Cadou pentru o fetita de 6 ani

Cadou pentru o fetita de 6 ani | Autor: otau

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos sa-mi dati niste idei pentru cadou. Baietelul meu este invitat la ziua unei colege de gradinita. Petrecerea este la Mc Donalds. Nu am idee ce as putea cumpara. Voi ce spuneti?
Multumesc.
Aurora

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

La 6 ani le plac papusile Barbie (sau cele care le imita), printul din Cenusareasa, jocuri cu tatuaje, jocuri cu margele din care se fac tot felul de podoabe, puzzle, carti de povesti. Depinde de cati bani vrei sa cheltuiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Majoritatea fetitelor adora Barbie: papusi, imbracaminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

O caseta cu povesti sau un CD cu muzica pentru copii, o enciclopedie pentru copii, un set cu acuarele si culori, daca are parul lung un set cu elastice si agrafe colorate sau bijuterii pentru fetite mici.

P.S. fata mea are sase ani dar cel mai putin se joaca cu papusi Barbie - probabil (sau sigur ?!) este o exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Multumesc! Cred ca ma voi orienta spre o papusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eu iau de obicei ceva de imbracat, o bluzita in plus nu strica nimanui, iar pe langa ea, un puzzle, un ceas de birou sau o veioza mica, pe gustul lor.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Mara ar si manca Barbie daca ar fi posibil. Gustul asta pentru papusi si l-a insusit la gradinita, ca inainte nu le baga in sema prea mult.

Mergi la inceput