Mamici Iulie-August 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 19
butterfly spune:
Cristalina si eu tot ca balena esuata dar din cauza stresului m-am mai dat pe brazda... sunt si mai grea cu 3 saptamini, deh!
Florina 28 ani 30(+) sapt cu puiutzul Teodor
Dr Badiu - Sp Universitar
DPN 1 iulie
roxanaz spune:
gata si eu acasa.
Monica, daca stai cumintzica...precis ajungeti in spatmina 36 nu 34!!!! asa ca....stii tu, repaus la pat. hai, fa si tu ca Papa, instaleaza computerul linga pat si gataaa....
Alinule zi-i sa nu te mai sapuneasca....ca nu tragi nimic din timp, doar nu dai inapoi de la munca.....
Florina, bafta!!! sa stea si la tine cit mai mult piticul inauntru...nu ai vrea sa trimiti pe adresa de mail mentionata pe prima pagina si nr tau de telefon sa putem vorbi la marele moment?
ma duc sa trintesc niste snitele ptr diseara, vorbim later...
roller025 spune:
V-am pupicit. Un w/e frumos.
Dana M 26 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
roberta04 spune:
Buna dimineata! Bate vantul a w/e pustiu pe aici, oare??
Eu...la datorie, desi as fi platit pe oricine sa vina in locul meu, asta e, mult a fost, putin mai este (sper) cu serviciul!!
O zi minunata!
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
alice2004 spune:
Buna dimineata, mamici ! Da' chiar ca a fosst frumos in weekend, ca a batut vintul pe aici ... Iar azi deschid eu ziua ! Sa avem o saptamina frumoasa si va doresc toate cele bune voua si burticilor cu bebici ! Eu am ajuns la job si ma apuc de treaba ... vorbim, nu cumva sint eu azi singura pe aici ! Aaaa, au inceput si concediile pentru citeva dintre noi, acum imi aduc aminte ! Oricum, pupici la toate !
Alice - 24 saptamini
roxanaz spune:
neatza la gagici.
prezent si noi, super adormiti. nici nu am apucat sa descarcam decit pozele de la primarie, asa ca o sa pun citeva pe webshots si dupa-amiaza mai multe.
la nunta a fost misto, suportabil, si mai ales ptr ca era duminica s-a desfasurat mai restrins, in sensul ca la 12 am plecat.
in rest...si aici a fost fff frumos in week end numai ca noi am avut ff multa treaba si nu am apucat sa ne plimba deloc. dar lasa, ca numai zile frumoase vor fi de acum incolo!!
pupici si vorbim later, sa beau si eu vreo 34 de cafele....
alice2004 spune:
Buna, Mihaella ! Ma bucur ca esti alaturi de noi si sper sa te simti bine si tu si sotul tau ! Buna si Roxi, a avut succes rochita pe care ti-ai cumparat-o ? Bine ca a fost vreme frumoasa si la voi si a fost ok la nunta ... Si la Bucuresti a fost o zi minunata, am fost pe afara si m-am plimbat in ambele zile ... chiar ca merita sa iti petreci cit mai mult timp in aer liber ! Era vreme de picnic undeva, de gratar si bericioaice ...
Alice
alunelsialbinutza spune:
Neata gagici si sa aveti o saptamana frumoasa si usoara!
Miha ti-a plecat sosul la Americi?
Poate ne auzim si noi mai incolo la un telefon, ce zici?
Alina+Bradut(29sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2