simptome de sarcina???

simptome de sarcina??? | Autor: flori76

Link direct la acest mesaj

M-am hotarat sa scriu aici,pt ca sunt multe si sper sa primesc sfaturi mai repede.

Deci:eu de regula am ciclu neregulat,uneori vine la 28 zile,alteori la 35,alteori la 62...

Acum insa,am unele simptome curioase si as vrea sfatul vostru:
1.sunt in ziua 51
2.sanii s-au marit,dor,inteapa,sunt tari si fierbinti.
3.ma duc des la baie si ...ceea ce ma deranjeaza este ca am o scurgere si sunt nevoita sa-mi schim..chiloteiide cel putin 3 ori pe zi.
4.am o pofta de mancare...NEBUNA si m-am si ingrasat.
5.tepm(NU luata ca la carte-ba la 8,ba la 9 dimineata)este de cateva zile 37,1.
6.am luat luna aceasta si eu si sotul vit.E
7.am uneori dureri de burtica ca la menstruatie,dar sa nu vina

Cred ca e necesar sa va spun ca-mi doresc cu disperare un bebe mic si findca sunt stresata de 2 ani,luna asta am zis sa nu ma mai gandesc la asta,adica nu mi-am luat tepm si nu am facutplanificat.

Mi-am cumparat un test,pe care il voi face maine dimineata,dar pana atunci,VA ROOOOG-am nevoie de parerile voastre.

Va pupic dulce si va doresc TOT CE VA DORITI!!

Flori

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

flori,
ele par a fi simptome de sarcina, dar sa stii ca nimeni nu-ti poate spune cu certitudine daca esti sau nu insarcinata numai pentru ca ai niste simptome, asta mai ales ca ai zis ca poti avea ciclu atat de neregulat. Daca ai fi avut ciclu relativ regulat, atunci as fi crezut 100% ca esti insarcinata la o asemenea intarziere.
Daca numai de cateva zile ai temperatura ridicata, atunci e greu de spus, probabil ca de-abia ai ovulat, iar simptomele de regula nu se manifesta chiar atat de repede (la cateva zile).
Eu as tinde sa nu prea tin cont de temp. pentru ca ti-ai luat-o la momente foarte diferite.
Sanii asa umflati, durerosi si fierbinti am avut si eu cand am ramas insarcinata, dar vreau sa-ti zic ca si cu o luna inainte au inceput sa ma doara sanii imediat de la ovulatie, deci, fiecare simptom poate avea si alta explicatie decat sarcina.

Eu sper totusi ca esti insarcinata, mai degraba decat neinsarcinata, dar nu sari in sus de bucurie pana nu te vezi parleazul trecut, adica pana nu-ti certifica un test sau un medic.
Mult succes si sa dea Domnul sa fie cu ochisori asa cum isi doresti.

12 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Multumesc din suflet,Try,pt raspuns.

Cred ca nu m-am facut inteleasa,nu m-am exprimat corect.Eu luna asta nu mi-am luat DELOC temp,pana acum cateva zile cand am vazut ca ma dor tare sanii.Deci,intr-adevar,temp nu este deloc concludenta,dar am zis sa scriu totusi si despre ea,pt ca stiu ca este marisoara(in lunile in care mi-o luam ,cel mai ridicata era 37-37.1-de asta nu stiu daca sa ma bazez pe ea acum).

Oricum,multumesc mult si tie iti doresc sarcina usoara

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Flori tu ai luat vitamina E Forte?Ti-a prescris doctorul sau ai luat
din auzite ?Eu am auzit ca este buna si te ajuta sa faci bb.Spune-mi
si mie despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si eu aveam ciclul neregulat inainte de sarcina, nu stiam niciodata cand imi vine , mi-am dat seama ca sunt insarcinata pt. ca:
aveam greturi;
ma dureau sanii si erau fierbinti;
imi era somn tot aproape tot timpul;
bineinteles ca simptomele difera de la o sarcina la alta;
Iti tin pumnii, si chiar sunt curioasa sa stiu cum a iesit testul, astept vesti.
Doamne ajuta.

lilib & bb daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Flori, sa te ajute Dumnezeu sa fie bebe! Nu stiu ce sa iti spun ca eu nu am prea avut simptome la inceput, doar ca a intarziat ciclul. Abia prin saptamana 7-8 au inceput greturile releeeeeeeeeee, mi-au crescut sanii si erau cam durerosi, mi-era somn. Si o perioada am avut dureri ca cele de la ciclu, da nu asa intense.

Asteptam vesti bune!

Pupici

Irina, burtica cu baietel

33+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Pt ca eu mi-am facut testul de sarcina ieri si a iesit pozitiv(dupa un an de incercari,de de-acu credeam ca ceva nu e in regula),iti spun ce simptome am avut eu:
-absenta ciclului
-Somnolenta,dar nu toata ziua,numai pe seara,pe la 10 ma lua un somn.....eu tot timpul ma culc dupa ora 12 de obicei
-dureri asemanatoare menstruatiei,doar ca parca mai intense dar de scurta durata(5-10min)
-scurgeri vaginale
-sani mariti
-am luat in greutate un pic desi mancam ca de obicei.
Sper din tot sufletul sa fie cum iti doresti tu,Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Eu incepusem sa PUT in ultimul hal(nu am avut niciodata probleme cu transpiratia)..si credeam ca e de la caldura sufocanta din Bucuresti

Mergi la inceput

Fetelor,va multumesc din suflet pt.raspunsurile voastre.

Asa am prins curaj,ca mor de frica,ca maine sa nu vad decat o liniuta.

Dar,eu am incredere in Cel de Sus si ma voi ruga in continuare sa mi se implineasca cel mai frumos vis.

Alina,DA am luat vit E,pt ca asa m-au sfatuit fetele de la "Aspirante optimiste",iar cand am intrebat medicul de familie,mi-a spus ca Vit E se mai numeste vitamina fertilitatii.

Oricum,citisem tot pe net despre o doamna care ajunsese la varsta de 36 ani si-si dorea cu disperare un copil,dar care nu mai venea.Si,la un moment dat,o prietena ii recomanda sa ia Vit E(doamna avand probleme cu caderea parului).Nu mica i-a fost mirarea(va dati seama!!),cand la o luna dupa ce a luat vit E a constatat ca este insarcinata.Asa ca,eu zic sa iei cu incredere(oricum nu are cum sa faca rau,nu?doar e vitamina!)

Iar m-am lungit!

Astept ziua de maine si,oricare ar fi rezultatul,va voi anunta.

Va pup pe toate dulce si va multumesc inca o data.

Flori

Mergi la inceput

SANZIANA,FELICITARI,SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SA-TI DEA DUMNEZEU!!!!!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Flori, ai facut testul?
Inutil sa-ti spun ca totul suna a BB, asa am "patit" si eu, sani fierbinti si durerosi, dureri surde de burtica, absenta menstruatiei in ziua Z (cu diferenta ca la mine era ceas la 28 zile) si temp peste 37.1, ba chiar ajunsesem si la 37.3. Luasem si eu cu sotul vit E forte vreo 2 luni, la indicatia medicului, facusem si stimulare...si totul dupa o asteptare de 7 ani.
Iti tin pumnii, sa vii cu 2 liniute!!!!!

aime

Mergi la inceput