mituri despre sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

N-am avut greturi, m-am ingrasat cu 22 kg , iar BB Cristi, baietel, a venit cu vreo 10 zile mai devreme!
O prietena a nascut baietei (gemeni) si n-a avut nici ea greturi deloc.
Am avut o colega de serviciu care a nascut o fetita si a avut niste greturi absolut cumplite, ii era greata si de la iaurt si a slabit 7 kg in primele patru luni.
Asa ca...nu prea stiu ce sa zic de chestiile astea babesti.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

M-am ingrasat 12,5 kg, burtica a fost jos(incontinenta cervicala) dar nu se vedea de la spate, am nascut la 36 de saptamani, par, piele si unghii am avut de nota 10+ (ca niciodata), greturi fix 3 luni. Rezultatul, un baietel de toata frumusetea. Eu nu cred in babatisme de genul acesta. Suntem atat de diferiti...
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

babele astea sunt off-show, ce mai!

ma interesa sa vad daca acum am baietel... ca nu mai mananc ca disperata, ca la prima sarcina... totusi, chestia cu burtica "imprastiata" la fat de sex feminin am vazut-o de asa de multe ori incat... am "ghicit" si eu la cateva gravide, si am "ghicit" bine!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

He, he, sa va spun io cum e cu burta. Si la prima sarcina si la a doua (in momentul de fata sunt ) burtica a fost la fel. Si am un baiat si in burtica o fetita. Asa ca...
Poate babele au dreptate si n-oi avea in burtica o fetitaaaaaaaaaaa!! Le bat pe babe de le usuc!!!

Pupa Crisa, mamica burticoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

io n-am avut burta la fel..te-ai ars..sa-ti traiasca baietii!

D.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by descintec

io n-am avut burta la fel..te-ai ars..sa-ti traiasca baietii!

D.

pentru o secunda am crezut ca vorbesti cu... mine!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Gandacel, a mea mama a avut 4 copii: 2 baieti si 2 fete. La baieti a avut sarcini "nasoale" cu greturi si tot tacamul (la prima s-a ingrasat 1 kg, iar cu a doua au tinut-o greturile pana-n luna a 7-a). Cu fetele n-a avut nimic, sarcini usoare.
Iar pe mine, care mi-a fost rau cu greturi si varsaturi pana acum, m-a "menintat" c-o sa fac baiat, iar eu vreau fetita.
Acum cum o iesi, sanatoasa/sanatos sa fie.
O prietena de-a mea, are baietel si s-a simtit foarte bine toata sarcina.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mie mi-a fost un rau nebun pina in saptamana 16 cu greturi si varsaturi de 2-3 ori pe zi, apoi disconfort gastric pina prin saptamana 25, iar apoi mi-a fost bine doar cu ceva ameteli dimineata.Am pus pe mine 28kg(groaznic de mult), nu am avut burta tuguiata si am facut o dulceata de fetita.Babele mi-au zis ca fac baiat.

Mergi la inceput

vedeti, fetelor, se probeaza macar chestia cu "daca ai fata, te ingrasi de nu se poate povesti" (io ibidem)

mey mey, sa mai prind io fro baba ca se ia de mine ca vede ea!
(adica vede ea baba... mitraliera)

Mergi la inceput

(singurul care mi-a zis ca am fata a fost un vanzator de gogosi caruia i-am cerut gogoasa cu extra-ciocolata!!! si eram chiar la inceputul sarcinii! mi-a zis: o sa faci fetita, iti spun eu! si asa a fost! n-a fost o "gogoasa"!...)

si acuma mananc tot extra-ciocolata... o fi vreun semn?!

(si mai zicem ca am evoluat... io nu ma simt departe de babele alea!)

Mergi la inceput