Mamica de mai-iunie (38)
Raspunsuri - Pagina 2
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Ce faceti unde va grabiti asa??????
Sambata este 1 mai, asa ca mai stati un piculet:)), si poate nici atunci ca sa nu fie bebe ai muncii(vorba irinushei:))
Lauraa, ce bine ca vine mami a ta, de maine aveti timp sa umblati de colo, colo, ca pe urma vine bebelina si nu mai aveti timp decat pentru ea:)
Irinusha, sa ne tii la curent, se pare ca surprizuta ta se grabeste:), ai vazut meciul, ce mi-a mai placut, sa fi vazut cum faceam cu tati prin casa:)), cum ma apucam sa fac o salata de rosii cum mai venea un gol, ca tatii ma tot punea sa mai pun rosii in salata, eram haiosi foc si din cand in cand ii mai explicam fotbalistului din burtik ce si cum
Tutus, multa sanatate pentru Raulisca si tati,sper ca azi sunteti mai bine, daca nu, poate va trebui sa mergeti la doctor:(, sa fie in forma toata lumea pentru surpriza
Irinel, eu inchei lista asa ca nu vreau de loc sa cedez locul:), cred ca vom veni la voi la subiectul bebelusi:)pentru ca vom fi singurele iuliana, ralu si mariap si cu mine, cel putin eu asa-mi doresc:)
Iuliana, ne vedem la curs, iar esti la plimbarica???
Cine poate ajunge azi la curs, teatrul national sala Marin Sorescu, ora 16, tema 'frumusetea in sarcina'(sau asa ceva:))
pupici
Laura cu bebita , sapt 31+
iuliana c spune:
Fetele,gata listutele .Am insa o nelamurire maria P apare de doua ori si pe 25 mai si pe 25 iunie,cand este pana la urma?
iuliana & din burtica (31+ sap.)
iuliana c spune:
Laurina,ne vedem la cursuri.
Irinusha,sa ne ti la curent!
iuliana & din burtica (31+ sap.)
gabitza_ro spune:
buna fetelor
am inceput deja sa imi pun intrebarea care dintre voi e deja pe cale sa devina mamica de fiecare data deschid forumul...
lauraa si irinusha aveti grija si sa aveti nastere usoara....
eu am fost azi dimineatza la doctor, intrucat am tot avut contractii dureroase insa doctora nu ma controlat vaginal ci doar mia spus ca e normal ca uterul sa se contracte si sa doara.La care eu iam spus ca de abia intru maine in sapt 36, ca daca ma tine asha inca 5 sapt ma urc pe pereti...
Din pacate, mia spus, unele femei au multe contractii dureroase si duc sarcina pana latermen..asha ca vai de capul meu..
in rest toate bine si la locul lor....
multi pupici si aveti grija de voi
gabitza DPN 4 iunie
piatra lunii spune:
Mai fetele, chiar ca parca bebeii de mai se grabesc sa vina mai devreme! Adineauri m-a sunat sotul meu, ca nu stia de ce colegul lui frantuz n-a venit azi la servici deloc, si nu stia nimic de el,da' nu s-a mirat prea tare, ca oricum omu' nu sta prea mult in birou,mai mult pe-afara e. Si cica nevasta lui a nascut azi dimineata,un baiat, si ea avea termen pe 16 mai, ca era cu 4 zile inaintea mea. Acu m-a pus nitel pe ganduri si astept detalii, desi barbatii nu prea discuta ei detaliat, cand s-or vedea ei la servici,de-acu, ca eu as stii ce sa intreb, da'n fine, m-a pus nitel pe jar ca cica a avut o nastere grea, cu dureri,dupa o noapte intreaga, si ea a nascut la clinica unde nasc si eu(de fapt ea mi-a recomandat.o si eu m-am dus acolo ca altele nu stiam).Ma intreb de ce o fi fost asa de naspa, n-o fi facut epidurala, asta inseamna ca nici altceva nu i-au dat... mda, pana aflu o sa cam stau in incertitudine, da Doamne sa fie bine cand va fi momentul, of, sa nu ma lase aia sa mor de durere pe-acolo... :((
oricum, sa le traiasca baiatul, pe langa cel pe care-l mai au.
pupici!
Irinel spune:
Bine mai fetelor, voi ma omorati! Ma tineti in suspans.
