Salutare mamicilor.
Am si eu nevoie de citeva informatii pentru o prietena de-a mea. Are un baietel de 1 an si 3 luni si ar cam vrea sa-l dea la o gradinita sau o cresa. Este din Buc. Stiti voi ceva care sa o ajute? Stim ca este cam mic, dar poate ..poate are vreo sansa.
Multumim
quote:
Initial creeata de alinafarkas
Salutare mamicilor.
Am si eu nevoie de citeva informatii pentru o prietena de-a mea. Are un baietel de 1 an si 3 luni si ar cam vrea sa-l dea la o gradinita sau o cresa. Este din Buc. Stiti voi ceva care sa o ajute? Stim ca este cam mic, dar poate ..poate are vreo sansa. Mai exact ar vrea o gradinita prin sectorul 6 daca s-ar putea. Ce ziceti?
Multumim
Nu cred ca exista gradinita care sa primeasca la asa o varsta. Crese exista in fiecare cartier, nu e obligatoriu sa stai in cartier dar e preferabil pentru parinte. Sa mearga la cresa din cartierul in care sta si sa intrebe daca il primeste de la varsta asta. Vezi ca exista un subiect de unde poti primi lista de gradinite si crese din Bucuresti.
Multumesc. Vazusem prin forum ca la candiana s-ar primi copii asa mici. Am cerut lista cu gradinite, mersi.