Mi-e frica de mor de avion!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Si eu sunt de aceiasi parere,ca avionul este cel mai sigur mijloc de transport.
Am avut nesansa sa am parte de-un zbor plin de peripetii,cu turbulente groaznice,furtuna teribila care a facut ca luminile din avion sa se stinga,lumea incepuse sa tipe...ceva oribil.
In urma acelui zbor am capatat o frica enorma de avion
Eu nu obisnuiesc sa beau alcool,dar multe persoane mi-au spus ca un pahar,doua de vin ajuta in combaterea fricii
Cand ma voi intorce in Romania voi pune in practica acest sfat

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Anyway,have a nice fly!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Avionul este din punct de vedere statistic cel mai sigur mijloc de transport. Asa spun cei care au studiat acest lucru….
Eu am plecat in uk cind eram gravida in 5 luni jumatate si m-am intors in tara cind aveam 8 luni; nu am avut nici un fel de probleme din punctual asta de vedere. Stiu ca in general se recomanda transportul cu avionul pina in luna 4-5, dar asta depinde de particularitatili sarcinii si de recomandarea medicului.
Sarcina usoara si un zbor placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Fetelor pot sa spun ca as prefera ANESTEZIE TOTALA(ca la spital)in timpul zborului.Desi zbor des(din cauza serviciului)de fiecare data cand merg imi este si mai frica.Si sa nu veniti cu cel mai sigur mijloc de transport pe distante mari ca mor de inima.A, de cateva zile nimereste sotul o emisiune pe National Geografic cu accidente aviatice de zic ca nu-mi mai trebuie avion toata viata.Cel mai fain zbor a fost in 1999 de la Venetia la Frankfurt cand mai tot avionul plangea de la asisitentii de zbor la cel mai neinfricosat pasager.Hai ca ma lungesc prea mult si cum au zis si fetele cred ca totul este doar in mintea mea si orice as face nu reusesc sa-mi stapanesc frica.
Pupici,Lacramioara si nazdravana Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ca e mai riscant cu avionul o dovedeste si faptul ca, de exemplu, regele sau regina nu au niciodata voie sa mearga in acelasi avion cu printul mostenitor.

Si mie mi-e frica sa merg cu avionul, dar mereu ma gandesc ca nu un avion iti ia viata.......

Mergi la inceput