Mamica de mai-iunie (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Iulia P. spune:
FELICITARI, Alina33! Sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si norocos.
Irinel, si eu numar zilele pana la concediu. Din fericire, nu mai sunt multe - ultima zi in care vin la lucru este 11 mai. Asa cum spuneai si tu, este bine sa stai cu bebe cat mai mult acasa dupa nastere, dar trebuie sa te si odihnesti un pic inainte de marele eveniment.
Iulia P. si bebe Thomas (34 saptamani)
angiVa spune:
Multumesc pt. urari! Acum m-am intors de la dr. si mi-a programat cezariana pt. sambata viitoare, daca pana atunci bebe nu se grabeste. Bebe este foarte mare (ecograful arata sarcina la termen, deja dadea erori la masurare), si mai ales problema cea mai importanta: are capul mare, cu DBP de 104 cm , ceea ce este f. mult pentru saptamana 36+ 3 zile, asa ca alta cale decat cezariana nu prea este pt. noi. Sper sa mai reusesc sa intru pe net sa mai vad proaspetele mamici, caci aici in fiecare zi este motiv de bucurie!
Va pup pe toate si am sa vatin la curent in masura in care pot.
angi
Iulia P. spune:
Angi, sunt sigura ca totul va decurge cum nu se poate mai bine legat de cezariana. Vei evita astfel durerile, iar bebe este, dupa cum se vede, foarte voinic, deci poti sa te bucuri si din acest punct de vedere.
Curaj si asteptam vesti dupa nastere!
Iulia P. si bebe Thomas (34 saptamani)
Irinel spune:
Angi, iti tinem pumnii sa fie totul bine, si tu si bebe sanatosi! SI nu te ingrijora, asa cum zicea si Iulia, e bine ca bebe e bine dezvolatat.
Iulia, am stat mult in dubiu cand sa intru in concediu, dar pentru ca serviciul meu nu e extrem de solicitant (am avut o perioada mai grea cand a plecat o colega pana au angajat pe altcineva da in general e bine) am zis sa incerc sa vin cat mai mult. Daca chiar nu se va mai putea, o sa vorbesc cu sefu si sper sa ma inteleaga.
Pupic
Irina, burtica cu baietel
34+ saptamani (DPN 9 iunie)
iuliana c spune:
Buna fetelor!
Alina,feicitari pentru Dragos,sa fie sanatos si norocos!!
Claudelu,multumim de vesti.
Christina,ma bucur ca ai un bb baietel voinic.Nu te speria ca ai putea sa te rupi la nastere,sunt sigura ca o sa fie totul in regula,mai ales daca o sa fi calma si o sa asculti sfaturile care le vei primi atunci.
Eryka inca putin si vine mamica si surioara.
Catusha,distractie placuta la mare.
Lauraa,cred ca esti tare fericita cu mama langa tine
Maria si zi ti-ai facut bagajul de spital O nastere usoara iti doresc din tot sufletul
Ralu imi pare rau ca ai probleme cu calciu.Papa cat mai multe alimente care contin calciu,vorba Laurinei.
Tutus,un pupic pt. R
Angi, mult noroc
Mona,laptic bun si mult pentru Lia!
Irinusha,da-l incolo de doctor antipatic...
Nally,ce face Sebastian? Eu nu am intrat azi pt. ca am avut prob. cu net-ul...a venit un nene , de la cablu,la noi spre seara si ne-a rezolvat
Laurina,la control totul a fost ok.Rares este voinic si vesel prin burtica.M-a chemat peste 2 saptamani din nou la control,cand o sa duc si rezultatele analizelor pe care mi le-a dat sa le fac...
A,sa nu uit,am pus pozele facute ieri la curs in albumul "prieteni"
iuliana & din burtica (31+ sap.)
albinutza spune:
Buna fetelor, hop si eu la apel !
Tutus, eu am cam luat hotararea referitor la legarea trompelor, sotul zice ce zic eu, doctorita zice ca nu exista nici un efect negativ asa ca m-am hotarat sa o fac.
Sanatate si pupici lui Raulisca din partea mea si a Ralucai care astazi m-a tinut in parc 4 ore incheiate.
Catusha, distractie placuta la mare, sa va odihniti , sa aveti mult soare si sa va intoarceti cu bine. Sa nu uitati galetusa si lopetica pentru Ioana.
Nally, ce super cu intalnirea asta din parcul Carol, noi mergem la fiecare sfarsit de saptamana cu Raluca acolo, practic acolo a invatat sa mearga pe bicicleta, pe role, pe trotineta, e parcul ei , numai ca pe 8 nu putem veni fiindca eu pe 9 sunt programata pentru cezariana si voi avea marea intalnire cu cel de-al doilea copil al meu.
Erikuta, eu nu ar trebui sa ma vait dar sa stii ca si eu visez fel si fel, si eu sunt ingrijorata de cum va fi bebele meu, nici eu nu dorm bine noaptea din cauza gandurilor cu toate ca sunt la al doilea copil dar asta inseamna ca e normal si ca suntem niste mamici care isi doresc tot cei mai bine pentru puii lor .
Angi, tu ai cezariana sambata iar eu duminica, sa ne tinem pumnii una la alta si sa de-a Dumnezeu sa fie bine, sa venim cat mai repede cu bebelusii acasa sanatosi si mancaciosi.
Pupici la toate fetele !
albinutza spune:
Nally, zi-ne de listuta, ce ti-a mai trebuit la spital in afara de ce e scris deja in lista noastra ?
monet spune:
fete dragi,
ma bucur asa mult cind va citesc si vad ca sinteti bine, fiecare cu-ale lui/ei:).
nally, mersi mult de info pentru laptic. e drept ca n-am prea baut/mincat ca lumea de cind a venit puiuca, parca m-am zapacit de cap, nici nu mi-e foame, nici sete. 3 zile, da, la femeile normale. da' io nu-s. sint in ziua 7 si laptic vine cu tzaraita (ardelenism pentru 'taaaaare-ncet'!!!). noa, om mai vedea. o sa incerc sa beau cit mai multe fluide, sa ma sfortez:).
aveti griji de voi si de puicii din burtici pe care curind o sa-i tineti in brate. am tras azi o portie de plins cintindu-i lu' lia cintecele de andries, de-am crezut c-o sa ma prefac intr-un lac sarat!
sean a update-at site-ul nostru cu mai multe poze. www.seansimon.com
mona si lia.
monet spune:
daca apasati pe 'casuta' de la profilul meu, mergeti direct la pagina noastra .
va iubesc tare pe toate si astept vesti bune curind!!!
mona si lia.
oanna spune:
Buna dimineata!
Hai ca azi sunt prima! Nu stiu ce am de nu mai pot sa dorm si am zis sa intru pe net sa vad ce mai faceti!
Piatra Lunii, am eu asa un fix cu data de 24 mai nu ca ar fi vreo legatura neaparat.
Angi, bafta multa si poate ne mai scrii pana atunci!
Nally, zi-ne de listuta!
Mona, Nally cate kg. ati dat jos?
Maria te iei la "intrecere " cu Irinisha?
Hai fetelor, cine naste azi de 1 mai?
MAi, stiam si eu ca la baietei se depaseste termenul dar se pare ca nu e chiar asa.... (a se vedea Alina). Nu cred ca mie mi-ar placea sa il depasesc, as deveni super stresata.
Sa aveti un week-end placut si ne mai auzim!
Oanna si bb Codrin, dpn 5 iunie