regulate dar nedureroase. Ei au vrut sa ma tina chiar de azi acolo din cauza contractiilor dar pana la urma mi-au dat drumul acasa. Deci daca nu nasc pana joi,joi nasc cu siguranta. Adica pe 6 Mai... ! S-.ar putea sa ma retina chiar maine acolo daca e bebe in suferinta. Nu mi-am inchipuit ca am asa o bebelina grasuna ...

Laura si papusica din burtik (40 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Hello fetele! N-am nascut dar nici mult nu mai e. Azi am fost la control.Doctorul a facut cateva constatari uimitoare... In primul rand, colul meu e lung si inchis.Apoi, copilul nu e coborat in bazin,sta sus de tot.Si cel mai shock e ca bebelina e mare-mare,si anume are peste 4000g. Mai exact are 4300g, ceea ce e fff mult mai ales ca nici nu am ajuns la ziua termenului. M-a trimis la clinica sa vada si aia minunea.Acolo m-au consultat pe toate partile si au decis:maine cezariana. M-am targuit cu ei si au lasat cezariana pe poimaine,maine merg doar la un control CTG. SI am mai dobandit ceva, promisiunea ca vom incerca cu nastere normala,provocata si daca se ingroasa gluma fugim la cezariana. EU am inceput sa am contractii regulate dar nedureroase. Ei au vrut sa ma tina chiar de azi acolo din cauza contractiilor dar pana la urma mi-au dat drumul acasa. Deci daca nu nasc pana joi,joi nasc cu siguranta. Adica pe 6 Mai... ! S-.ar putea sa ma retina chiar maine acolo daca e bebe in suferinta. Nu mi-am inchipuit ca am asa o bebelina grasuna ...

Laura si papusica din burtik (39 saptamani)

Nastere usoara,Laura!
Mult curaj si optimism iti doresc!Doar citeva ore si bebelina viinnneeeeee!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Wow, felicitari Irinusha pentru baietel

Lauraa, este tare grasuna bebelina ta. Daca este asa de mare de ce vrei sa incerci nastere naturala? Cred ca o sa-ti fie tare greu. Eu iti doresc sa ai parte de o nastere usoara.

Eu am fost astazi la control si situatia pare stabila. Sunt in asteptare.
Am ajuns in saptamana 36 de sarcina si sper sa mai am vreo trei saptamani pana la nastere.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

lauraa, o nastere usoara si cit mai frumoase amintiri de la ea!!! iti tin pumnii. sa stii ca nu totdeauna se potriveste greutatea reala cu cea 'ghicita' de doctori, asa ca fii tu linistita, sint sigura ca beba ta e bine si mersi!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Lauraa, ce bine ca avem vesti de la tine. Si eu voiam sa iti spun ca nu intotdeauna se potrivesc previziunile lor, era pe undeva pe forum un anunt cum ca un copil de care zisesera ca va avea aproape 5 kg a avut de fapt sub 4, nu mai tin minte exact cat.
In alta ordine de idei, undeva la Odiseea sarcinii, la una din ultimele saptamani, da nu mai stiu exact unde, cred ca 34, 35 sau 36 scria ca la unele femei copilul coboara abia cand intra in travaliu. Acum, e drept ca eu nu stiu mai mult, nu stiu cat sunt de mari sansele, mai ales ca tu ai colul lung si inchis inca.
Sper din toata inima sa iei decizia cea mai buna si iti tin pumnii maine. Daca poti si daca te lasa sa vii maine acasa, mai spune-ne si noua ce s-a intamplat.
Monet, draguta de tine, sper ca sunteti bine si tu si Lia.

Irina, burtica cu baietel

35+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Lauraa, iti tin pumnii ca totul sa mearga asa cum iti doresti. Nastere usoara si refacere grabnica si nu ne uita.

Maine dimineata (miercuri pentru mine) merg si eu la consultul saptamanal. Sunt foarte curioasa ce-mi mai spune nenea dr. Fetelor, cele care ati nascut sau aproape, voua in a cata saptamana v-a facut control vaginal? se face la cerere sau intr-o anumita perioada? ca vreau sa stiu si eu cum se prezinta colul, daca a coborat bebele etc.