Vine omul linistit la serviciu si, inainte sa faca treaba zice: hai sa intru un pic sa vad daca a nascut cineva (da fara prea mari sperante desi observasem ca ieri Irinusha a fost cam tacuta ceea ce nu ii sta in fire :0))) si, cand colo, nu reusesc sa ma dezlipesc pana nu termin de citit pana la capat sa vad deznodamantul. Vine sefu imi da de lucru, da ce, eu ma apuc, nici gand, treaba poate sa mai astepte :0)
Oricum, Lauraa, Irinusha, nasteri usoare ca vad ca se cam apropie momentul, ma bucur ca va ingrijiti sa fim si noi instiintate ca sigur vom sta cu sufletul la gura. Sa aveti parte de bebelusi sanatosi si voinicuti. Gabitza, chiar daca se grabeste bebelusul tau, si tu Clau de altfel, nu fiti ingrijorate daca va duceti la saptamana 35 la Odiseea Sarcinii aici pe site veti vedea ca 99% din bebelusii nascuti in saptamana asta nu au probleme. Anacami, si tu esti deja in saptamana 35 asa ca nu mai sta stresata, stiu ca ai vrea sa stea bebe pana la termen si sper ca vei reusi, da oricum, bebe va fi bine si asta e important.
Albinutza eu sunt mai fricoasa nu cred ca as avea curajul sa iau o hotarare atat de radicala. Oricum, daca vrei sa te decizi, citeste pe internet si pe unde mai gasesti, care ar fi efectele negative, ar fi pacat sa ai probleme din cauza asta.
Pupici fetele, ma apuc sa mai si lucrez ca altfel seful nu va fi prea incantat.
Pupicei dulci si, tineti-ne la curent fetele!
Irina, burtica cu baietel
34+ saptamani (DPN 9 iunie)
Irinel spune:
Iuliana, Maria P in mesajul ei a zis ca naste pe 25 da n-a precizat care 25 si probabil fetele au luat-o ca 25 mai. Probabil ca ea a mai intrat mai demult si o avea DPN 25 iunie si de-asta apare de doua ori. Se poate insa sa ma insel, insa stiu ca atunci cand am citit mesajul ei de zilele trecute chiar m-am intrebat daca e 25 mai sau iunie.
Irinusha, imi place ca iti pastrezi umorul chiar si in momentele astea. Abia astept povestea cu nasterea. Vezi si tu ziceai ca nu se zoreste surpriza. Vineeeeeeeeee :0)
Irinusha spune:
Eu tot aici sunt ... imi place insa ca-mi duceti grija ... ma simt asa importanta, a very important burtica ;)
Am papat cu sotiorul - ce-mi place cand poate sa vina la pranz acasa - acum eram la raport, dupa care trag pe dreapta. De vreo 3 saptamani as dormi non-stop (si chiar am dormit aproape zilnic dupa-amiaza, ce eu nu fac de obicei), dar azi e groaznic. Ma cam incearca si o gripa/guturai sau ce-o fi el acolo si cred ca de acolo mi se trage ... dar zau daca nu-i rau, pur si simplu nu mai pot sa-mi tin ochii deschisi. In rest nimic nou ... maine sunt curioasa ce o sa zica dr. de "peripetiile" mele ... si sigur o sa ma controleze si vaginl, cred ca-i place ca la el nu am scapat niciodata fara ;) Asa ca Pietricico, te inteleg f. bine!
Apropos, tu doar 2 saptamani ai cu mamica ta? Nasolic ... dar lasa ca-i bine si inainte, ca o sa vezi ce greu o sa-ti fie cu burtica ... si mama ta o sa-ti fie de mare folos. 5 zile zici ... eu habar nu am cat te tine aici, dar parca auzisem de vreo 3 in caz ca totul e ok. Mai vedem!
Tutusico, ai grija de tine si de Raulisca. Mii de pupicuri pe nasuc. Saracutul de el, tot bolnavior! Imi pare asa rau ... tu ai grija sa nu faci si tu vreo "bucurie" ca-i tare nasol. Pupicuri!
Laurina, mai sa-i fi vazut ce a fost ieri aici la meci ... numai urlete de bucurie!!! Asa m-am bucurat ca i-a facut varza! Pacat ca a fost doar joc amical. Insa nu mi-a venit sa cred ca nu s-au calificat romanii ptr. campionatul european ... dar de fapt ce ma mai mir, vorba lui Boby, totul e cumparat deja! Si cum romanii nu au bani ... ei, asta e! Si sa vezi ironie, nemtii o sa ajunga la campionat destul de departe (nu zic ca o sa castige ca nu as vrea ... le tin chia "cas" ... vai, ce rea sunt! ;)) si au mancat bataie de la romanii, care nici macar nu s-au calificat. Punem pariu?
