Kit de albire a dintilor- help!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by conchita

p.s. am uitat sa spun ca procedura trebuie reluata (partial) la 6 luni, daca beti cafea, fumati, etc si vedeti ca iar se pateaza dintii.

Authority Zero

Eu pot vorbi nu numai despre mine ci shi despre pacientzi de-ai mei, care au folosit ambele procedee, nu l-am mai repetat de 5 ani, shi e stabil!!

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Sven Alexander care s-a dovedit a fi Yasmin in devenire http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

io votez cu Conchita(fumex si beau cafelutz,s-a perdut efektu' dupa oareshce vreme si am repetat procedeul)
si pacientzii,daca-i intreb,sigur tot cu conchita voteaza...hac!Cam la 1-2 ani(dintii se coloreaza din nou) trebuie repetata albirea.
Cred ca "in-office bleaching" e varianta cea mai fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

In calitate de fumatoare si cafegioaica inraita ma intereseaza subiectul foarte tare. Exista insa alternative naturiste la aceste tratamente? Ceva care sa nu aiba consecinte negative?
Si inca ceva: eu folosesc tot felul de paste cu efect de albire (cica!) si nu prea vad nici un efect. Sunt ele bune de ceva in timp (eu rabdare am) sau e numai reclama de ele?
[quote]Originally posted by enik

Draga mea, te rog din suflet nu te prosti cu solutii de albit dinti, daca vrei sa accepti un sfat prietenesc de la un igenist dentar, aceste solutii nu fac altceva decat sa demineralizeze dintii si cu timpul apar alte si alte complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by Lia

io votez cu Conchita(fumex si beau cafelutz,s-a perdut efektu' dupa oareshce vreme si am repetat procedeul)
si pacientzii,daca-i intreb,sigur tot cu conchita voteaza...hac!Cam la 1-2 ani(dintii se coloreaza din nou) trebuie repetata albirea.
Cred ca "in-office bleaching" e varianta cea mai fericita.

Merci pt. luatul peste picior Lia, shi eu fumez, shi evident beau shi cafea (acum in sarcina nu, dar in rest da), fac periodic igienizare dentara, shi rezultatul e stabil, dupa cum scriam.

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Sven Alexander care s-a dovedit a fi Yasmin in devenire http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Si eu am vazut" albiri " facute aici in romania, dar vreau sa va spun ca nu stiu daca merita sa strici materialul scump pe pacienti care nu au cele mai elementare reguli de igiena, sa nu spun ca nu se spala pe dinti, sa nu mai vorbim de igienizarea la 6 luni. Vin in cabinet cu dintii nespalati de 2 luni dar vor dintii albi; si de geaba le explici ca aceste paste nu se pot pune pe dintii murdari sau cariati, nici macar la cei obturati nu se indica, deoarece nu se poate schimba culoarea obturatiei dar din pacate putini sunt cei intelegatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Yasmine,nu te-am luat peste picior.natiurel ca "votez" a fost folosit in gluma,dar fara conotatii negative.
Acum serios,eu n-am vazut albire a dintilor la persoane cu vicii(tzigarushe,cafelutze),ale carei efecte sa dureze mai mult de 2 ani..
Nu te supara te rog,dincolo de exprimarea zgubilitica,vorbeam serios.
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Vazand ca sunteti si de meserie dintre voi, in iunie eu vin acasa si tare m-ar interesa. Cat ar ajunge tot procedeul de albire a dintilor, mai mult sau mai putin sa ma pot orienta?

Multumesc frumos anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

quote:
Originally posted by debby

Vazand ca sunteti si de meserie dintre voi, in iunie eu vin acasa si tare m-ar interesa. Cat ar ajunge tot procedeul de albire a dintilor, mai mult sau mai putin sa ma pot orienta?

Multumesc frumos anticipat

Nimeni nu e perfect ! Diana .

iMI PARE RAU DAR NOI NU FACEM LA CABINET ALBIRI SI NU POT SA-TI SPUN UNPRET DAR POT SPUNE CA IGIENIZAREA( DETARTRAJ + PERIAJ PROFESIONAL+FLUORIZARE CU LAC) AJUNGE IN JUR LA 1 MIL LEI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ai incercat si Crest strips?
Mai are Crest o solutie de dat pe dinti peste noapte. E cam scarbos sa dormi cu rahatul pe dinti, dar ce sa faci, suferim la frumusete.
Incearca sa nu bei cafea, ceai negru, pepsi, coca cola, si altele care ti-ar putea pata dintii. Asta numai pentru 2 saptamani.
E normal sa-ti devina dintii un pic sensibil la rece si la cald.
Inainte de reincepe tratamentul, lasa sa ti se vindece gingiile, ca altfel, le iriti si mai rau.
Foloseste si tu ceva care sa nu-ti atinga gingia prea mult.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lia, Yasmine, va sa zica e vorba despre 2-5 ani? mie mi-a spus dentistu ala al meu frumosu ca sa mai vin peste fo 6 luni pentru un "touch" de intretinere, acu ma bate gandu ca ma cheama sa ma vaza pe mine, nu pe dintii mei :)) sa ma duc, sa nu ma duc?

Authority Zero

Mergi la inceput