Mamici de ianuarie-februarie 2005

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

nu l-am refacut, desi pina acum am facut o gramada, dar acum parca nu mai am curaj....mai ales ca am antecedente neplacute, sper ca acum duphastonul sa ma ajute. Oricu, ciclul trebuia sa-mi vina pe 1, dar nu a venit, insa am ceva simptome foarte usoare (care am inteles ca sia astea sint normale, le confunzi), sint cam balonata, putin ametita, tot timpul am o stare de voma, dar bineinteles ca pot fi si alte motive (am devenit cam sceptica).

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Pai...Crinuta, eu ma simt la fel de bine, acum imi voi pregati micul dejun, caci, desi nu mananc dimineata, acum sunt obligata! Mai ales ca, cu, Ca stau prost tare! Si pofte, foame nu am, caci ma satura bine acest regim! Decat la ora cand trebuie sa mananc! Eu, dupa cate vezi, incep sa devin opusul unei femei insarcinate!
Aaaaaaa!!!!!!! Dar in schimb mi-e somn! De obicei, ora mea de culcat era dupa 1 dimineata, dar de la un timp adorm la ora 9 seara! Ce bine e sa dormi mult!!!!
Tu cum te simti, vreo simptoma in plus? Si celelalte fete?
Pupici pe burtici!

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Buna dimineata dragele mele, da' harnice mai sunteti la scris. Eu am cam lenevit cu scrisul.
Ca simptome nu am numic momentan doar azi noapte, am avut niste crampe de m-am speriat. Am visat urat si cred ca m-am zbatut in somn si m-am trezit speriata. In rest am alt simptom specific sarcinii - constipatia. Asa ca pregatiti-va fetelor ca eu deja am inceput.

Patricia valorile hcg difera de la laborator la laborator. Ele sunt date ca un interval de valori intre care trebuie sa fie cuprinsa valoarea hcg. Este bine sa vezi insa evolutia hormonului facand dupa 2-3 zile inca odata hcg. Uite mai jos am gasit informatii legate de hcg:
http://www.conceivingconcepts.com/learning/articels/hcg.html
http://www.pregnancy.org/articel.php?sid=1197
http://www.bobrow.net/kimberly/birth/hcglevels.html

Oana, pe chinagold trebuie sa-ti treci data ta de nastere sub forma LL/ZZ/AAAA iar data conceptiei, daca o stii, sub aceeasi forma (intai luna si apoi ziua).

va pup
5+ saptamani

ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Da, merci, ingerasu, iese fata!
Constipatia tot simptom al sarcinii este? Ca de asta sufar si eu! Hai, mai spuneti-mi simptome!

oana si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Asa ca mai poti spera ca iti iese fata. Oricum ce iese nu conteaza sa fie el sanatos asta este important. Oricum, pe la sfarsitul lui iulie o sa stii sigur ce sex o sa aiba copilul tau si poti sa-i cumperi de atunci hainute. Pe mine ma atrag deja magazinele cu haine de bb, cum le vad cum intru in ele dar ma abtin inca sa cumpar ceva. In week-end chiar nu am putut sa ma abtin si am cumparat niste botosei pt bb tare frumosi dar am zis ca o sa-i fac cadou parintilor nostri cand o sa le anuntam marele eveniment.
Apropos voi ati anuntat persoanele apropiate? Eu am zis ca pana nu trec de cele 3 luni nu anunt asa ca astept pana la inceputul lui iulie, de ziua sotului, si o sa le dam vestea. Am zis ca nu-i mai anunt decat in momentul in care suntem siguri si nu mai exista riscuri. Nu mai vreau sa-i anunt ca prima oara si apoi sa le dau vesti proaste.
Ca simptome ale sarcinii se remarca crampele (muschii si ligamentele uterului se intaind pentru ca acesta creste in dimensiuni), starile de greata, ameteala, nu mai suporti anumite alimente sau mirosuri, urinarea frecventa, stare de oboseala si somn permanenta, constipatie etc.

va pup pe burtici,
5+ saptamani

ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, eu nu am inca probleme cu constipatia, insa se pare ca dau in insomnii, si toata ziua pic din picioare. Sper totusi sa fie foar accidental, si sa imi revin, ca somnul e vital.

Alte simptome ar fi ametelile. Am momente cand ametesc rau, apoi imi revin.
Crampele s-au rarit, dar am observat ca la efort le am.
Voi dormiti pe burta? Mie numai asa imi place sa dorm, si acum ma gandesc ca nu prea mai e voie,desi in faza asta sarcinii sper sa nu fie interzis.

Ingerasu, mai vrem detalii despre evolutia embrionului, please...

pupici
Crinuta si ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Noi i-am anuntat pe ai nostri ca incercam sa facem, si cum am vazut rezultatul i-am sunat si erau in al noualea cer!
Chiar, si eu tot pe burta dormeam, nu stiu daca acum, la inceput este periculos, dar eu noaptea, imi dau seama ca dorm pe burta si ma intorc, cu gandul la bebe, daca ati mai pomenit asa ceva! Si ma trezesc des nosptea gandindu-ma la ce am in burtica! Cred ca daca ma vede cineva se prapadeste de ras!
Si pe mine ma tenteaza magazinele de bebei, dar mai am rabdare un pic, caci vreau sa vina si soacra, sa mergem amandoua sa cumparam. Socrii vor veni la sfarsitul lunii. Dar nu stiu cat am sa rezist!
Si eu fac pipi des, ma scol si de 2-3 ori pe noapte! Deci am simptome, nu gluma! Si eu, care crdeam ca daca nu am ameteli, greturi si stari de voma, nu am simptome! Ce inseamna sa fie prima sarcina...nu stiu nimic! Lasa, ca ma invatati voi, fetele de pe DC.
Si eu mai vreau detalii despre evolutia bebeului! I-am spus lui George ieri in ce stadiu este, si se bucura, nu ii venea sa creada...Suntem si noi mici, din cauza asta! Chiar, voi ce varste aveti? Noi 24 ani (eu ii fac pe 2 iunie).

oana si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

noi sintem mai mari: am 31 de ani....daca totul va decurge normal si nu voi avea surprize neplacute, nasterea va fi dupa 32...prima :)
am facut testul ala si imi iese fata, exact cum imi doresc. Sper sa fie adevarat...

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am 27 de ani, si cand va veni ingerasul voi avea 28.
Oana, si eu fac ca tine noaptea, imi amintesc de bb si ma culc pe spate, dar apoi iar ma intorc pe burta, si tot asa.
La efort am crampe, dar le am mult mai rar decat saptamana trecuta. Am inteles ca sunt normale si ca vor mai dura.
Noaptea merg la toaleta de 2,3 ori cel putin, dar si beau multe lichide.
Va anunt ca am inceput sa ma ingras, mai ales la burta.

pupici
Crinuta si ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Multi innainte fetelor! Am crezut ca sunt singura care ma trezesc noaptea, adorm, iar ma trezesc...Dar vad ca nu!

oana si bb din burtica

Mergi la inceput