Mamici Iulie-August 2004(54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Parca Gabriela (Leeloo)zicea ca merge la Mamaia tot pe 4 iunie. sorry in caz de confuzie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Monicut, din pacate tocmai am aflat ca trebuie sa rezolv ceva important la lucru si nu cred ca termin in timp util asa ca nu pot sa ajung azi.Imi pare rau, ce facem? O sa merg sapt. viitoare, poate iti place azi si ne vedem atunci.

Fetita Strumfita - 22 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Roxi eu sunt ingrozita gata de pete. deja am una dobandita anul trecut care vad ca nu vrea sa treaca neam. sper sa nu ma fac dalmatian. nici costum de baie nu am deocamdata, studiez atunci aproape de plecare ce costume intra pe mine. e chiar odios daca iau unul din 2 bucati cu burta cea mare pe dinafara?? La mine va fi crunt cu bagajele. pe Mara am anuntat-o ca isi cara singura in rucsac bagajul. sa vedem cum il duc eu pe al meu... poate invat cu ocazia asta sa nu mai car toata casa dupa mine ca melcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Fetele voi cu ce va ungeti burtica ? eu ma dau cu lapte de corp si ma inteleg foarte bine, dar mi-a incoltit o data intrebarea: '' o fi bun la bb laptele de corp? ''

Ce ziceti?
Kamy 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Roxana, chiar asa FP mare trebuie sa folosim???? Nu m-am dat in viata mea cu asa factor mare,eu am pigment bun, maxim 6 folosesc.Probabil ca acum putin mai mare dar parca as vrea putina culoare si eu.Oricum o sa am costum cu totul,burtica va fi ferita.

Diana, asta e, eu ma duc ca-s curioasa si va povestesc maine pe forum ce si cum.

Corina,poate mergem impreuna,pe mine ma va duce sotul asa ca poate facem gasca si pe masini (noroc ca e imcapatoare hi,hi,hi)

Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Kamy si eu ma dau cu Dove si nu cred ca are de ce sa-i strice. a cam inceput sa ma manance pielea dupa dus asa ca folosesc Dove la greu. insa cele predispuse la vergeturi am impresia ca au nevoie de ceva special pt asta. eu cu vergeturile nu am probleme in schimb am la vase sparte pe coapse... dupa ce nasc le rezolv cu laser ca acum am inteles ca nu am ce le face.

Mergi la inceput

Monique ar fi super daca aveti loc si pt mine cu Mara!! eu ma gandisem sa merg cu trenul ca toata lumea a sarit la mine sa nu indraznesc sa merg singura cu masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Kamy da-te mama cu ce iti convine, ce iti veni? doar nu ii dai piticului sa manince laptele de corp.... si eu is acum la dove, ca le mai schimb....ma plictisisem de uleiul de copii johnson's.
Monique asta e, anul asta faci o exceptie. si eu sunt la fel, cel mai mare SPF folosit e 4 si niciodata nu m-am ars, dar acum chiar nuv reau sa fiu dalmatian, vorba Corinei....
Cori ar fi misto sa va cuplati. in orice caz sa nu veniti cu microbuzele alea sinistre, da? in primul rind ca stai incomod, ca faceti mai mult, iar la cum conduc idiotii aia de soferi....mai bine cu trenul, ca e super elegant.
Gabi, tu? te inscrii la burtoasele sopirle?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Tocmai am suparat niste fete la un subiect cu creme,sampoane... ca le-am zis ca n-au ce face ca inventeaza probleme si acum si voi (si tu Brutus?!?!?)
La nivelul capilarelor cantitatea de substante care se asimileaza este extrem de redusa asa ca nu cred ca trebuie sa ne facem mari griji.
Eu ma ung cu ulei de bebe si cu o crema cu glicerina de la Amway,mai am o crema hidratanta de la Avon,una de la Nivea asa ca ma dau cu ce-mi pica la mana.Nu mi-am luat creme speciale ca nu am probleme deocamdata cu vergeturile (sper sa nici nu am,probabil ca am un tip de piele mai "dragut").

Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Monique si Corina si eu tot de pe 4 iunie o sa vin. N-am luat inca biletele, de asta nu am spus ca vin cu siguranta, dar nashul meu e director de agentie la o Vacanta si mi-a promis ca se rezolva. Si el mi-a spus tot de Club Mediteran (sau cum ii spune...) asa ca se pare ca acolo voi sta si eu. Cum am biletele, cum va confirm!

Maria Design stiu ca e pe strada Paris, dar oricum tot in zona Dorobanti este - o sa o rog pe mama sa dea o fuga pe strazile alea sa vada daca mai este o alta firma si va spun si voua.

Gabriela saptamina 27
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput