simptome de sarcina???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Flori,multumesc mult!
Nu ne mai tine in suspans......ai facut testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Flori,
ai facut testul? sper ca esti asa cum iti doresti!
sa auzim de bine

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ce sa va spun,fetelor....NEGATIV

Chestia este ca eu nu mai inteleg nimic.Am aceleasi simptome ca cele despre care va scriam ieri,chiar sanii ma dor mai tare...

Se poate ca eu sa fi facut testul prea devreme?Oare daca l-as repeta peste cateva zile...

Offffff....am sperat atat de mult ca de data asta...se v-a intampla....

Oricum,va multumesc mult.Toate sunteti niste dulcici.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Flori, probabil ca ai facut testul prea repede. Problema e ca tu nu stii cand a avut loc ovulatia, asa incat nu poti calcula un nr minim de zile de la data ovulatiei.
Daca simptomele persista, mai poti face un test peste cateva zile.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Flori,
am auzit cazuri in care primul test iese negativ si la al doilea pozitiv, deci poate fi o eroare.
Eu iti doresc numai bine, mult noroc si nu dispera, intr-o zi va veni si la tine bebe

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Fetelor

Sunt asa de derutata...

Cred ca,daca ma tine asa,mai fac un test zilele urmatoare..

Dar,pana atunci...

Flori

pupici

Mergi la inceput

Fetelor,mi-am adus aminte ceva:azi-dimineata pe la 5 am iesit la baie,iar testul l-am facut la 8.
Se poate sa dea eroare in cazul asta?

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce fel de test ai folosit? Cel mai bun e Clear Blue, si poate si folosit in orice moment al zilei.
Flory, temperatura cum e? Mai ai si alte simptome? Sa inteleg ca simptomele pe care le ai acum nu le ai de obicei in faza luteala?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

flori, iti tinem pumnii.
stiu ca si eu avea dureri cumplite de sani si niste emotii imense cand am facut testul.
sa speram ca ti se va indeplini dorinta
(stiu ca si BARZA -testul-e destul de sigur)

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

FLORI,
Nu dispera!
Mie incepand cu 30 de ani mi-au iesit testele nagative in fiecare luna. Prin ian 2002 m-am dus la dr. sa intreb daca chiar nu se poate si a spus:NU, nu se poate.
N-am disperat.
In nov 2002 am ramas insarcinata. Eu sunt ca un ceas. Stiu nu doar ziua ci si faptul ca in a doua parte a zilei imi vine menstruatia, si anume intre ora 18,00 si 20,00. Asa a fost mereu. Eu nu am avut simptomele clasice pana la 7 saptamani. Bine, deja stiam ca astept un BB. Nu am avut greturi, mi s-au umflat sanii in draci si am inceput sa cresc. In dec am luat 6 kg. Si a inceput sa imi fie somn. Atat.
Dar ce voiam sa spun este ca nu am ramas insarcinata pana nu am vrut cu adevarat un BB, adica pana nu am fost pregatita pt el, pana nu am fost gata sa renunt la afacere si sa stau acasa.
E o poveste fumoasa si un pic trista cum s-au potrivit lucrurile, nu acum in alt topic poate, dar pana nu am putut spune sincer: orice ar fi vreau un copil! nu am ramas insarcinata.
Deci nu dispera si succes.

Mergi la inceput