26 aprilie 1986

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Eu imi aduc aminte de vecina mea, de 18 ani, imbracata in mireasa, frumoasa cum n-o vazusem pana atunci, mergand pe ultimul drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Eram atat de ingandurata in cat am uitat sa continui. Facuse liceul la Iasi si a facut cancer de piele. De atunci, de cate ori aud de Cernobal, mi-aduc aminte de ea. Am fost foarte impresionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

mi-aduc aminte ca in ziua aceea (fara sa stim ce s-a intamplat) eram la tara si am stat toata ziua afara, de dimineata pana seara.. mi-aduc aminte de lunile de dupa, cand coboram in fata blocului si nu aveam voie sa ma joc cu frunzele pe care altfel le-am fi folosit drept bani la 'aprozarul' nostru de copii.. si ca nu am fost la mare in vara aceea si nici in urmatoarele trei sau patru veri.
cine stie in cati dintre noi se vor face simtite efectele la un moment dat in cursul vietii.. .. Doamne fereste..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Mama, cu mintea ei de moldoveanca cuminte, desteapta si invatata ne-a trimis si pe mine si pe fratele meu la Brasov, la o matusa. Ne-a scos de la scoala aproape 1 luna si jumatate. Asa a gandit ea, acolo e o zona mai sigura. Si-a sunat surorile / fratii si i-a pus sa duca copii la alte rude la Lugoj si Sibiu.In 12 ore toata pruncimea era in Ardeal. Dar sufletul i-a ramas indoit.. surorile si fratii ei erau / sint in Iasi, Bacau, Roman, Botosani.

Ne-a ferit Dumnezeu de alte urmari.

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bunicul meu tocmai fusese operat si operatia reusise, dar.........a murit citeva luni mai tarziu. Diagnosticul: cancer de piele.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Ralu

Mergi la inceput