Ajutati-ma sa gasesc o cresa...
Raspunsuri - Pagina 2
Bobita spune:
Eu de 2 ani, decind e Mariutza la Ciobanasului nu am auzit faza cu titularii si 25 de copiii in grupa, si a fost la 2 grupe diferite.
Pe usa fiecarei grupe sunt afisati 20 de copiii, mai multi nu am vazut niciodata.
Poate ereso vorbeste de o singura grupa, te rog nu generaliza pentru toate grupele, in total 8.
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
ereso spune:
Scuzeeee !!! (nu am de gand sa ma pun cu voi !!!) Intr-adevar era vorba de o grupa de 1-2 ani. Faza, asa cum am spus este temporara, iar daca trebuie sa-ti iei copilul sau nu la pranz se stie de cand il aduci, adica de dimineata.
Sora mea lucreaza acum la un site (am o lista foarte mare si de la colega noastra de forum iuliacm) pe care vreau sa-l postez in toate subiectele cu crese si gradinite pentru a fi mai usor de accesat.
In alta ordine de idei, noi inca nu ne-am hotarat daca sa-l dam pe Vlad (copilul nostru) la cresa sau sa-i luam o bona. Exceptand faptul ca se va imbolnavi (clar) mult mai des (are toate vaccinurile la zi-injectabile), as vrea sa-mi spuneti cam ce activitati educative fac ei la varsta asta (1an si 5 luni)
Va multumesc !
Maria13 spune:
Am ost la cresa din Colentina, de pe Sinaia si nu am nici o sansa pentru ca nu am mutatie in sectorul 2. Am sunat la Primaria sectorului 2 dar nu am reusit sa trec de secretara de la Directie. La gradinitele de stat nici nu vor sa stea de vorba cu mine pana la 3 ani.
CE FACEM CU COPILUL INTRE 2 si 3 ani????/
Am luat lista gradinitelor particulare la rand, in special cele din sectorul 1. Preturile sunt foarte mari. Astazi am vazut gradinita particulara Hansel&Gretel din Baneasa dar nu am reusit sa stau de vorba cu directoarea sa aflu tariful. Am obtinut o reducere de 30% la gradinita Bright Horizons de pe strada Transilvaniei, dar nu am vazut-o.
Maria.
Bobita spune:
Activitati la cresa:
- asculta muzica pt copiii, gen Cutiutza muzicala
- invata poezioare scurte si rimate, pe intelesul lor
- asculta povesti
- de la 2,5 ani ii invata sa coloreze
- jocuri distractive gen lego sau se joaca la aragazul de plastic sau jucriile pe care le au in dotare, masinute, papusele, baloane
- in hol ii scoate sa zburde, atunci se pot da si pe tobogan
- cind vine vara ii scoate si la iarba verde
- cei de la grupa mare fac si in gen de gimnastica, invata sa mearga pe birna
- se mai uita si la desene animate, la tv
Sa fim fericite
ereso spune:
Maria 13, ar fi bine daca ne spui si cam care ar fi limita de pret in care te poti incadra !!
Ai vazut cresa de care am amintit de langa biserica din Baneasa, de la piciorul podului ? (cum intri catre spalatoria auto Charlie, prima straduta la dreapta, si apoi este pe stanga)Se vede de pe pod, este o constructie de culoare caramizie. Acolo ti-l poate lua iar tariful este de 155 euro!
Mie mi s-a parut destul de mult si , din pacate am aruncat nr. de telefon. Inca nu eram asa "conectat" ...
ereso spune:
Bobita, ce ai descris tu ca fac este valabil si pentru copilutii de 1an si 5-6 luni?
Ezitarile pe care le avem cu cresa de la aceasta varsta se dotoreaza in primul rand faptului ca noi consideram ca la aceasta varsta copilului trebuie sa i se vorbeasca foarte mult si sa fie INVATAT sa se joace cu diverse jocuri, eventual chiar si logice. Ca orice parinti, atunci cand este vorba sa dai copilul pe mana altora, avem rezerve foarte mari. Acceptam insa orice sfat !!!
Asta, printre picaturi, pana rezolvam ceva cu maria13 ...
Maria13 spune:
Am vazut gradinita din Baneasa, dar cu tot cu reducere ajungeam la 130$. Am gasit o gradinita pe str. Transilvaniei unde dupa negociere am obtinut un pret de 100 de Euro. Este o casa renovata, au multe jucarii, sunt doar 5 copii si au 2 educatoare vorbitoare de limba engleza. Au un spatiu mare de joaca si bucatarie proprie. Cei care sunt interesati ii rog sa-mi dea un PM. Gradinita este o afacere de familie si oamenii sunt deschisi si placuti.
Multumesc mult pentru sprijinul acordat si va rog sa apelati la mine daca aveti nevoie de ajutor.
Maria.
Bobita spune:
ereso, da este valabil.
Sa fim fericite