Mamica de mai-iunie (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

hei, se ingroasa gluma, Andra iti tinem pumnii.
Camelia, multumim, te rog sa ne tii la curent!!!
Irinusha, hai, ca trebuie sa fi tare, mai ai un piculet, na ca sa spart gheata si acum iata:), dar tu trebuie sa mai prinzi niste cursuri
pupici
Laura cu bebita, sapt 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Camelia, multumim mult de vesti, scuze ca am uitat, da chiar m-a luat prin surprindere vestea.
Pupic

Irina, burtica cu baietel

33+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Lipseste omul cateva ore si...Andra suntem cu gandul la tine!
Camelia multumim pentru mesaj.M-au apucat emotiile...Laurina o sa facem oare fata la atatia de mai-iunie?...noi fiind mai la urma
Lauraa asa este ,ai dreptate la 220m...neuronii astia.
Laurina,maine merg la curs,nu stiu daca vine si tati, cu programul lui,nu se stie...Boris este un cuminte,mananca,doarme si se joaca...trai pe vatrai!

iuliana & din burtica (31+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Wow Andra urmeaza ea? Mult curaj Andra .

Fetelor pe voi nu va inteapa in vagin??Eu de astazi am observat mici intepaturi in vagin ,oare de ce??
Si sti-ti ce se mai intampla si in mine a cam intrat parca putin teama ,dar nu de nastere si teama ca daca fata mea o fii sanatoasa si o avea tot cei trebuie .Nu stiu stau cu frica sa nu aiba ceva defect ,Doamne ce-mi trece prin cap .Cum sa fac sa nu ma mai gandesc la prostiile astea??Pur si simplu de vreo 3 zile numai asta am in cap ,daca fata mea e normala si daca are tot cei trebuie.
Maria P bine ai venit la mamici ,sa-ti traiasca baietelul si sa va faca fericiti.

Lauraa ce bine de tine ca saptamana asta te vezi cu mama ta ,eu tocmai saptamana viitoare pe vineri o intalnesc.
Iuliana cred ca a fost super la plimbare.
Tutus bine ai revenit printre noi ,Raulisca al tau cred ca e fericit acum alaturi de voi si mai ales nerabdator sa-si vada surioara sau fratiorul.

Eryka & sufletzica din burtica (36 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Maria P. bun venit printre noi. AI nimerit intr-o perioada activa...:0)
Sarcina usoara pe ultima suta de metri, nastere fara probleme si bebelus sanatos!
Eryka, sigur bebelina o sa fie sanatoasa! Stiu eu! :0)
Cred ca avem fiecare perioade din astea de panica, e normal ca doar vom fi mamici, de-aia suntem ingrijorate deja de puiutii nostri...
Pupic

Irina, burtica cu baietel

33+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eryka, imi pare bine ca ai dat tu glas fricilor mele. Vedeti asta imi e mie frica! Ca nu e sanatoasa copila sau ca are vreun defect mare... De cateva zile nu ma pot opri sa nu ma gandesc tot la prostii din astea... Si imi mai e frica de ceva.. Ca o sa mor la nastere... AM niste idei tare aiurea,nu? Dar fac ce fac si tot acolo ma gandesc...Aseara am vazut subiectul cu copilul cu buze de iepure si azi-noapte am visat numai tampenii...
Abia astept sa vina mama sa nu mai stau singura toata ziua cu gandul la tampenii.... Erika ,pe mine nu ma inteapa in vagin, pe mine ma doare putza (scuzati) osul pubis mai frumos spus... Moammaaa ce ma doare parca-mi crapa in doua... Noaptile sunt tare grele, pot sa dorm doar in doua pozitii, pe stanga si pe dreapta. Pe spate si mai ales pe burta,e exclus. Assa ca ma dor oasele,soldurile,de ma rup. Si sa nu mai spun ce drama e pana ma intorc de pe o parte pe alta...

Laura si papusica din burtik (39 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna, lipsesc si eu cateva zile de pe forum si cand ma intorc, gasesc bebelusi.

Mona, felicitari pentru Lia si multa sanatate amandurora!!!

Andra, asteptam vesti bune cat mai repede!!!

Sa vedem cine urmeaza.

