Mamici Iulie-August 2004(52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristina, da medicul tau care iti urmareste sarcina ce spune ? Nu il poti gasi la telefon ? Sau ai vorbit deja cu el ?...Daca exista tratament, eu zic ca e de bine ... Nici eu nu stiu prea multe despre disgravidie, am acasa un manual de obstretica si ginecologie, dar nu cred ca datele din el vor fi de prea mult folos ... tot medicul e mai in masura sa te lamureasca ! Pina atunci, stai linistita, stiu ca se da repaus si intr-adevar, internare in spital pentru tinere sub observatie ... O sa fie bine, ai sa vezi, incearca sa iti pastrezi optimismul ...
Alice si bebitza Junior iti transmit pupici tie si fetitzei tale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristina, da, asta e. coagulare. aptt (timp de protrombina) mult crescut, APS la fel. tratament cu heparina - o sa ti-l opreasca inainte de nastre. ai vreo idee cum nasti? nu mi-ai spus cite injectii ai de facut.
Monique mama da' de ce nu iti faci prelevarea de probe si ptr listeria si toxo tot saptamina viitoare, esti maso??? du-te o data pentru toate si gata, ce rost are sa te intep de doua ori?
robi da si tu cautare pe google ca sunt vreo 500.000 de link-uri...da' ce-ti veni? ca esti de abia in saptamina 21, pina in 28...mai ai ceva drum de mers.
Andreea, 1 iunie...de aia is asa desperado, am un chef de stat acasa de nu ma vad (parca vad ca dupa 3 zile incep sa tip ca vreau la munca ca eu ma plictisesc acasa...te pui cu nebuna?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Roxana si eu zic la fel, ca nu mai vreau, ca vreau acasa si parca ma vad tipand cot la cot cu tine ca m-am saturat de stat in casa. Oricum, eu ma de gand sa imi fac program ca sa nu ma urc pe pereti de plictiseala

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai inseamna ca eu sunt norocoasa - mai am doar 5 zile de servici - respectiv saptamina viitoare, dupa care intru in medical. O sa ma cam usture la buzunar, dar zau ca nu mai pot veni la birou! Mai bine acasa toropita de lene, decit aici!

Gabriela saptamina 27
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andreea, raportez la docotr contractiile musai, ca aseara ne speriaseram amandoi, omu' imi tot repeta ""linisteste-te"..eu stateam intinsa, mai linistita de atat nu se putea, dar el era alb la fatza...

Roxana, nenea doctorul a zis ca daca nu merge si nu merge cu Nospa sau scopantil sa iau indometacin...Pana acum nu am luat de cat de 2 ori...acum o luna si aseara, ca de obicei contractiile nu sunt asa rele sau cedeaza la medicamentele obisnuite..(m-am obisnuit asa tare ca 1-2 pe ora mi se par ceva natural...cam asa am in fiecare zi)

Monica 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu una abia astept sa imi iau concediu, ca la cita nebunie este la noi in firma pe perioada verii, nici nu ma gindesc sa pling ca ma plictisesc pe acasa !!! Si asa sefii miorlaie ca ramin fara de mine si ca pe cine naiba pun in loc care sa rezolve problemele rapid cum fac eu ?...
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabriela, eu intru in concediu de saptamana care vine si nu iau medical, concediu de odihna direct si apoi de maternitate...am 5 saptamani de concediu de odihna asa ca ma rasfatz, nici nu ma asteptam sa mi-l dea pe tot dar se pare ca la lege nu spune ca se micsoreaza asta de odihna..
De ce nu iei concediu de odihna?!

Monica 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aha...mi se pare ciudat ca indometacinul nu prea e de electie in sarcina...nici unul din grupa lui nu se da, dar daca il iei rar e ok.
Andreea nu iti faci program si pe la mare?
asa fro citeva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Monica, cand te duci la doctor?

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Roxana,nu sunt maso,dar toxo si listeria le fac la Medsana si restul le fac la CMUnirea.Eu am un contract privat de sanatate prin firma (bonus) si unde ma trimit ei acolo ma duc (depinde cum au contractele).Doar nu sunt nebuna sa mai dau si bani aiurea.
Mie doctora mi-a zis sa nu iau indometacin si nici diclofenac(pt. sciatica si dureri de rinichi) ca sunt contraindicate in sarcina.Nu stiu ce sa zic.
Maaaama, 5 sapt. de concediu de odihna,esti tare Cristalina...ce ai facut pentru atata timp????
Eu o sa-mi iau 10 zile lucratoare concediu de odihna la inceputul lui iunie,iar apoi in jur de 15 iulie intru in prenatal.Cam asa m-am gandit.Oricum,nu mai am nici o tragere de inima,abia astept sa stau acasa (disperare mare pe sotul meu ca cica "il cicalesc toata ziua" ca am limbarita).
Alice,si la mine e iures mare ca plec,ca cine se ocupa,ca asa si pe dincolo.Eu i-am anuntat din martie,aveau timp sa aduca pe altcineva,nu?Si la urma urmei nu ne ridica nimeni statui in fata firmei,cel mult ne baga pana la brau in pamant si ne da cu var sa nu ne imputim sau sa se...pipi cainii.

Asa ca...

Monique

Mergi la inceput