Mamica de mai-iunie (38)
Raspunsuri - Pagina 11
piatra lunii spune:
Irinusha, nu mi-a venit sa cred, ieri citeam mesajul tau si azi pe al sotului :)) da' repede s-a mai intamplat!
Multa sanatate lui bebe, si voua, sa fie un bebe mancacios si cumintel si tot ce-i bun pt el, felicitari dragi parinti si tie refacere usoara, te asteptam sa ne povestesti, si ce sa mai zic, nu mai zic nimic, ca am emotii de fiecare data cand citesc c-a mai nascut cate una din noi!
Laurina spune:
FELICITARI SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOS!!!
UITE CA SOSIT SI SURPRIZUTA, BRAVOOOOOOOOOOO
Boby, multumim mult pentru veste, trasmitei Irinushei refacere rapida si asteptam vesti cat mai curand. Inca o data FELICITARI!!!!
Laura cu bebita , sapt 32+
Laurina spune:
FELICITARI SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOS!!!
UITE CA SOSIT SI SURPRIZUTA, BRAVOOOOOOOOOOO
Boby, multumim mult pentru veste, trasmitei Irinushei refacere rapida si asteptam vesti cat mai curand. Inca o data FELICITARI!!!!
Laura cu bebita , sapt 32+
Lauraa spune:
FELICITARI IRINUSHA!!!
Sa va traiasca surprizoiul si sa va aduca numai bucurii o viata intreaga!!!! Ma bucur de nu mai pot ca ai nascut usor si repede! Abia astept sa ne povestesti!!! Mai ce copii grabiti pe aici,numai a mea sta la caldurica !!!
Irinusha si sotul, inca o data, FELICITARI DIN INIMA!!!
Laura si papusica din burtik (39 saptamani)
piatra lunii spune:
Eryka, ziceai ca ti-a dat sa iei pastile, chiar ca ti-a dat prea multe, si te cred ca nu-ti vine sa iei atatea, eu in locul tau cred c-as lua eventual numai pastilele pt infectia urinara, celelalte le-as mai amana, sau as incerca sa mananc miere,propolis, ceaiul ala de frunze de zmeur care cica are atatea vitamine, sau fructe,stiu si eu, asta pt anemie, pt pietre la rinichi iara exista nu stiu ce remedii naturiste, am mai citit despre asta, poti cauta si tu pe net, si pt infectia urinara poti bea ca nu-ti strica suc de cranberry sau ceai de codite de cirese,citeam pe-aici pe forum.
Tutus, mi se pare cam putin numai 125 euro, cand eu stiam de sume foarte mari,de genul mii , nu sute.
Maria, iti tin pumnii sa ai nastere usoara daca se intampla si la tine!
Io mi-am pus deja aparatul de epilat in priza, ca bag seama ca bebeii astia de mai is grabiti tare, asa ca mai bine ma aranjez mai devreme, si daca mai e cazul, apoi, pe parcurs, decat sa am surprize :))
am cam constatat ca fetele care au avut control vaginal, cum zicea Tutus parca,ca asta ar cam provoca contractii, au cam nascut, asa e?
oricum, contractii am si eu, da' nedureroase,adica mi se intareste burtica, si vad ca sunt din ce in ce mai des, adica inainte erau doar seara, acum sunt si in timpul zilei, da' astea is normale, ca ne pregatim incet-incet. Si mai nou mai am si dureri de oase la solduri, adica intepaturi, cred ca se intinde bebe sau se intind oasele, sau se pregateste bazinul...
va pup!
ps si io de abia astept sa vina mama mea, i-am dat instructiuni sa-mi aduca baton cu mac si placinte poale-n brau,ca nu mai pot de cand ma gandesc la ele... :)))
MariaG spune:
felicitari Irinusha si sava traiasca surprizoiul!!!!!!!!!
Maria - 38+ saptamani - baietzel
MariaG spune:
eu n-am nascut inca (numai de ras nu-mi arde) si ma simt asa de prost ca l-am stresat rau de tot pe tati ieri si azi noapte. Ca el tot zicea sa sun dr si sa mergem la spital si eu nu si nu ... daca nu ma durea nimic, unde era sa ma duc?? Aveam contractii adica se intarea burtica destul de regulat da' de durut nu ma durea decat intre cand ma batea bb-le ca probabil nu-i placea la inghesuiala saracutul de el. Spre seara a inceput sa ma doara spatele dar putea sa fie foarte bine de la plimbarea pe care am facut-o prin parc ca n-aveam stare sa stam in casa. Pana la urma m-am bagat in pat sa vad ce se mai intampla da' n-aveam stare sa dorm ca am zis ca daca nasc in somn de era tati pe jos de ras ca el n-a mai auzit sa se fi intamplat asa ceva... Nici eu!!! da' paranoia mea era la cote nebanuite, dupa care am inceput sa plang ca eu n-o sa stiu cum sa imping si o sa-i fac rau copilului (vezi paranoia de mai sus). Intr-un final am reusit si eu sa atipesc da' am avut grija sa ma trezesc tot la doua ore ca sa vad ce mai fac.
Pe scurt sunt cu nervii la pamant Ce aiurea e sa nu-ti dai seama ce se intampla cu tine!!! Ar trebui sa se inventeze un test sau un aparat pentru acasa care sa-ti spuna daca a inceput sau nu, ca eu ma simt ca cel din urma prost
MariaG spune:
cand si-a schimbat topicul numele din "Interzis barbatilor" in "femina intim"?? Eu abia acum am observat. Sa nu uit sa-l reintruiesc pe tati pentru cand o fi nevoie (cine stie cand)
tutus spune:
FELICITARI pt Cristianu Nazdravanu!!!!!!! Sa aveti sanatate, fericire si bebei sanatosi, dragi proaspeti parinti. Doamne ajuta si in continuare! Irinusha, refacere rapida si cand ai vreme, spune-ne "cu gura ta" cum va simtiti .
"Ma-ma" cu sau la bord de 37.2 sapt.
Cady spune:
IRINUSHA, felicitari pentru baietzel. Sa fiti sanatosi si sa te refaci repede.
Maria, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara. Sa stii ca si durerile de spate sunt semnul de incepere. Una dintre cunostintele mele asa a patit, au luat-o durerile de spate, dar a nascut extraordinar de repede. Suna-l pe dr. si intreaba-l daca e OK ce ti se intampla. Oricum iti tin pumnii. Ai incredere ca totul o sa fie bine.
Am vazut si eu ca s-a schimbat topicul. Asta imi place mai mult.
Cady si bimbirica baietzel 35+ saptamani