Mamica de mai-iunie (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Mona si Sean FELICITARI! Sa va traiasca Lia mica!
Andra iti tinem pumnii!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (32+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore71 spune:

Lauraa: termina cu prostiile!!!! ai cel mai sanatos si mai frumos copil, nu e nimic anormal cu BB tau! O sa fie rozaliu, grasunel, bucalat si flamand:asta-i tot! Termina cu temerile astea nejustificate, nu-ti faci decat rau , atat tie cat si copilului tau!!!
Toate mamicile de pe Forum au cei mai sanatosi copii, nu stiai regula asta?
Hai te pup!

&raducu din burtica de 36 saptamani

Mergi la inceput

Dragele mele, puteti sa mai adaugati in listuta pentru ce mai trebuie cumparat pentru bebe, o pompa de tras mucozitatile din nasucul bebelusului. Asta trebuie de la inceput, pentru ca bebeul nu stie sa-si sufle nasul si astfel ii usuram noi respiratia tragand din nasuc cu pompita.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Scuzati-ma, cred ca nu am vazut eu bine, dar cred ca para aspirat este de fapt pompa de care va spuneam. Nu?

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Lore curaj mult si noi tinem pumnisorii!Gandeste-te ce putin mai e si o sa iti tii minunea in brate! Da doctorul vrea sa iti induca nasterea, sau stie el ca trebuie sa nasti curand-curand? Ai deja dilatatie?
Tare dragut ce ai scris.
Pupic

Irina, burtica cu baietel

33+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Mona, Sean si Lia - felicitari! Asteptam cu nerabdare vesti despre cum a decurs evenimentul

Andra, wow, dar stiu ca se grabeste nu gluma bb-ul tau. Curaj si asteptam vesti.

Eryka si Lauraa, si eu ma simt ca o balena. A trebuit sa merg la birou saptamana trecuta si cand am ajuns acasa, dupa vreo 2-3 ore eram moarta de oboaseala, parca dadusem cu sapa. De-asemenea, am durerile acelea cumplite intre picioare pe care le descrieti si voi, iar de dormit as dormi toata ziua, problema e ca amortesc, nu ma pot misca cu usurinta d epe o parte pe alta si e mai mult un chin.

Loredana, curaj! a venit si momentul mult asteptat. Intr-adevar, haioase postarile tale, mi-au mai descretit fruntea.

Fetelor, eu pe listuta figurez cu DPN 31 mai, dar doctorii spun ca voi naste pe 23 mai. Nu stiu daca ar trebui schimbata lista dar asta ca sa stiti ca de fapt suntem un pic mai grabiti.

Si eu am senzatia ca nu sunt pregatita pentru nastere, desi pe de alta parte m-am cam saturat de aceasta dulce povara "burtoiul". Sunt chiar curioasa ce-mi va spune doctorul miercuri, la control.

Maria, hai c-ai fost haioasa cu mesajul de robot. De fapt, aici chiar te invata ca daca n-ai chef de vizite si curiosi sa pui mesaj in usa sau pe robot zicand ca totu-i bine.

Pupicei la toata lumea si asteptam vesti.
Christina (saptamana 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Lore,curaj!O sa vezi ca uiti totul cand o sa iti ti puiutul in brate.
Maria,ai fost tare haioasa cu mesajele

iuliana & din burtica (31+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lore, stii vorba: "Curaj gaina ca te tai!" ? Hai curaj! Totul o sa fie bine, ai sa vezi! Si cum ti-a dat asa o data ... ca si mie mi-a spus dr. ca bb-le e mare si vine - asta ar fi fost saptamana trecuta - dar nu mi-a dat trimitere la spital sau alte chestii. Vreau si eu la dr. tau! ;)

Christina
, nu stiu de ce, dar bb-lusii din grupul nostru sunt toti niste grabiti! Ce-o fi cu ei? Lasa listuta asa, ca atunci cand vine "momentul" te trecem la "mamici" si nu mai conteaza! Numai sa ne dai de veste!!!

Pupici!

Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha, asta remarcam si eu ca bebelusii de mai-iunie sunt zoriti, au treaba multa de facut probabil si nu vor sa mai piarda timpul in burtica. :0)

Irina, burtica cu baietel

33+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Irinusha si resatul fetelor care vor bebe repede! Sa va spun ce tipp-uri ne-adat noua moasa pentru a naste mai repede sau in caz ca trecem de termen: moare de varza ( - provoaca contractii), sex (sperma contine nush ce subst. bla-bla,stiti voi) , urcat scari. Irinusha,am vazut ca mai iei Magenziu.Mie dr. mi-a spus sa il stopez pentru ca inhiba contractiile,de fapt impotriva contractiilor mi-l prescrisese la vremea aceea. A zis ca din sapt. 38 fara Mg si Ca+ ca amandoua au efect de stopare a contractiilor. EU nu mai iau nimic, suc de varza am in frigider dar nu ma incumet iar cu sexul.... cam fuge sotul de mine :))))))))))

Laura si papusica din burtik (39 saptamani)

Mergi la inceput