Mamica de mai-iunie (37)
Raspunsuri - Pagina 7
Irinusha spune:
Buna "Burticutze" si Mamici minunate!
Vorba Erykutei, cum facui ochi, cum am dat navala la computer sa aflu vesti. Dar vad ca de Andra nimic ... probabil ca nu a apucat sa vorbeasca cu colega ei, Camelia. Ei, poate in timpul zilei!
In schimb surpriza mare ... a aparut Mona!!!!! Bine ai revenit!!!! Sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa! Iar voi, sa va bucurati de orice clipa cu ea!!!!
Mona, iar vrei sa ne "inveti" cum trebuie sa fie o mamica adevarata, asa curajoasa ca tine.... eu una sper sa se "lege" ceva de mine, ca tare mi-ar place sa am barem o zecime din puterea si optimismul tau. :) Cum de te-ai intors asa repede acasa? De abia astept sa citesc tot, asa cu detalii ;)
Si cum mai spuneam ... sa-ti traiasca sotul! ca merita. Auzi tu, supriza! Eu una l-am instruit pe al meu cum sa faca sa intre sa va scrie in cazul nasterii ... si facea niste mutre de ziceai ca-l trimit la moarte! Sper totusi sa fie un baiat cuminte si sa ma asculte! :)
Anacami, hai nu mai fi trista! Mai ales daca bb-le e bine dezvoltat, asa cu placenta batrana cu tot. Inseamna ca-i un mare luptator ... si asta ar trebui sa te bucure! Sunt sigura ca trei saptamani o sa mai reziste la tine in burtica, iar dupa saptamana 37 e oricum "copt" si bine-venit. Bucura-te, o sa-l ai mai repede in brate si o sa-l poti pupacii in voie! Da? Te-ai mai linistit?
Tutus, multa sanatate ptr. Puiutul tau Raulisca. Saracutzul, bolnavior!!!! Lasa ca se face el bine!!! ... mai ales cu o asa mamica langa el! Milioane de pupicuri pe nasuc sa-i treaca mai repede!
Cat despre nasterea acasa, daca tu esti convinsa ca-i bine, atunci fa asa cum te simti tu mai bine. Are si mamica ta dreptate sa te grabesti cu acea trusa. Poate reusesti azi sa ti-o cumperi. Iti tin pumnii! Imi pare rau ca s-au marit vergeturile ... am inteles ca nu conteaza cat creia o pauzasti, e o chestie genetica. Eu inca nu am (in afara de cele vechi de la ingrasat si slabit), dar pielea mea e deja obisnuita cu crestere-descrestere ;) ... insa ma doare pur si simplu carne/pielea de pe burta. In jurul buricului deja nu mai simt nimic, e totul amortit. Adevarul e ca a si crescut burtica in ultimul timp ... nu mai e mult, si isi revine.
Gata, ma duc sa ma spal si eu ... nici macar atata lucru nu am facut de curiozitate daca avem vesti! :) Va pupic si numai bine!!!!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica
Eryka spune:
Irinusha moaamaaa esti in 39 de saptamani??Wow ce putin mai ai si tu ,apoi si tu asteaptate oricand la nastere.Mey apoi voi ave-ti de gand sa naste-ti cu toatele in Aprilie bag eu de seama.Anacami curaj trebuie sa fie totul bine altfel nu se poate.Stai linistita ,eu zic ca ,kiar si acum bebele nu este kiar atat de mic ,deci totusi e bine .
Eryka & sufletzica din burtica (37 sapt.)
MariaG spune:
buna burtici si mamici
intrai si eu sa vad vesti de la Andra da' uite ca nu's. Speram ca sunt bine si n-a avut cine sa ne anunte.
Mona, bine ai venit acasa cu Lia mica! Uite ca n-ai mai ajuns luni la serviciu, sic!! Trebuie ca esti tare fericita cu minunea in bratuc. Eu am visat azi-noapte (pentru a nu stiu cata oara) ca l-am nascut pe bb mic si cand m-am trezit i-am spus lui tati si mi-a zis ca si el a visat azi noapte ca am nascut si ii era tare drag de bb Deci ne da Alex semnale peste semnale.....
Tutus pentru Raulisca sa se faca bine. Ce o sa faceti cu Raulisca cand o sa nasti tu, il tineti acasa sau il duceti la cineva pana se termina "episodul"? Intreb si eu, sper sa nu te superi
Anacami daca se hotaraste dr. sa-ti induca nasterea mai devreme probabil ca o sa nasti tot vaginal daca nu sunt si altfel de probleme. Exista un medicament care provoaca contractii. Din nefericire o sa stai mai mult timp in spital cu bb-le, dar o sa treaca, ai sa vezi!
Aseara ma certam cu bb-le pe coastele mele: eu ziceam ca sunt ale mele si vreau sa ramana acolo unde erau, el le mai impingea un pic mai incolo. Un barbat hotarat bb-le asta al meu
Maria - 37+ saptamani - baietzel
piatra lunii spune:
Buna,fetelor,
Monet, bine ai revenit acasa, cu Lia mica si frumoasa,astept si eu vesti despre experienta care merita traita, ca si restul lumii! :))
Mai, ce de-a vesti una dupa alta! Chiar ca-s grabiti bebeii, ma gandeam ca n-am urmarit la alte mamici sa vad de tot asa rapid merge. Ati citit subiectul ala cu "misterioasa luna"? O fi avand de-a face cu luna :))) ???
