Gradi in zona Drumetul/Compozitorilor?

Gradi in zona Drumetul/Compozitorilor? | Autor: Andrada34

Link direct la acest mesaj

Bun gasit!

Cumnata mea cauta de zor o gradinita pentru nepotelul meu, Alex. Nu stim exact cand incep inscrierile si care este procedura, am citit ceva in "Draga mea"/aprilie, am mai citit si aici cate ceva, insa as dori sa fiti dragute asa cum sunteti voi intotdeauna si sa ma indrumati in alegerea unei gradinite bune in zona aceasta.
Ei locuiesc undeva in zona restaurantului Drumetul, in drumul Taberei.Pe fosta Compozitorilor.
Au fost si au intrebat la Gradinita nr.41, insa li s-a spus ca inscrierile s-ar face abia prin iulie-august(ceea ce este in contradictie cu toate raspunsurile pe care le-am vazut aici si care spun clar ca perioada de inscriere incepe inca de acum. Suspectam o inscriere"preferentiala".Nu vreau sa gresesc, asa ca va rog mult, puteti sa-mi dati un sfat, idei, indrumari, adrese?

Am fost indrumati si la Hillary Clinton, dar am fost,- intr-un fel-, avizati sa avem sacosa plina cand ajungem la D-na Directoare si am citit chiar acum cateva clipe, aici,pe site, un raspuns deloc favorabil acestei gradinite, ceea ce ma indreptateste sa cred ca nu ar fi o alegere buna.
Puteti sa ma sfatuiti cum si unde?

Multumiri anticipate, din tot sufletul!

Cu drag, cu nerabdare:) si curiozitate