Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 3
roberta04 spune:
Pupici la burtici si week-end cu mult soare, cu mici si bere cat cuprinde, eu maine prestez o sedinta de la 8 la 9 dupa care cica ne trimite acasa!!
Roberta + BeBe scump din burtica - 22 saptamani
roxanaz spune:
gagici eu va scriu de acasa, ca intre timp am plecat de la munca. si cu conexiunea care era ba nu era....mai mult ma enervam. vad caa ti intrat deja in week end.....
Eli ce faci mama? asa deci, a inceput si smecherul tau cu suturi "bine plasate"? eu cind face asa la vezica ii zic ca-i santajist....ca ma trimite imediat la buda.....
Robi sedinta miine?? de la 8 la 9??? da' sadici sunt aia fratee......macar de era pe la 10...sa aveti timp sa faceti oki!!!
hai ca vorbim later, ma duc sa maninc cite ceva
leeloo2004 spune:
Fetelor va pup, la mine incepe concediul - dar nu va parasesc asa usor, deci ne auzim luni!
Weekend placut la toate burticile, petrecere frumoasa celor care pleaca si vreme superba!
Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
roller025 spune:
Gabi, conced placut si multa liniste!
Roxa, pofta buna sau sa-ti fie de bine!
Un week-end placut tuturor!
Dana M 27 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
cristalina spune:
Weekend placut si distractie placuta...Iar o sa fie liniste pe aici cateva zile...
Roxana, nu da ca era sa mi'o fur de la omu'..:)...Am scapat dar cu greu...
Mitzura, asta s-a intamplat la medicul de familie?!...Ce ciudat! Oricum eu pentru spital mi-am luat o adeverinta de salariat de la slujba, pe spate scrie ca se platesc darile la casa de asigurari cutare, in contul cutare, stampile de la contabilitate si aia e...
Ia asa ceva de la tine de la servici...ca aia cred ca iti trebe ...Nu stiu cat ai de umblat tu dar la mine s-a rezolvat cu adeverinta in jumatate de ora...
Monica 28+ saptamani
Doamna Bibi spune:
Am ajuns si eu la sfarsit (pana acum am prestat niste sedinte) asa ca nu-mi ramane decat sa va urez weekend placut si concediu placut celor care intra.
Aveti grija cu micii aia sa nu vi se aplece...si cu berica
pupici
Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
ana_a spune:
Salut voios!
Ma numesc Ana, am si eu un bebe mic in burtica!sunt in saptamana 23 si am DPN in 29 august(zice medicul) si 30 august dupa calculul de pe forum :)
Sunt din Bistrita si abia astept sa va cunosc mai bine pe toate, am vazut ca sunteti tare active!Eu nu prea am posibilitatea sa intru zilnic, la mine la munca merge greu internetul, acasa nu mai am... asa ca intru cand pot!
Ana si puiutul din burtica
AncaMaria spune:
Da cu scapatul din mana cum stati, ca mie imi fuge totul printre degete, de bine ce ma aplec atat de greu...
Pupic,
Anca cu bb 27 sapt.
cristalina spune:
Buna dimineata burtici!
...Si-ntr-un gand s-au infratit!/ Si ei azi sarbatoresc/ 1 Mai, muncitoresc!...
Aveti grija cu micii si berea sa nu va cada greu,...:))
Ana, bine ai venit, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si voios!
Anca, eu nu pot sa spun, ca nu prea pun mana pe mare lucru zilele astea...:)))
O zi exceptionala va doresc! Traiasca proletariatul!...:)))
Monica 28+ saptamani