Noi aici suntem bine, azi noapte chiar am dormit bustean, si macar dorm bine, nu ma plang. Alte simptome n-am , deci bb a mea nu da semne de nimic,deocamdata :)) si la doctor mergem saptamana viitoare,spre sfarsit.
o sa ma duc si eu acum sa iau rezultatele la ultimele analize facute acu vreo 2 sapt., ca nu m-am urnit sa ma duc dupa ele, oricum nu stiu de le pot interpreta singura, fara medic, si mai mult m-as stresa pana atunci. Si apoi cred ca o sa ma duc sa ma tund,scurt, ca sa nu mai am si grija parului cand vine bb.
va pup si vorbim mai incolo.
meli_c spune:
Buna dimineata mamici si burticutze!! (cum spunea Irinusha) :)
Imi cer scuze ca nu am reusit sa va scriu mai devreme, ieri pana am plecat de la lucru nu am mai avut nici eu vesti de la Andra, abia acuma de dimineata am vorbit cu ea la telefon. Pe la 15.30 a mers la doctor care a trimis-o direct la spital, fetita se grabea se pare :) Astfel pe 26 aprilie in jurul orei 9 seara a venit pe lume Adelina Fabiana, 2,900 kilograme. Ambele sunt bine, sanatoase. (Multa sanatate amandurora si sa fie inconjurate de dragoste!)
Am sa printez toate mesajele voastre si cumva cumva i le voi trimite. Sunt sigura ca se va bucura taaare mult sa le citeasca. Mai ales ca cu cateva minute inainte de a merge la doctor s-a gandit la voi si a vrut sa va trimita un mesaj. M-am gandit ca trebuie sa fie mamicutze tare dragute pe forum si citind mesajele voastre am aflat ca asa este :)
Sa aveti grija de voi si de bebelusi! Pana Andra va avea access la internet, cu permisiunea ei, va voi tine la curent cu ce mai fac si cum se simt. O zi frumoasa in continuare!!
Camelia
Laurina spune:
FELICITARI ANDRA
SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOASA PRINTESA TA
Ne bucuram pentru tine si Adelina, aveti grija de voi, multumim ca te-ai gandit la noi!!!
Carmen, multumim inca o data si asteptam vesti despre Andra si Adelina in continuare
Laura cu bebita, sapt 31+
Irinusha spune:
Adelina Fabiana bine ai venit pe lume! Sa dea Domnul sa ai o viata fericita, plina de realizari si bucurii!
Andra, felicitari!!! Sa va traiasca fata si sa va faca fericiti!!!! Refacere usoara! Mii de pupicuri ptr. o proaspata mamica!!!! Te asteptam din nou la noi!
Camelia, din nou mii de multumiri ptr. vesti! Sper sa nu ne uiti ... ca suntem tare curioase! :) Te pup!!! O zi minunata!!!!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica
Cady spune:
Intr-adevar o saptamana minunata. Atat de multe vesti frumoase.
Mona, bine ai venit acasa. Sunt fericita ca esti bine si ca Lia este o fetita absolut perfecta. Era si normal.
Andra, felicitari. Sa fiti sanatoase amandoua si sa te refaci repede, repede sa ne povestesti cum a fost.
Sper ca de acum inainte sa avem numai vesti minunate. Chiar daca mamicile sunt de mai-iunie, observ ca puiutii sunt de aprilie-mai-iunie. De fapt nici nu conteaza, sanatosi sa fie. Teoretic din saptamana 38 este perfect normal sa inceapa sa vina. Si pe mine ma cam ia frica cand ma gandesc ca se apropie momentul, dar in acelasi timp de abia astept sa nasc. Ma simt atat de mare, grea, ma dor toate cele, de abia ma misc. Aseara m-am spalat singura pe cap si a fost o proba tare grea pentru mine. Multe lucruri nu mai pot sa le fac singura, nu pot sa imi tai unghiile la picioare, pasarica nu am mai vazut-o de luni de zile. Asa ca pentru toate trebuie sa apelez la tati. Nu ca nu ii face placere, dar a inceput sa cam ia tot greul din casa in carca si seara cam cade lat in pat.
Nici nu stiu ce ati mai scris pe aici pentru ca ati avut spor, nu gluma.
Va tin pumnii la toate, va doresc burtici usoare si sa treaca timpul repede si frumos.
Mii de pupici si mai ales pentru proaspetele mamici Nally, Mona si Andra.
Cady si bimbirica baietzel 35 saptamani (DPN 2 iunie)
Lauraa spune:
FELICITARI ANDRA!!!
Sa-ti traiasca fetita frumoasa!!! Refacere usoara si asteptam povetea nasterii!!!
Uite, se pare ca a meritat sa ma asez la computer inainte de spalatul pe dinti :))) . Numai vesti bune!!
Mona, felicitari inca o data, stiu ca esti o mamica minunata asa cum ai fost si o graviduta de exceptie (ca noi toate de altfel :))) )
Laura si papusica din burtik (39 saptamani)