Azi cand am intrat sa caut subiectul mi-au cazut intai ochii pe bebelusi de mai 2003 si nu am citit si anul, asa ca deja ma gandeam ca s-a umplut de bebei pe aici. Dupa am vazut ca noi sintem tot mamici. Inca putin. Fetelor, si mie mi-e frica rau de tot, si de nastere, si de cum va fi bebe. Dar cred ca toata lumea la asta se gandeste. Trebuie sa avem incredere in noi si in bebelusii nostri, care sint niste scumpi.

Pupici si asteptam bebelusi noi!!!

Mihaela & bebe Horia (35+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Lauraa sa stii ca si eu am citit subiectul ala si parca de atunci ma tot uit la pozele cu fata mea unde sunt alea gen poza de buletin ,si Domne parca i vad buza de jos taiata in doua .Si asta nu mai din cauza la ce am citit acolo uff si am zis ca numai citesc cand vad un subict mai ciudat.Dar nu ma pot abtine.Kiar cred ca o iau razna .Zau daca nu mai la asta ma gandesc .Durerile de oase de care spui tu le am si eu ,si cand ma ridic ptr 1 minut parca merg cracanata asta pana isi da drumul oasele ,durerile de oase la pasarica le am si eu mai ales noaptea ufff .Dar ce sa fac sa nu ma mai gandesc la buzele alea??Ca adevarul e ca si pe mine ma speriat si mai tare aia.

Eryka & sufletzica din burtica (36 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Andra
Andra avea dpn-ul odata cu mine
brrr, parca ma ia cu spaime... bb-le se tot agita si se tot agita de cand am citit... l-am rugat frumos sa mai stea macar o saptamana acolo la el unde e cald si bine ca poate pana saptamana viitoare o sa ma simt si eu mai pregatita....
de vreo doua saptamani ma suna toata familia sa vada ce mai fac... i-a apucat dragul de mine asa dintr-odata... ma streseaza... poate n-o sa mai raspund la telefon... sau imi iau unul din ala cu robot si inregistrez un mesaj cu "Nu, inca n-am nascut, lasati un nr de telefon si va anunt eu!"

Maria - 37+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Maria, ce tare ai fost! Sa mor de ras ...
Tocmai cand credeam ca "m-au uitat" sau "m-au iertat toti", hop, suna o prietena a mamei mele din tara sa intrebe "daca are deja copil" ... adica o intreba pe mama daca are copil. Vorba tatalui meu: spune "da" ca nici nu minti! :)
Chestia e ca te au toti dragi si vor sa stie de tine, deci ar trebui sa ne bucuram ... stiu ca-i enervant, dar nu mai avem mult de "suferit".

Eryka, Lauraa, lasati mai prostiile si linistiti-va!!! Si mai ales nu mai cititi tot felul de aberatii ... mai ales acum! Asta va trebuia voua? Eu pur si simplu am trecut cu privirea asupra titlului si mi-am zis: nu-i de mine, trecem mai departe! Si bine am facut!!! Si va asigur eu ca totul e bine cu printesele voastre! Sunt sanatoase tun si frumoase ca mamicile lor! Haideti fetelor, ce naiba ... suntem niste eroine sau niste lase?

In schimb ma bucur ca nu sunt singura aici cu vaicareli ... ma vedeam deja baba neputincioasa. Eu azi am facut o plimbarica pana la banca si nu mai puteam de solduri ... in spate sus de tot. Cum naiba nu stiu? Copilul il simt pur si simplu intre picioare ... inca nu merg ca o ratusca, in schimb imi legan burta din stanga in dreapta! Cred ca arat ridicol rau de tot! Ma capiaza de durere cand se fataie cel mic pe vezica mea ... parca mi-ar baga cineva un cutit in pasarica, dar prin inauntru ... ciudat rau de tot! De coaste nici nu mai vorbim ... ca deja le simt amortite si nu pot sa stau mult timp in fund. Gata cu vaicarelile ... trec si astea. Si are Irinel dreptate, o sa le ducem dorul si o sa le invidiem pe fetele de "iunie" ca ele mai au burtici si noi nu.

Pupici!

Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica

Mergi la inceput