Omul de langa ea...???!!!
Raspunsuri - Pagina 3
papadie spune:
Va dau vesti de la I.
"El NU VREA sa divorteze si insista ca desi mi-a spus si a recunoscut toata povestea eu nu am nici o dovada,nu l-am prins in flagrant...Acum isi arata o fata pe care nu i-am stiut-o,este un ticalos fara pereche.In fine,o sa vedem,eu sint insarcinata in 10 saptamani,am facut testele HIV si pentru depistarea bolilor venerice,deocamdata au iesit negative dar se repeta dupa trei luni cand i se va face testul HIV si lui bebe.Nu stiu,parca simt ca, cosmarul asta nu are sfarsit,am ajuns ca un zombie,nu mai imi arde de nimic.Nu vreau sa-l mai vad, de la iubire la ura nu este decat un pas,nu stiu daca il urasc dar imi este sila de el. Oricum mesajele voastre imi fac foarte bine si pentru asta multumesc tuturor fetelor."
"Nu vrea sa recunoasca ca are o problema,spune ca este numai un instinct,ceva in subconstient,ca el isi doreste sa faca asta numai ocazional si nu vede de ce nu ar avea o familie si o viata normala in rest. Este complet nebun,oricum cale de intoarcere nu exista,hotararea mea este luata,indiferent de ce spune si face."
Scumpa mea amenintarile lui ca o sa-ti ia bebelusul sunt egale cu 0. Pur si simplu te hartuieste. Nu ai decat sa fii tare si sa nu te gandesti nici doishpe secunde la ce-ti spune el. Ar fi pierdere de timp. In nici o tzara din lume un nou nascut nu e luat de langa mama si incredintat tatalui pe motivul ca "el nu vrea divortul".
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
cl spune:
Papa, poti vorbi cu ea la telefon? Cred ca i-ar prinde tare bine. Eu cred ca ar trebui sa demareze divortul, pana sa se nasca copilul. Cu cat scapa mai repede, cu atat mai bine! Mama ei poate veni s-o ajute?
Claudia
Tinabeve spune:
Waw, nu ma mai mira nimic!
Nu stiu legea tarii in care stai, dar e sigur ca nu va capata custodia. Nici nu are rost sa te gindesti la asta.
Referitor la crize si viata din rest, daca este sa ne luam dupa cum isi imparte el existenta, nu cred ca viata de familie poate fi considerat "un rest". Un rest de ce? sau din ce? Pina si modul in care se pune problema mi se pare aberant.
Nu stiu ce anume te-ar putea face sa nu te mai simti asa, dar trebuie sa iesi din starea asta ca nu va face bine nici tie nici lui bebe. Ai nevoie de forte pentru ca vad ca se pregateste o lupta.
Dupa numarul mare de mesaje sper ca ti-ai dat seama ca suntem alaturi de tine, cu gindul si cu sufletul, si cred ca am vorbit in asentimentul tuturor celor de pe forum.
Imi pare bine ca ai avut puterea sa-i scrii lui papadie.
Tina
Speranta moare ultima.
ariadna spune:
Cred ca in cazul asta era mai bine daca era o pura fantezie. Din pacate realitatea intrece intotdeauna fanteziile.
Eu cred ca este foarte mult influentat de faptul ca nu a avut un tata adevarat langa el (prin asta inteleg o persoana de sex masculin care sa fi avut grija de el in copilarie si care sa-i fi fost un exemplu bun in toate, ma refer la viata de familie, adica sotul s-o sprijine in toate pe sotie, etc. etc. ..; ceea ce vreau sa spun este ca eu cred ca i-a lipsit armonia de care un copil are intr-adevar nevoie ca sa creasca armonios si echilibrat pe toate planurile, si mental si fizic). Pare un cliseu dar eu asa vad lucrurile acum. Si eu cred, ca si Draga I, ca multa rabdare si iubire pot ajuta ca lucrurile se se schimbe in bine. Dar asta mai cred ca in primul rand el trebuie sa vrea asta. Draga I are datoria (ca sotie) sa-l sprijine si sa-l ajute in eforturile lui de schimbare dar nu sa-l tolereze in situatia aceasta o viata intreaga. Dupa cum povestetste Draga I mai departe se pare ca intr-adevar el nu vrea decat sa profite, ceea ce din pacate nu prea mai lasa loc de comentarii. Partea cea mai dificila in toata aceasta schema este copilul. Ce i se va spune acestuia cand va intreba unde-i tatal lui. Dar partea cea mai grea ar putea fi aceea cand copilul afla ca tata o insala pe mama cu barbati (cu femei ar fi alta poveste). Complicata situatia.
