VIZA TURCIA
Raspunsuri - Pagina 2
frunzaverde2 spune:
gasit pe site-ul stiri.com
Viza la granita turca
Cetatenii romāni care doresc sa calatoreasca īn Turcia īn scop turistic pot primi īncepānd de marti viza de intrare si la punctele de trecere a frontierei de stat turce, deschise traficului international, īn schimbul unei taxe de 10 dolari. Viza obtinuta astfel este valabila pe o perioada de 30 de zile.
Cetatenii romāni care ajung la granita turca trebuie sa detina un pasaport valabil, bilet de calatorie dus-īntors sau cartea verde, dovada mijloacelor financiare suficiente (100 de dolari pentru fiecare zi de sedere) sau dovada rezervarii platite la hotel.
Vizele de lunga sedere pentru angajare īn munca, studii, cercetare vor fi eliberate numai de Ambasada Turciei la Bucuresti si de Consulatul General de la Constanta.
[V.B.][ZIAR.COM] - articol din 06/06/2004
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
gulshan spune:
draga mihuta,
am citit ca ai locuit in turcia o perioada,zi-ne mai multe despre stilul lor de viata,te rog.ce difera in statele islamice?
mersi si pupici
jojo spune:
Eu miine merg la ambasada turciei pentru viza tranzit, ca am aflat cu stupoare de curind ca este nevoie de vizachiar daca pasaportul deja imi este valabil doar 5 luni,au fost deacord
Yasmin spune:
tocami mi-a sosit prietena din ro, i s-a dat viza direct la granita. Ii trimisesem invitatie dar nu a intrebat-o nimeni nimic, nici de asigurare, nici de bani, nimic. totul a decurs frumos si sunt foarte surprinsa
http://community.webshots.com/user/yasmintarakci