Mamica de mai-iunie (38)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Veste mare!!!!
A NASCUT ALINA33!
A VENIT PE LUME DRAGOS!!!
SA VA TRAIASCA FECIORUL SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURI DIN PARTEA LUI!!!
Irinel spune:
Stiam eu ca nu ma invart degeaba pe aici!!!
Alina SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE BAIETELUL VOSTRU! REFACERE RAPIDA TIE! PUPIC
Irina, burtica cu baietel
34+ saptamani (DPN 9 iunie)
Irinel spune:
Dana, iti tin pumnii si tie sa fie totul bine, sa ai o nastere si o refacere usoara si bebelica sa fie sanatos.
Claudelu, multumim mult de veste! Ne poti da ceva detalii? Cum a fost, cum sunt mamica si bebita...
Irinel spune:
Claudelu, ma uitai in listuta si Alina33 apare cu fetita Daria, da tu zici ca e Dragos. O fi greseala in listuta sau s-or fi inselat la ecograf?Pupici
Claudelu spune:
Irina imi pare rau dar singurul lucru pe care-l stiu este ca a fost o cezariana expres...atat mi-a spus Dacian sotul Alinei...daca aflu mai multe va tin la curent...
Iar cu listuta, la ultimele ecografii sau la ultimul, nu mai stiu exact, i-a spus ca nu se stie exact ce va fii, ca totusi parea a fii baiat...
Claudia si Raul(01.04.2004 - 4 saptamani)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Nally spune:
Felicitari Alina!!!! Sa-ti traiasca printisorul!!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi si frumosi amandoi!!!!!
Iti doresc o lauzie cat mai usoara si sa veniti acasica cu bine si cat mai curand!!!!
Nally si Sebastian
danaA spune:
Alina, sa traiasca Dragos, sa fiti sanatosi , sa creasca mare si frumos!!!!!!!!!
Irinel, tu mai mergi la serviciu?
Si eu mai lucrez, dar eu macar lucrez de-acasa. Multumesc de urari si sper sa ma mai invart pe aici 3 saptamani.
Dana in 35+ de saptamani si Andrei
albinutza spune:
Alina33, sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare si voios !!
Mai dar se pare ca nu trece ziua fara sa mai apara un bebeu ! Doamne ajuta sa o tinem tot asa cu bebei si mamici sanatoase !
Irinusha, iti tin pumnii sa fie totul bine ca vad ca va grabiti tare si voi, bag seama a nimeni nu mai respecta nici un termen, toata lumea naste cand vrea
Fetelor, multumesc pentru raspunsurile la intrebarea mea, cred ca pana la urma o sa o fac, am mai citit cate ceva si parese ca totul este in regula cu legarea trompelor.
Pupici si nasteri usoare !
Nally spune:
Buna burticute si mamicute!
Azi mi-am luat un nou calculator si hopa tupa pe forum la voi aici ca tare dor imi era de voi !!!
A fost o saptamana fff grea pentru mine care nu am putut fii in legatura cu voi!
Mona felicitari pentru printesa ta scumpica lia !!!!!!!!! Sa fiti sanatoase si sa va cunoasteti cat mai bine, cat mai curand!!! Cum te descurci? E putin obositor, nu?, cu papica! La baita cum te descurci? Ii place sau nu?
Eu si Sebi am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine si e din ce in ce mai interesanta!!! Am inceput sa deosebesc plansul de papica de cel de scutec plin ... scancetul de alint de cel de oboseala! si sunt f mandra de mine!
Acum am avut si vreo 3 zile mai grele caci sub mine se amenajeaza niste apartamente si nu va spun ce zgomot infernal este ziua... de iti vine tie ca om mare sa te dai dar bebita!!! Sper sa termine oamenii astia cat mai repede ca nu stiu cat mai rezistam in infernul asta!!!
Oricum avand in vedere ca papa din ce in ce mai bine si mai des....cred ca ne vom face niste grasunei frumosi! Poze mai dureaza un picutz... si punem si din alea....
Va pupicam duuulllceeee de toooottt pe toate...
Nally si Sebastian
Irinel spune:
Claudelu, mersic!
Dana, da eu ma duc inca la serviciu si, daca nu se naste bebe mai devreme, ma duc pana pe 28 mai. Am zis ca e pacat sa irosesc concediul de maternitate inainte de a veni bebe, mai bine stau cat mai mult cu bebe acasa. Da vad ca devine cam greut ca mi-e tot timpul somn si sunt greoaie. Cumva-cumva, o scot eu la capat ca oricum la serviciu ma lasa usurel.
Albinutza, chiar asa, nu mai stie nimeni de ordine aici, naste fiecare cand vrea. Ar trebui sa scoatem bonuri de ordine, nu? Ce e imbulzeala asta???