nu stiu ce e cu mine

nu stiu ce e cu mine | Autor: Bobita

Link direct la acest mesaj

E pentru prima data cind scriu la aspirante, am 35 ani, o fetita de 4 ani si de 6 luni muncim la bb2.
Menstruatia vine regulat la 24-25 de zile.
In februarie m-am hotarit sa imi fac un test Papanicolau, pina acum nu il facusem, asadar vorbesc cu dr si pe 2 martie l-am facut.
Pentru ca am si o rana pe uter cam maricica, am crezut ca mi-o va cauteriza de aceea am luat in luna martie o folie de anticonceptionale Rigevidon. Dar pt. cauterizare mi-a zis sa revin peste 3 luni, asadar, pe 29 martie vin rusii (dupa anticonceptionale), toate bune, dar acu, in aprilie, cind trebuiau sa apara rusii, in loc de menstruatie normala, nu am decit o "scurgere" daca ii pot spune asa, adica 2-3 pete/zi minuscule de culoare mai inchisa care nu necesita nici macar absorbant, si asta de vreo 4 zile.
Am fost la dr, spune ca nu se simnte ca ar fi sarcina ci menstruatie, si nici eu nu cred ca e sarcina, joi m-a programat pt. o echo. Am facut si un test de sarcina (cel mai ieftin), dar nu prima urina si este negativ, adica a 2-a liniuta este vaga.
Intrebarea mea este: ati fost vreuna in situatia mea, adica cu menstruatie, care nu pare a a fi menstruatie? Ce ati facut, ce diagnostic vi s-a pus?

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Daca a doua liniuta este vaga, testul este pozitiv.
Cel putin asa scrie pe testul pe care l-am facut eu ieri, si e cel mai bun de aici. Se specifica clar, ca, oricat de vaga ar fi a doua liniuta, testul e pozitiv.
Si mie mi-a iesit vaga, dar a iesti, spre deosebire de alta dati cand iesea clar doar o singura liniuta.
Eu am facut insa si test de sange pentru a fi sigura.
In privinta petelor, prin asta am trecut si eu, insa mie nu mi-a curs nimic. Eu doar verificam, si de 3,4 zile mucusul tot se colora, apoi se decolora, si tot asa, de simteam ca o iau razna.
Am auzit si de cazuri cu sangerare usoara catev zile, si totusi era sarcina.
Eu in locul tau as face un test scump, si de asemenea testul de sange.
Temperatura e ridicata? Cate zile de la ovulatie ai?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Subscriu si eu celor scrise mai sus: daca a doua liniuta a aparut nu conteaza ce intensitate are - testul este pozitiv

Pupici

Mel 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa spune:

Bobitz, eu sper ca e cu oki!!! Daca nu ti se va confirma la eco (cred ca e cam devreme) repeta testul de sarcina saptamana viitoare!!!!!

Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Uite ca de temperatura am uitat.
Azi e a 15-a zi de la ovulatie

Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Si eu am facut 2 teste si mi-a iesit a 2-a liniuta foarte subtire, dar au fost negative pt. ca pana la urma mi-au venit rusii.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Daca a doua liniuta este vaga, testul este pozitiv.
Cel putin asa scrie pe testul pe care l-am facut eu ieri, si e cel mai bun de aici. Se specifica clar, ca, oricat de vaga ar fi a doua liniuta, testul e pozitiv.
Si mie mi-a iesit vaga, dar a iesti, spre deosebire de alta dati cand iesea clar doar o singura liniuta.
Eu am facut insa si test de sange pentru a fi sigura.
In privinta petelor, prin asta am trecut si eu, insa mie nu mi-a curs nimic. Eu doar verificam, si de 3,4 zile mucusul tot se colora, apoi se decolora, si tot asa, de simteam ca o iau razna.
Am auzit si de cazuri cu sangerare usoara catev zile, si totusi era sarcina.
Eu in locul tau as face un test scump, si de asemenea testul de sange.
Temperatura e ridicata? Cate zile de la ovulatie ai?

pupici
Crinuta

Crinuta, iti tin pumnii! Doamne ajuta si sa auzim ca ai bebe in burtica!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Si eu stiu ca si Crinutza ca daca aapare a doua liniuta, indiferent cat de vaga, e sarcina (e important totusi sa apara in primele 5 minute, da uneori chiar si cand a aparut mai tarziu s-a dovedit ca a fost sarcina). Totusi, daca ai pete, du-te la doctor sa te urmareasca sa nu fie ceva in neregula. NUmai bine! Pupic

Irina, burtica cu baietel

34+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Eu am patit asa, dupa un test de sarcina care avea a doua liniuta vaga,mi-a venit ciclu maro.M-am dus la control, prima data au spus ca s-ar putea sa fie sarcina extrauterina, ceea ce a fost exclus apoi de catre alti 2 medici care mi-au pus diagnosticul de ovare micropolichistice pt care iau anticonceptionale.Sper sa nu ai si tu probleme, poate nu e nimic grav, dar sa te duci neaparat la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Mie mi s-a intamplat acelasi lucru dupa ce am facut pauza de anticonceptionale , chiar in urmatoarea luna mi-au aparut cateva pete ,doua zile,apoi pauza si apoi mi-au venit rusii, deci...

Oricine ce ti-ar scrie eu zic sa consulti si un medic sa nu uitam ca reactionam fiecare in mod diferit.

Sanatate si da-ne vesti,
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Va sunt datoare cu un raspuns.
Ei bine dupa o prima echo pe data de 29 aprilie, mi s-a spus ca sunt suspecta de extrauterina, deja singerarea se oprise cu 1 zi inainte.
Apoi la a 2-a echo, pe 5 mai, ovulul era coborit in uter, deci SARCINA, si un test clar pozitiv.
Asadar iata-ma acu o de 8 saptamini.
Va urez la toate sa aveti aceasi bafta ca mine.
Si eu si sotul am luat 2 luni spirulina Hofigal de 500mg cite 3 tb/zi.

Sa fim fericite

Mergi la inceput