Albinutza, nu ma pricep mai ... ca eu mai vreau un copil ;) Dar parerea mea ca-i f. bine daca le faci pe amandoua cu aceiasi operatie. Mama mea are o prietena, care si-a legat trompele (era deja mai batranioara ... cam la 40 si cred), dar s-a simtit f. bine dupa. Nici o dereglare hormonala, nimic ... si am impresia ca e asa ptr. ca nu se schimba nimic in corp, adica ceva ca sa se schimbe si productia de hormoni. Si ar fi super ptr. ca nu te chinui de doua ori.
Si eu tot asa as vrea, in caz ca nu il conving pe sot sa-si faca el sterilizarea ... mai ales ca-i mai usor la barbati. Dar mai e ... pana atunci poate reusesc sa-l "conving" :) Ai grija de tine si de burtica!
Iuliana, mai dar tu numai in plimbari stai. Burtica ce zice? Ca a mea se cam supara pe mine ... dar parca a ta e mai micuta, asa-i? :)
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica
Irinusha spune:
Piatra Lunii, sa ne spui si nou ce si cum, daca barbatii au fost niste vorbareti ... nu prea cred, dar sper. Mai, nu te inspaimanta, fiecare cu norocul lui. Depinde de femeie, de copil, de soarta! Vara-mea de aici s-a chinuit cam 24 de ore - copilul nu impingea in col ci in bazinul ei - si nimeni nu i-a facut nimic ... ba mai rau, au adus copilul pe lume cu vidul - uite ca nu stiu cum ii spune. Dar vorba ei, asta ptr. ca barbati-su a fost un las si tinea cu moasa si dr. si nu o baga pe ea in seama, care urla dupa cezariana ... Asa ca instruieste-ti sotul ce si cum vrei si totul o sa fie bine. Al meu stie deja ca nu mai are trai cu mine, daca nu-mi face mie pe plac ...
Irinel, lasa mai dragalaso munca la o parte si mai scrie-ne de tine. Lasa ca seful tau te intelege ... doar esti mamica cu burtica :)
Greseala a fost la mine cred ... eu am adaugat-o pe MariaP in listuta noastra, prima oara pe 25 mai, ca sa mai citesc o data ca de fapt DPN-ul era pe 25 iunie ... probabil ca am uitat s-o sterg de la mai. Sorry, sorry!
Gabitza, imi pare rau mai ca ai dureri ... de ieri stiu si eu ca nu sunt frumoase. Dar atat timp cat bb-le e bine, asta e. Incearca sa stai lungita cu o perna electrica la spate ... sau sa faci o baie fierbinte. Asa cica trec contractiile false. La mine a functionat!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica
Irinel spune:
Irinusha, si eu de vreo saptamana sau poate mai mult, as dormi non-stop, ceea ce, deocamdata e imposibil. As fi chiar amuzanta sa pun capul pe birou si sa dormitez. Da ieri in pauza de masa am iesit si am stat in masina si am motait vreo 20 de minute si sa stii ca a fost mai bine dupa-amiaza cand, de obicei, eram varza. Insa, cu tot somnul, azi-noapte nu am dormit prea bine, da cand imi vine sa ma vait, ma gandesc cat de putin voi dormi dupa nastere si ma gandesc ca acum sunt printesa :0)
Mie mi-au spus ca daca nu e nici o problema, stau in spital 24-48 de ore. Din cate stiu de la alte fete, daca faci cezariana te tin vreo 5 zile. Da ei gandesc ca recuperarea e mai rapida acasa si iti dau drumul repede daca nasti natural si bebe e sanatos si, sincer, eu ma bucur (probabil ca ei au si ceva considerente de ordin financiar sa se zoreasca sa elibereze patul, da eu tot ma bucur, ca tot mai bine e acasa).
Irinusha, si pana la urma cum se simt contractiile dureroase, seamana cu durerile de ciclu? Si te iau si te lasa?...
Hai ca daca faci nanica nu ma supar daca nu raspunzi, mai ai timp pana nasc eu (sper).
Fetele eu de cateva zile am iar greturi, din ce in ce mai zdravene. Nu ma prea asteptam. Nu sunt chiar cum au fost in perioada cea mai rea in primele luni, dar ieri mi-a fost destul de rau. Culmea e ca mi-e foame, as manca de nu m-as mai opri, si, dupa ce mananc, mi-e greata pana data viitoare cand mi se face foame. Si asta indiferent ce mananc si cat mananc. Voi aveti asa ceva?
Hehehe ce ma vaiet...Irinusha tu esti de vina, ca imi dai nas...