Pupici.

Christina (saptamana 37+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Ce fac mamicile si bebicii si gravidutzele?

Am intrat si eu sa vad ce mai face-ti si bineanteles sa vad daca a mai nascut cineva,se pare ca urmeaza si Lauraa .
Am pregatit si noi patutul bebelinei ,am facut curat ,adika mai mult al meu sotz ,si astazi este ul;tima zi de liber la el ,asa ca de maine iara se duce la munca uff .Insa ce sa va spun cat a stat acasa m-a tratat ca pe o printesa zau daca am facut ceva.Si patutul bebelinei arata
Lauraa curaj si un bebe sanatos si frumos si binenteles o naster cat mai usoara ,hai ca poate nu are kiar 4000gr.Ar putea fi cumva iara vreo greseala de a lor?
Irinel sa stii ca mie una parca nici nu imi mai arde de plimbarica ,mi-e o mare lene sa ies si sa merg pe propriile picioare.Mai ales ca merg putin si apoi deja incep sa ma cracanez din cauza ca se lasa greutataea mare pe vezica.

Mey fete kiar eu nici acum nu stiu cum arata contractiile ,sincer habar nu am daca am avut pana acum ceva contractii,simt doar ca ma doare cateodata la mijloc sau mai nou de ieri a inceput sa ma cam intepe din cand in cand jos de tot ,parca kiar mai jos de ovare ,astea or fii ceva contractii??Insa burtica nu se intareste deloc.

Eryka & sufletzica din burtica (37 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna dimineata fetele sunteti niste dulcele (dar asta stiam de mult)
nu ma bateti
aseara dupa control m-am dus la curs la Municipal si cand am ajuns acasa am picat de oboseala si am adormit pe canapea in sufragerie. Pe la 11 m-am trezit si eu sa fac un dus si sa ma mut in patut si n-am mai intrat sa va spun ce si cum
ieri la control ne-a zis nenea dr ca nu mai avem de facut nimic altceva decat sa asteptam ca bb-le are tot ce ii trebuie si trebuie doar sa se hotarasca si ca daca nu se hotaraste sa ma duc joi dimineata la spital sa ma interneze si poate si nasc (el s-a exprimat la modul ca decat sa fac o nevroza mai bine nasc cu o zi mai devreme, adica sa mi-o provoace daca nu-stiu-ce o sa vada ei acolo).
Asa ca daca nu se hotaraste pana maine dimineata o sa mai primiti vesti de la tati ca eu nu vin fara bb in brate acasa.

Maria - 38+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Lauraa poate nastem in aceeasi zi!!!!!!
sa stii ca sora mea a nascut un voinicel de 4,250 kg si l-a nascut destul de repede (daca aveai nevoie de incurajari)! Da' si eu zic sa asculti acolo de nenii doctori ca e mai sigur. Bafta oricum si nastere usoara!!!
Christina: mie mi-a facut control vaginal de fiecare data cand am fost in ultima luna.
Tutus stiu si eu cum e, cred ca am citit tot ce mi-a picat in mana si parca sunt speriata de bombe, mai bine nu mai citeam nimic (cine stie!?)

Maria - 38+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna dimineata fetele!!!
Lauraa si MariaI nastere usoara la amandoua si bebei sanatosi si mancaciosi!!! Va tin pumnii si abia astept sa veniti sa ne povestiti cum a fost, dar asa su muuuulte detalii!
Eryka stai linistita iubita, ca atunci cand vei avea contractii vei stii ca le ai!!! Sau poate ca ai un punct al durerii foarte ridicat (ca si la mine) si nu le percepi ca atare!!!!
Christina mie mi-au facut control vaginal pe tot parcursul sarcinii!!! Cred ca depinde si de doctor! Daca vrei sa afli cum ai colul spune-i si gata!!! Bebele stii ca e coborat cand ai burtika putin mai lasata decat ai avut-o pana acum, adica simti ca respiri mai usor !
Va pupic dulce pe toate fetele!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput