Test postcoital

Test postcoital | Autor: ana maria

Link direct la acest mesaj

A facut cineva asa un test??? Sau test de contact? Daca da povestiti-mi si mie unde si in ce consta.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

quote:
Initial creeata de ana maria

A facut cineva asa un test??? Sau test de contact? Daca da povestiti-mi si mie unde si in ce consta.

Ana Maria

Eu voi fi victima TPC-ului (test postcoital) saptamana viitoare. Deocamdata iti pot spune in ce consta si cum se face doar dupa descrierea facuta de medic, iar saptamana viitoare si din proprie experienta.
Scopul: observarea dinamicii dupa contactul cu vaginul si secretiile sale, pentru ca exista posibilitatea ca ei sa nu fie bine primiti
Desfasurarea actiunii: intr-un interval de 0 - 8 ore de la actul sexual, medicul - deci va trebui sa mergi la cabinet dupa - recolteaza o proba din secretiile aflate in vagin
Unde se face: cel mai bine este sa afli recomandarea medicului tau; teoretic, orice laborator mai pricopsit ar trebui sa-l faca.

Numai bine,
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Iti multumesc!!! Nu chiar orice cabinet face asa ceva. Doctorita mea nu crede ca ar trebui sa fac asa ceva dar crede ca explicatia pentru sterilitatea mea este data de "glera ostila" si a hotarat sa incep inseminarile. E$u totusi as vrea sa fac si testul acesta inainte de a incepe.

Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

quote:
Originally posted by ana maria

Iti multumesc!!! Nu chiar orice cabinet face asa ceva. Doctorita mea nu crede ca ar trebui sa fac asa ceva dar crede ca explicatia pentru sterilitatea mea este data de "glera ostila" si a hotarat sa incep inseminarile. E$u totusi as vrea sa fac si testul acesta inainte de a incepe.

Ana Maria

Eu il fac la cab. dr. Anca MOISA, de exemplu. Dar, probabil ca rezultatele se analizeaza in spital, la "Panait Sirbu".
,
Mada

Mergi la inceput