Mamici Iulie-August 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu imi serbez fratele mijlociu - ca implineste 31 de ani, asa ca de sarbatorit tot o sa sarbatoresc cumva si 1 de Mai muncitoresc - cu altfel de munci ... hehehehehehe!!!
Alice - 35 de ani/pesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Am o proasta impresie ca azi e vineri...proasta intr-adevar...stau si frec menta la propriu (am rupt din gradina o crenguta) si la figurat (nu ma pot apuca de nimic,mi-e o lene de ma doare).
Sora mea mi-a facut o pofta de mare,m-a sunat si mi-a pus la telefon valurila marii.Roxanaaaaa,ce te indiviez acum...cu toate ca stiu ca esti la munci si nu pe malul marii.
Alice,sa-ti traiasca fratele!

Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu sunt nascuta in 21 iunie. E chiar la limita, unele zodiace zic ca e ultima din gemeni, altele, ca e prima din rac.

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 22 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Diana si tu preferi gemeni?
Si eu vreau la mare.... macar sa aud valurile. Roxi, ai tema sa te duci pe plaja si sa ma suni sa aud si eu valurile un pic
Alice sa iti traiasca fratele.

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari, Monique !
Diana, si sotul meu este nascut tot asa, pe 20 iunie, nici prea gemeni, nici prea rac ... eu una prefer ultima varianta, ca la zodia mea se potriveste de minune rac !

Alice -35 de ani/pesti

Mergi la inceput

Andreea, multumesc frumos din partea fratelui meu ! Am sa ii transmit toate cele bune din partea voastra ...
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu sunt nascuta pe 20 iunie, dar sustin cu tarie ca sunt in gemeni - desi evident si eu am influente din rac fiind tocmai la "granita".

Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Vad ca din doua rele "gemeni" si "rac" o preferati pe cea mai mica ha,ha,ha.
Adevarul ca cunosc multi raci "draci"...fara suparare racilor.

Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Eu imi cam string jucariile sa plec acasa, ca se apropie de ora 16 ... Va doresc tuturor o dupamiaza placuta si sa ne revedem cu bine ! Poate mai vorbim seara, de acasa ! Mamica Alice si baietelul drag din burtica va trimit multi pupici la burtici !!!

Alice -35 de ani/pesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

heheheh gagici nu aveti de ce sa ma invidiati....ca acu' nu aud decit trenul si tramvaiul, nicidecum marea. dar facem si faza cu inregistrarea, sa nu va suparati pe mine.
hai ca ma duc si eu spre casa, azi am priogram de-adevaratelea de calcat ca ieri am tras chiulul, am gatit instead...si azi nu mai am scapare!
pupixi si sa aveti o dupa-amiaza linistita si insorita!

Mergi la inceput