Ce as face eu, la prima alegere, din instinct, fara sa ma gandesc prea mult, decat ca nu vreau sa traiesc un calvar toata viata, ar fi sa demarez procedura de divort. In speranta ca voi gasi un alt tata (de data asta bun) pentru copil.
ariadna
Porumbita spune:
probe se gasesc, doar a frecventat comunitatile/cluburile homo deci a fost vazut in diverse companii etc...
Ar fi bine sa incepi procedura de divort cat mai repede...
Multa multa tarie iti doresc!!!
valentinag spune:
Chiar ma miram ca este de acord cu divortul si cand colo,uite ce-mi spui.Normal ca pentru el nu este nici o problema,are familie frumosa,respect in societate+placerea lui din cand in candnormal k nu vrea sa renunte la asta,insa nu se gandeste cum ar fi daca tu la-i insela asa periodic doar pentru ca asa iti spune instinctul?
cred ca divortul este singura solutie,pentru ca la "instinct"nu o sa renunte!
parerea mea!
Valentina
bibi spune:
Si eu cunosc un cuplu, ea heterosexuala el bisexual.
Au stiut de la bun inceput in ce ape se scaldau si sunt si acum impreuna, dupa 20 de ani de casnicie. E adevarat ca, la un moment dat, el s-a indragostit nebuneste de un turc si o cam luase razna( lua lucruri din casa si le dadea iubitului, toti banii ii cheltuia cu el, crize de gelozii, etc) dar furtuna a trecut.
Mergi inainte draga I! divortul e cea mai buna solutie9 din punctul me de vedere). Sunt atatia barbati heterosexuali pe fata pamantului!
Si daca el nu vrea, ce? Ai nevoie de acordul lui?
simanoro spune:
Asta e abuz psihic / emotional. E important ca ai spus ce ti se intampla.Poate ca acolo unde esti, poti cere ajutor competent. Numai bine si fii puternica!
Suntem alaturi de tine!
Simona_B spune:
Caracter infect!
Pai ca sa aiba el si capra si varza tre sa fie de acord si cea cu care, pana una alta, are acea viata de familie si restul ala... Daca nu e de acord, santajul si amenintarile sunt vax... si nu te lasa, draga mea calcata in picioare! Era cu totul altceva daca tu ramaneai indragostita si ii acceptai modul de viata, dar instinctul tau nu il accepta pe al lui!
Pana aici, fain frumos, lucrurile sunt lamurite: divortul, ca vrea Domnul tau sau nu... DAR, sa nici nu iti treaca prin cap ca lucrurile grele au trecut, din pacate asta e un inceput pe care sa il poprti cu tine amplificat toata viata. Iti dai singura seama cred, ca va fi greu de explicat si unui fiu, si unei fiice, homosexualitatea sau bisexualitatea tatalui. Copilul va tebui ocrotit si indreptat cu multa grija spre intelegerea acestor lucruri la o varsta cand nu va fi prea fraged ca sa il marcheze. In acelasi timp trebuie sa fii o mama extrem de atenta cu evolutia afectiva si sexuala a coplilului, pt ca intrevederile cu tatal nu se vor desfasura doar sub ochii tai, iar pruncii sunt extrem de receptivi la te miri ce lucrusoare fara semnificatie pt un adult.
ACUM, pt toate etapele la care te expui pe perioada sarcinii ai nevoie de sentimente frumoase, de intelegere, de ocrotire, chiar daca tu te crezi super woman! Nu e cazul sa te supraestimezi! Protejeaza-te! Nu cred ca e o idee buna divortul in timpul sarcinii daca nu ai pe nimeni sa te sustina si cu un specimen asa de parsiv! Pe de alta parte nici convietuirewa nu te-ar scuti de neplaceri. Muta-te, daca poti, adu-ti o ruda care sa te sustina, si incepe divortul dar ai maaare grija de tine!
Toate cele bune tie si lui BB!
oana cretu spune:
Imi pare tare rau sa aud ca esti din ce in se mai trista si nervoasa din cauza acestui ticalos, cand tu ar trebui sa fie fericita si sa profiti de momentele unice in viata de burticoasa. Trebuie, ma rog la Dumnezeu sa-ti dea forta sa lupti in continuare cu toata rautatea lui, cu tot, si sa reusesti sa obti acest divort si, cum a zis si Papa, nu iti va lua nimeni copilul. Dar cel mai bine ar fi sa obti divortul innainte. Te pup!
oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."